.

среда, 30. март 2011.

Picke oglasi


Imao sam takav loš tjedan na poslu. Činilo se kao i sve pošlo po zlu. Sam bio obličje naprijed to uzimajući moju ženu i djecu daleko za Uskrs vikend. Dobio sam poziv oko 5:00 u četvrtak popodne da smo imali velikih problema u dućan ... Upravo sam napustio dućan i sad sam morao vraćati tamo. Moja supruga Pam je bila razočarana o pozivu i pitao me ako smo još uvijek ide. Rekao sam joj da ću joj recite. Bio sam tako naglasio s posla da sam stvarno potreban vikend da se samo opustiti. Kada sam stigao u dućan ... predradnik mi je rekao da je jedan od strojeva je oborio i morali smo ispuniti narudžbu prije vikenda. Rekao sam sebi ... "K vragu .... to je samo jebeni velik!" Nazvao sam moju suprugu i rekao joj da neću biti u mogućnosti otići ovaj vikend i od rezervacije već su .... samo da se dječaci i otići uživati ​​u sebi. Ako sam mogao dobiti problem riješen .... Ja bih glavu u skladu s njima. Što pokvareni sreće!
Trebalo je puno telefonskih poziva na dio dobavljačima i sati i sati veliki popravci prije nego što smo napokon je dobio stroj gore i trčanje opet. Bio sam u dućan za više od 24 sati. ravno. Mi napokon je dobio narudžbe van i ja se zahvalio svima za boravak i pomaže.Rekao sam svima ...." Imati veliki vikend! ". Bob naš nadzornik mi je rekao da ide kući i opustiti i on će zaključati. Rekao sam: "Hvala Bob .... imaju veliki Uskrs".
Vozeći kući sam mislio da bi bilo previše opasno za mene voziti 300 milja u susret Pam i djecu. Bio sam iscrpljen. JA stvarno potreban neki spavati. Kao što sam bio pretvori u moj kolovoz, primijetio sam naš stari babysitter Debbie rezanje joj travnjak. Debbie je daleko na faksu tako da mi stvarno nije vidio puno od nje u skoro godinu dana. Kao što sam je dobio vanjska strana od moj auto sam čuo Debbie reći ...." Bok gospodin Morrison ". Rekao sam, "Pa halo Debbie .... dugo se nismo vidjeli!" "Kako si bio?" "Dobro je gospodin Morrison .... hvala na pitanju". Rekao sam, "ti si 18 godina star sada Debbie .... možete me zvati Mike." Ona je rekla ...." OK Mike "i giggled. Izmijenili smo još malo miruje brbljanje a ona je rekla da je stvarno potrebno da završe na travnjak. Došla kući iznenađenje joj mama i tata za Uskrs slomiti i ona je onaj koji je dobio iznenađenje što joj roditelji bili izvan grada. "To je ashame ... možda možemo učiniti nešto zajedno ovaj vikend jer Pam i djeca su izvan grada previše". Rekao sam. "To bi bilo super Mike!" "Ok onda ... to je datum ... moram se ide sada", rekao sam.
"Ok Mike ... vidi ya kasnije" Debbie se nasmiješi.
Debbie je bio pravi posmatrač. 5 stopala 3, dugu smeđu kosu, udaranje bebe plave oči i shvatiti da će poslati bilo koji čovjek na koljena. Imala big tits za nju mali okvir .... 36 CI sam guessing. Često sam mislila o tome što bi se željeli jebati Debbie. Bila je soooo hot! Otišao sam u kuću i šutirali off moje cipele. Krenuo sam u spavaću sobu da biste dobili vanjska strana od moj odjeću i stavite na nešto udobnije. Sam se odlučio za gaćice. Ušao sam u kuhinju i otvorio frižider da se vidi što sam mogao popraviti brzo jesti.Ništa izgledao dobro. Sam popped otvoren piva i otišao u dnevnu sobu i sjeo u mom ležaljka. Pogledao sam veliku sliku prozor i gledao kako ona Debbie kositi travnjak. Ona je na ular vrhu i vrlo kratke gaćice s njom kosu u konjski rep. Sam mogao vidjeti dio joj dupe guzovi dok je išla. Bog joj je seksi! Njezina tits jiggled od vibracija kosilice i oni odskočiti kao ona hodala. Bio sam hipnotiziran po njoj. Našla sam trljanje moj penis kroz moje gaćice dok sam ju gledala. Nagnuo sam se natrag u moje stolici i zatvorio oči razmišljati o Debbie. Moja supruga i ja smo bili vrlo sretno oženjen, osim imali smo problema u spavaćoj sobi. Volio sam oralni seks, a ona nije željela dati ili primiti ga.Uvijek mi je okrenut na, kada bih jesti moje žene maca. Ona će uvijek reći mene da se zaustavi i da uvijek staviti prigušivač na našim vođenje ljubavi. Ona nije željela eksperimentirati bilo. Moja supruga mi je zadovoljna u svakom pogledu ... osim u spavaću sobu.
Mora da sam zaspala jer sam se probudio da netko kuca na vrata. Bilo je Debbie. "Bok opet Mike", rekla je ona. "Bok Debbie, želite doći u?" Pitao sam. Ona je rekla da je napravio salatu i imao par odreske na grill i pitao mene ako JA će biti zainteresirani da malo večeru s njom. Rekao sam ... "Naravno". "Želite li biti slobodni u oko 20 minuta?""Ja ću biti tamo!" Ja uzviknula. Ona je rekla: "Vidimo se u 20 i ne zaboravite kupaći kostim!" Gledao sam kako joj dupe pomaknuo se od strane na stranu dok je išla kući.Osjećao sam se dobro promiješati u moje gaćice. Debbie je obitelj bila je vrlo dobro da to i je izgrađen u bazenu u njihovom dvorištu. Naša djeca su uvijek dobrodošli tijekom toplo vrijeme iskoristiti za hlađenje off kao što smo imali otvoren poziv za korištenje njihovih bazen kad god smo htjeli.
Ja skočio u kadu kako bi se brzo tuš i počistiti malo prije odlaska preko s Debbie's.Nosila sam t-shirt supruga gonič i svjetlo pamuk gaćice i sandles. Bilo je jako vruće dana. Zgrabio sam bocu crvenog vina iz frižidera, moj kupaći kostim i krenuo preko Debbie's. Hodao sam oko na dvorištu i morao sam prestati mrtvih u moje pjesme. Došlo je Debbie .... u žutom bikiniju. Dobio je izgledala fantastično! Ona je imala zlatni ten i koža joj je kao svila. Otvorio sam vrata i rekao joj ... "Nešto smrdi strašno dobro!" Ona je brzo odgovorila ... "To mi je!" Mi smo oboje počeli smijati. Debbie već na stol postavljen za dvoje i ja sam ju pitao, ako je nešto staviti leda u tako da sam mogao držati vino rashlađeno. Ona je rekla ... "Doveli ste vino?" Rekao sam, "Da". Ona je pitao mene ako sam bio idući u dobiti joj pijan. Odgovorio sam ... "Samo ako želite."
Sjedili smo i jeli naši večera i pili smo vino .... staklo nakon staklo. Razgovor su tekle i bili smo smijeh i razgovor za ono što se činilo kao sati. Ona je smještena jedna noga gore na svojoj stolici, a ja ne mogu pomoći, ali pogled na nju maca. Mogao bih reći da je obrijan dolje. Samo sam htio pasti na koljena i premjestiti joj bikini stranu i okus joj. Noć je počeo brzo pasti na nas i rekla: "Mike ... li spremni za plivanje? Jeste li donijeti svoje odijelo?" Rekao sam, "upravo ovdje". Ona je rekla: "Zadnji u je trulo jaje!" Nato ona otrča i golubica u bazen. Sam rekao .. "Hej ... nije fer ... ja moram prvo promijeniti". Ona je rekla ... "Ne ne .... samo doći u vaš rođendan odijelo!" Rekao sam ...." ne ", rekla je ..." DA! " Bio sam zapanjen s onim što ona govori. Nisam mogao vjerovati ušima. Koliko god uvijek sam želio jebati Debbie .... sam bio idući u dobiti priliku da večeras? Gledao sam je s njom kosu sve mokro ... koža joj svijetli na mjesečini. Ona je dosegla iza nje i raskliman joj vrh i uzeo i bacio ga iz bazena. Ona je tada sagnuo i uklonjen joj dno, a zatim su otišli leteći. Ona je rekla ... "Vi koji dolaze u?" Ja ne znam je li sam trebao. Bila je kupanje oko potpuno gola i njezina slatka magarca bobbed gore i dolje u vodu. Mogao sam osjetiti osjećaj da zgrada u penis. Ja polako maknuti moj t-shirt .... onda moje sandles .... i na kraju moje gaćice. Moj penis je već počeo da postane uspravan i ja ne želim ju vidjeti da tako brzo sam golubica u bazenu. Mi je ostao daleko jedni od drugih za minutu, a onda je ona plivala ispod vode prema meni. Njezina glava popped iz vode i ona stade preda me.Moje srce lupa. Ona dotaknu moj penis rukom, a zatim nagnuo i poljubio mojim grudima.Nisam mogao vjerovati što je radila za mene. Ona je isisan moje bradavice jednu po jednu u usta lagano lizanje i grickanje njima. Do tada, moj penis je bio potpuno uspravno. Iako sam 50 godina ... još uvijek sam imao veliku 8 inch penis i nisam je potrebna pomoć uzimajući da je montaža kao i neki ljudi moje dobi. "Oh zajebavati Debbie ... što radiš za mene?" Ona je rekla ... "Ja ću te pojebati Mike". Ja sam poznata za dugo vremena da je vaša supruga ne možete dati ono što trebate u spavaćoj sobi ... pa ću vam dati ono što vam je potrebno ".
Pokušao sam se odmaknuti od nje .... misleći da je to krivo. Ali ona grabbed moje loptice i polako mi je okrenut leđima prema njoj. Nagnuo sam se prema dolje i poljubio strastveno. Moj jezik klizna i iz njezinih usta. Ja izdvajali joj blizu i cupped joj tits. Osjećali su se fantastično. Ja usisan jednom u moja usta i ja sam čuo Debbie stenjati. Počeo sam vrtlog ga s mojim jezikom, pusi ga, a zatim lagano ga povukao sa mojim zubima. Ja cupped joj dupe guzovi i izdvajali joj maca u susret moj penis. Ona dahnu na veličinu moje velike član. Ja joj podiže i ona omotan joj noge oko mog struka. Počela sam crpne moj penis natrag i naprijed između njezina maca usne. Sam mogao osjetiti bokovima pratiti u ritmu. Zatim sam hodio putem do koraka i izašao iz vode ju nosi. Rekao sam joj da objave svoje noge od mene, a ja neka joj korak dolje na zemlju. Bio sam joj ljubakanje više strastveno nego prije. Bila je milovati moj penis i bio sam joj milovati susret s mojim bokovima. Ja razbio naš poljubac i bio zagledan ravno u oči kad sam dosegla dolje i njezin uhvatio struk i okrenuo joj naopako. Njezina bedra su se odmarali ontop mojih ramena. Njezino lice je u moj penis. Počeo sam joj lizati kao sladoled cone.S druge strane, je uhvatio moj penis i počeo lizanje, sisanje i milovati. Njezina usta, uvijek je tako slatko se kreće naprijed-nazad na moj penis. Bila je vozeći mene divlje! Ja isisan njezin klitoris teško u usta. Moj jezik se kreće između njezina maca usne uzimajući moje vrijeme na okus svaki zadnji centimetar od njih. Moj jezik ju je pronašao rupu i počeo sam lepršava moj jezik na to ulaz. To joj zbog spazma. I onda darted mi jezik duboko u nju. Prestala sisanče moj penis za drugi kao ona izgubila concentation kao što je radila za mene. Ona moaned glasno. Sam je nosio preko skakaonica, podiže moju nogu preko njega, a zatim zahvatila utvrđenim na to tako da smo bili u 69 položaja. Ona bobbed joj usne gore i dolje moj hard vratilo. Bio sam sisanče i lizanje joj maca i više sam sisao više preselila magarca natrag u moje lice. "Bog vam sooooo su jebeni dobar Debbie" ... prošaptala sam. "Suck moj penis beba". Sam mogao osjetiti moje loptice počinju da ispunite i znao sam da ako ona ga je zadržao gore ... sam bio idući u sperma.Sam stavio moje noge na skakaonica i počeo jebati u usta s Debbie moj penis. In i out .... i iz .... sve brže i brže. Ona grabbed moje loptice i polako počeo da ih masažu. "Ja sam tako blizu" Rekao sam joj. Prestala je sisanče i preselio se od mene. Ona je rekla .. "Hajde ... idemo unutra".
Sam je slijedio u svoju sobu. Ona mi je rekao da se na krevetu na sve četiri. Brzo sam dužan. Ona brijanje picke  sama nalazi iza mene. Moja stražnjica pritiskom protiv trbuhu. cepanje picke Ona je dosegla i počeo izmasirati ramena. To je osjetio nevjerojatno. Svi moji stres od prošlog tjedna polako pražnjenje iz mene. Voljela sam njen dodir. Ona je napravio njezin put prema dolje mojih leđa, polako masirati. Bio sam topi ... to osjećao tako dobro. Ruke su sada na mom dupe guzovi. ih miješenje. Osjećao sam joj prste dio njih i onda joj jezikom polako lizali se ispucati od moje dupe. "O, moj Bože", rekao sam. Njezin jezik flickered u moj šupak i to je vozio mene ispucan! crne picke Nikada u najluđim snovima nisam ikada misliti ovaj će se dogoditi za mene. Ona mi je tako jebeno uspaljen! Ona grabbed moj penis između mojih nogu i počeo milovati to je dužina sve dok liže u moj šupak. Osjećala sam njezin jezik press protiv njega i ja ne znam da li gurnuti prema naprijed ili natrag kao na oba kraja su uzimajući vježba kao što nikada nisam imao prije. JA je zadržao šapće ... "O Bože Debbie ... Oh Godddddd". Njezine ruke kliznule niz leđa mojih bedara i gore opet.Ona se preselila joj usne niže i počeo lizanje moje loptice. Ona je usisan jednom u usta i valjane s njom jezikom. Voljela sam što je bio događaj za mene. Ona je tada skliznuo joj mala tijela ispod mene, tako mi koljena su joj pod pazuhom. Ona lizali joj srednji prst na desnoj ruci i počeo milovati moj penis s njom lijevo. Ona je isisan moj glavu u usta njezina. Pogledao sam dolje na nju s čuđenjem. Gledanje ova mlada djevojka mi dati blowjob najbolji sam ikada imao! Sam proširila moje noge kao širok kao što sam mogao kako bih mogao nagnuti naprijed i gledati sebe pumpa usta. Osjećao sam joj mokro prst slajd gore ispucati od moje dupe .... ja i dalje pumpa joj slatki usta .... moj penis je bio lupanje. Osjećala sam njezinu slajd joj prst u moje dupe u isto vrijeme mi je sisao sve u usta ....' Oh zajebavati ... ja sam cumming "Rekao sam joj.Incest majka i sin  Ona je brzo prestao me sisa i uklonjen joj prst iz moje dupe ....." još nisu tvoji ne ", rekla je ona. Srce mi je kucalo tako prokleto teško da ste mogli čuti iako moje grudi. Koji vrag je ona radi za mene??
Ona neka mi leže na leđima uhvatiti moj dah malo. Rekao sam joj da ja ne znam koliko je više od toga sam mogao uzeti. Ona je rekla ... "Želite li da me jebati zar ne Mike? Sam rekao ..." Oh, yeah! "Ona je brzo sama postaviti na moje lice ... ona je rekao:" Eat Me! "Sam počeo sisati i lizati joj maca. bokovima počeo kretati naprijed i natrag preko moje lice ... ona je zadržao kazivanje ... "oh yeah ..... staviti svoj jezik tamo ..... to je to!" Mogao bih reći da je ona voljela da joj maca jede i više ona se odazvali mom sisanče i lizanje .... hornier ona me je odluka. Ima je ništa više uzbudljivo čovjeka nego da imaju ženu odgovorimo na njegova dotakne. Dospio sam dolje i počeo milovati moj penis. Ona je pogledala dolje i vidjela koliko je bilo teško. Ona je polako seli izvan usta i skliznula joj maca niz moje grudi. Preselila niz moje tijelo kao mačka na ugurati. Ona je proširila moje noge i uhvatio osim glave moje kurac to trljanje leđa i naprijed između njezina maca usne. JA je zadržao pokušavate gurnuti glavu u nju ... ali ona je bila jedna u kontroli. ja gurnula na moj laktovima i gledao svoje mjesto u mojoj glavi joj maca rupa. Ona osvrnuo se na mene i valjane magarca oko i oko glave .... kao ona otišla sjesti na njega .... ja ga gura u nju .... ona lučnim leđa i dahnu! OOOOOOOOOOOOOh Mike .. .. ona je plakala. Ona je počeo da se moj penis dublje i dublje u njezine tople, zbijeno maca. pustim ju premjestiti gore i dolje na to na svoj vlastiti .... da joj se koristiti za njega. imam veliki penis i Ja ne želim povrijediti. magarca je bio u redu. Gledanje ga pomicati gore i dolje na moj hard vratilo ... "Fuck me Debbie" Rekao sam joj. Uz to ... ona odskočiti magarca gore i dolje na moj ... vratila sam mogao osjetiti njezin maca mišiće kolaps oko moje penis. Ona je mužu moj penis s njom fino mladim maca. Zgrabio sam bokovima i odskočiti magarca brže na moj vratilo. Ona je zatim se uspravio i počeo jahanje moj penis. Ona je fantastično u ovoj! bokovima ljulja naprijed-natrag ... a okolo i okolo .... i onda gore i dolje. Kad me je u trenutku eksplodira .... ona skliznula off moj penis. "Krist Debbie ...... to je to! "rekao sam. Vi ste vozeći mene sićušna posuda! Nasmijala. Zgrabio sam ju i staviti glavu na krevet." Sada ćete ga dobiti! ", rekao sam. Brzo sam se preselio u iza nje i izvukao bokovima gore. Ja skliznula moj penis u mokro joj maca i počela sam joj lupa sa svojim pijetao. Ona je vrisnula: "Jebi .... Fuck me Mike .... Fuck me hard!" Ja joj maca pounded brzo poput prebrze vožnje teretni vlak. brže i brže, ja pumpa .... ovaj put .... Znao sam da sam cumming ona ne će me zaustaviti! Zgrabio sam joj tits i povukao gornju polovicu njeno tijelo se štipanje joj bradavice i odvezao se moj penis duboko u nju izlijevanja sve moje sok .... provala nakon provala! Mi smo oboje moaned i vrištala u isto vrijeme i sam osjetio joj maca mišiće spasming na moj penis! Došla je previše . Bili smo oboje dahtanje za daha. održao sam joj tako blizu, i stavi natrag dolje na krevet i njezin okrenuo joj strani. Pratio sam penis unutar nje, lagano joj crpne dok sam mekan. nježno poljubio sam joj uho i valjane mi jezik oko režnju. šapnuo sam joj ... "Honey ... da je bilo fantastično." Ona je rekla ... "ja znam .... i da ste bili previše!" Mi smo Punjenje picke spermom  zaspali u svaki drugi ruke.
Sam se probudio sljedećeg jutra miris slanine i kave. Debbie je već gore. cupave picke Ona zaglavi glavom u vrata i rekao ... "Vi ustajanja spava glavu? To je skoro podne!" Bog sam nije mogao vjerovati da sam spavala dugo. Rekao sam joj da ću ustati u minuti. Ja tamo položio razmišljanje o tome što je, dovraga dogodilo noć prije. Kako sam to dopustili, zašto sam to dopustili. Volim moja supruga i ja ne želim kraj moj brak preko glupo pogrešku. J cupave picke a stvarno potrebno razgovarati s Debbie. Sam ustao i uzeo tuš i izašao u kuhinju. Imala je doručak na stolu. Sjeli smo i ja uzeo njezine ruke ... "Debbie, moramo razgovarati". Ona je rekla ... "Ja znam". Rekao sam joj da sam volio našu noći koje smo proveli zajedno i uvijek ću to cijeniti .... ali imam ženu i djecu. Ja sam ne idući u propast više od toga. Ona je brzo rekao: "Vi ne morate Mike". "Voljela sam naše noć. Bilo je fantastično! Ali ja ne tražim ništa.  dlakave picke Ja sam ne idući u razbiti vaš brak. Mi smo seksualno privlače jedni druge, a mi smo odrasli. Ja ću biti ide natrag na koledž. Vi će biti idući kući. A ako ste ikada dobili potrebu da žele biti sa mnom opet .... ja sam ovdje! " Nisam mogao vjerovati. Sam je uzeo u naručje i držao blizu ...." Bog Debbie ... ja bi mogao pasti u ljubavi s vama soooo brzo! " Rekao sam. Ona mi se nasmiješio i rekao ... "Mike ... ti si najbolji ljubavnik koji sam ikada imao." Sjedili smo natrag dolje i jeli prekrasan doručak koji Debbie kuha za nas. Mi smo napravili ljubav opet tu noć .... intenzivnije nego noć prije. Ona je super u krevetu.
To je bio jedan od najvažnijih fantastičan vikend sam ikada imao u mom životu. Debbie i ja nastavio kako bi vidjeli jedni druge kad god možemo. Naša udvaranje je najbolji dio našeg odnosa.  dlakave picke Ja sam tako drago da sam pronašao samo sex partner želim ..... moja žena drži me sretna kod kuće .... i Debbie drži me sretnim u krevetu. Što više mogao čovjek pitati za?


Imao sam takav loš tjedan na poslu. Činilo se kao i sve pošlo po zlu. Sam bio obličje naprijed to uzimajući moju ženu i djecu daleko za Uskrs vikend. Dobio sam poziv oko 5:00 u četvrtak popodne da smo imali velikih problema u dućan ... Upravo sam napustio dućan i sad sam morao vraćati tamo. Moja supruga Pam je bila razočarana o pozivu i pitao me ako smo još uvijek ide. Rekao sam joj da ću joj recite. Bio sam tako naglasio s posla da sam stvarno potreban vikend da se samo opustiti. Kada sam stigao u dućan ... predradnik mi je rekao da je jedan od strojeva je oborio i morali smo ispuniti narudžbu prije vikenda. Rekao sam sebi ... "K vragu .... to je samo jebeni velik!" Nazvao sam moju suprugu i rekao joj da neću biti u mogućnosti otići ovaj vikend i od rezervacije već su .... samo da se dječaci i otići uživati ​​u sebi. Ako sam mogao dobiti problem riješen .... Ja bih glavu u skladu s njima. Što pokvareni sreće!
Trebalo je puno telefonskih poziva na dio dobavljačima i sati i sati veliki popravci prije nego što smo napokon je dobio stroj gore i trčanje opet. Bio sam u dućan za više od 24 sati. ravno. Mi napokon je dobio narudžbe van i ja se zahvalio svima za boravak i pomaže.Rekao sam svima ...." Imati veliki vikend! ". Bob naš nadzornik mi je rekao da ide kući i opustiti i on će zaključati. Rekao sam: "Hvala Bob .... imaju veliki Uskrs".
Vozeći kući sam mislio da bi bilo previše opasno za mene voziti 300 milja u susret Pam i djecu. Bio sam iscrpljen. JA stvarno potreban neki spavati. Kao što sam bio pretvori u moj kolovoz, primijetio sam naš stari babysitter Debbie rezanje joj travnjak. Debbie je daleko na faksu tako da mi stvarno nije vidio puno od nje u skoro godinu dana. Kao što sam je dobio vanjska strana od moj auto sam čuo Debbie reći ...." Bok gospodin Morrison ". Rekao sam, "Pa halo Debbie .... dugo se nismo vidjeli!" "Kako si bio?" "Dobro je gospodin Morrison .... hvala na pitanju". Rekao sam, "ti si 18 godina star sada Debbie .... možete me zvati Mike." Ona je rekla ...." OK Mike "i giggled. Izmijenili smo još malo miruje brbljanje a ona je rekla da je stvarno potrebno da završe na travnjak. Došla kući iznenađenje joj mama i tata za Uskrs slomiti i ona je onaj koji je dobio iznenađenje što joj roditelji bili izvan grada. "To je ashame ... možda možemo učiniti nešto zajedno ovaj vikend jer Pam i djeca su izvan grada previše". Rekao sam. "To bi bilo super Mike!" "Ok onda ... to je datum ... moram se ide sada", rekao sam.
"Ok Mike ... vidi ya kasnije" Debbie se nasmiješi.
Debbie je bio pravi posmatrač. 5 stopala 3, dugu smeđu kosu, udaranje bebe plave oči i shvatiti da će poslati bilo koji čovjek na koljena. Imala big tits za nju mali okvir .... 36 CI sam guessing. Često sam mislila o tome što bi se željeli jebati Debbie. Bila je soooo hot! Otišao sam u kuću i šutirali off moje cipele. Krenuo sam u spavaću sobu da biste dobili vanjska strana od moj odjeću i stavite na nešto udobnije. Sam se odlučio za gaćice. Ušao sam u kuhinju i otvorio frižider da se vidi što sam mogao popraviti brzo jesti.Ništa izgledao dobro. Sam popped otvoren piva i otišao u dnevnu sobu i sjeo u mom ležaljka. Pogledao sam veliku sliku prozor i gledao kako ona Debbie kositi travnjak. Ona je na ular vrhu i vrlo kratke gaćice s njom kosu u konjski rep. Sam mogao vidjeti dio joj dupe guzovi dok je išla. Bog joj je seksi! Njezina tits jiggled od vibracija kosilice i oni odskočiti kao ona hodala. Bio sam hipnotiziran po njoj. Našla sam trljanje moj penis kroz moje gaćice dok sam ju gledala. Nagnuo sam se natrag u moje stolici i zatvorio oči razmišljati o Debbie. Moja supruga i ja smo bili vrlo sretno oženjen, osim imali smo problema u spavaćoj sobi. Volio sam oralni seks, a ona nije željela dati ili primiti ga.Uvijek mi je okrenut na, kada bih jesti moje žene maca. Ona će uvijek reći mene da se zaustavi i da uvijek staviti prigušivač na našim vođenje ljubavi. Ona nije željela eksperimentirati bilo. Moja supruga mi je zadovoljna u svakom pogledu ... osim u spavaću sobu.
Mora da sam zaspala jer sam se probudio da netko kuca na vrata. Bilo je Debbie. "Bok opet Mike", rekla je ona. "Bok Debbie, želite doći u?" Pitao sam. Ona je rekla da je napravio salatu i imao par odreske na grill i pitao mene ako JA će biti zainteresirani da malo večeru s njom. Rekao sam ... "Naravno". "Želite li biti slobodni u oko 20 minuta?""Ja ću biti tamo!" Ja uzviknula. Ona je rekla: "Vidimo se u 20 i ne zaboravite kupaći kostim!" Gledao sam kako joj dupe pomaknuo se od strane na stranu dok je išla kući.Osjećao sam se dobro promiješati u moje gaćice. Debbie je obitelj bila je vrlo dobro da to i je izgrađen u bazenu u njihovom dvorištu. Naša djeca su uvijek dobrodošli tijekom toplo vrijeme iskoristiti za hlađenje off kao što smo imali otvoren poziv za korištenje njihovih bazen kad god smo htjeli.
Ja skočio u kadu kako bi se brzo tuš i počistiti malo prije odlaska preko s Debbie's.Nosila sam t-shirt supruga gonič i svjetlo pamuk gaćice i sandles. Bilo je jako vruće dana. Zgrabio sam bocu crvenog vina iz frižidera, moj kupaći kostim i krenuo preko Debbie's. Hodao sam oko na dvorištu i morao sam prestati mrtvih u moje pjesme. Došlo je Debbie .... u žutom bikiniju. Dobio je izgledala fantastično! Ona je imala zlatni ten i koža joj je kao svila. Otvorio sam vrata i rekao joj ... "Nešto smrdi strašno dobro!" Ona je brzo odgovorila ... "To mi je!" Mi smo oboje počeli smijati. Debbie već na stol postavljen za dvoje i ja sam ju pitao, ako je nešto staviti leda u tako da sam mogao držati vino rashlađeno. Ona je rekla ... "Doveli ste vino?" Rekao sam, "Da". Ona je pitao mene ako sam bio idući u dobiti joj pijan. Odgovorio sam ... "Samo ako želite."
Sjedili smo i jeli naši večera i pili smo vino .... staklo nakon staklo. Razgovor su tekle i bili smo smijeh i razgovor za ono što se činilo kao sati. Ona je smještena jedna noga gore na svojoj stolici, a ja ne mogu pomoći, ali pogled na nju maca. Mogao bih reći da je obrijan dolje. Samo sam htio pasti na koljena i premjestiti joj bikini stranu i okus joj. Noć je počeo brzo pasti na nas i rekla: "Mike ... li spremni za plivanje? Jeste li donijeti svoje odijelo?" Rekao sam, "upravo ovdje". Ona je rekla: "Zadnji u je trulo jaje!" Nato ona otrča i golubica u bazen. Sam rekao .. "Hej ... nije fer ... ja moram prvo promijeniti". Ona je rekla ... "Ne ne .... samo doći u vaš rođendan odijelo!" Rekao sam ...." ne ", rekla je ..." DA! " Bio sam zapanjen s onim što ona govori. Nisam mogao vjerovati ušima. Koliko god uvijek sam želio jebati Debbie .... sam bio idući u dobiti priliku da večeras? Gledao sam je s njom kosu sve mokro ... koža joj svijetli na mjesečini. Ona je dosegla iza nje i raskliman joj vrh i uzeo i bacio ga iz bazena. Ona je tada sagnuo i uklonjen joj dno, a zatim su otišli leteći. Ona je rekla ... "Vi koji dolaze u?" Ja ne znam je li sam trebao. Bila je kupanje oko potpuno gola i njezina slatka magarca bobbed gore i dolje u vodu. Mogao sam osjetiti osjećaj da zgrada u penis. Ja polako maknuti moj t-shirt .... onda moje sandles .... i na kraju moje gaćice. Moj penis je već počeo da postane uspravan i ja ne želim ju vidjeti da tako brzo sam golubica u bazenu. Mi je ostao daleko jedni od drugih za minutu, a onda je ona plivala ispod vode prema meni. Njezina glava popped iz vode i ona stade preda me.Moje srce lupa. Ona dotaknu moj penis rukom, a zatim nagnuo i poljubio mojim grudima.Nisam mogao vjerovati što je radila za mene. Ona je isisan moje bradavice jednu po jednu u usta lagano lizanje i grickanje njima. Do tada, moj penis je bio potpuno uspravno. Iako sam 50 godina ... još uvijek sam imao veliku 8 inch penis i nisam je potrebna pomoć uzimajući da je montaža kao i neki ljudi moje dobi. "Oh zajebavati Debbie ... što radiš za mene?" Ona je rekla ... "Ja ću te pojebati Mike". Ja sam poznata za dugo vremena da je vaša supruga ne možete dati ono što trebate u spavaćoj sobi ... pa ću vam dati ono što vam je potrebno ".
Pokušao sam se odmaknuti od nje .... misleći da je to krivo. Ali ona grabbed moje loptice i polako mi je okrenut leđima prema njoj. Nagnuo sam se prema dolje i poljubio strastveno. Moj jezik klizna i iz njezinih usta. Ja izdvajali joj blizu i cupped joj tits. Osjećali su se fantastično. Ja usisan jednom u moja usta i ja sam čuo Debbie stenjati. Počeo sam vrtlog ga s mojim jezikom, pusi ga, a zatim lagano ga povukao sa mojim zubima. Ja cupped joj dupe guzovi i izdvajali joj maca u susret moj penis. Ona dahnu na veličinu moje velike član. Ja joj podiže i ona omotan joj noge oko mog struka. Počela sam crpne moj penis natrag i naprijed između njezina maca usne. Sam mogao osjetiti bokovima pratiti u ritmu. Zatim sam hodio putem do koraka i izašao iz vode ju nosi. Rekao sam joj da objave svoje noge od mene, a ja neka joj korak dolje na zemlju. Bio sam joj ljubakanje više strastveno nego prije. Bila je milovati moj penis i bio sam joj milovati susret s mojim bokovima. Ja razbio naš poljubac i bio zagledan ravno u oči kad sam dosegla dolje i njezin uhvatio struk i okrenuo joj naopako. Njezina bedra su se odmarali ontop mojih ramena. Njezino lice je u moj penis. Počeo sam joj lizati kao sladoled cone.S druge strane, je uhvatio moj penis i počeo lizanje, sisanje i milovati. Njezina usta, uvijek je tako slatko se kreće naprijed-nazad na moj penis. Bila je vozeći mene divlje! Ja isisan njezin klitoris teško u usta. Moj jezik se kreće između njezina maca usne uzimajući moje vrijeme na okus svaki zadnji centimetar od njih. Moj jezik ju je pronašao rupu i počeo sam lepršava moj jezik na to ulaz. To joj zbog spazma. I onda darted mi jezik duboko u nju. Prestala sisanče moj penis za drugi kao ona izgubila concentation kao što je radila za mene. Ona moaned glasno. Sam je nosio preko skakaonica, podiže moju nogu preko njega, a zatim zahvatila utvrđenim na to tako da smo bili u 69 položaja. Ona bobbed joj usne gore i dolje moj hard vratilo. Bio sam sisanče i lizanje joj maca i više sam sisao više preselila magarca natrag u moje lice. "Bog vam sooooo su jebeni dobar Debbie" ... prošaptala sam. "Suck moj penis beba". Sam mogao osjetiti moje loptice počinju da ispunite i znao sam da ako ona ga je zadržao gore ... sam bio idući u sperma.Sam stavio moje noge na skakaonica i počeo jebati u usta s Debbie moj penis. In i out .... i iz .... sve brže i brže. Ona grabbed moje loptice i polako počeo da ih masažu. "Ja sam tako blizu" Rekao sam joj. Prestala je sisanče i preselio se od mene. Ona je rekla .. "Hajde ... idemo unutra".
Sam je slijedio u svoju sobu. Ona mi je rekao da se na krevetu na sve četiri. Brzo sam dužan. Ona brijanje picke  sama nalazi iza mene. Moja stražnjica pritiskom protiv trbuhu. cepanje picke Ona je dosegla i počeo izmasirati ramena. To je osjetio nevjerojatno. Svi moji stres od prošlog tjedna polako pražnjenje iz mene. Voljela sam njen dodir. Ona je napravio njezin put prema dolje mojih leđa, polako masirati. Bio sam topi ... to osjećao tako dobro. Ruke su sada na mom dupe guzovi. ih miješenje. Osjećao sam joj prste dio njih i onda joj jezikom polako lizali se ispucati od moje dupe. "O, moj Bože", rekao sam. Njezin jezik flickered u moj šupak i to je vozio mene ispucan! crne picke Nikada u najluđim snovima nisam ikada misliti ovaj će se dogoditi za mene. Ona mi je tako jebeno uspaljen! Ona grabbed moj penis između mojih nogu i počeo milovati to je dužina sve dok liže u moj šupak. Osjećala sam njezin jezik press protiv njega i ja ne znam da li gurnuti prema naprijed ili natrag kao na oba kraja su uzimajući vježba kao što nikada nisam imao prije. JA je zadržao šapće ... "O Bože Debbie ... Oh Godddddd". Njezine ruke kliznule niz leđa mojih bedara i gore opet.Ona se preselila joj usne niže i počeo lizanje moje loptice. Ona je usisan jednom u usta i valjane s njom jezikom. Voljela sam što je bio događaj za mene. Ona je tada skliznuo joj mala tijela ispod mene, tako mi koljena su joj pod pazuhom. Ona lizali joj srednji prst na desnoj ruci i počeo milovati moj penis s njom lijevo. Ona je isisan moj glavu u usta njezina. Pogledao sam dolje na nju s čuđenjem. Gledanje ova mlada djevojka mi dati blowjob najbolji sam ikada imao! Sam proširila moje noge kao širok kao što sam mogao kako bih mogao nagnuti naprijed i gledati sebe pumpa usta. Osjećao sam joj mokro prst slajd gore ispucati od moje dupe .... ja i dalje pumpa joj slatki usta .... moj penis je bio lupanje. Osjećala sam njezinu slajd joj prst u moje dupe u isto vrijeme mi je sisao sve u usta ....' Oh zajebavati ... ja sam cumming "Rekao sam joj. Ona je brzo prestao me sisa i uklonjen joj prst iz moje dupe ....." još nisu tvoji ne ", rekla je ona. Srce mi je kucalo tako prokleto teško da ste mogli čuti iako moje grudi. Koji vrag je ona radi za mene??
Ona neka mi leže na leđima uhvatiti moj dah malo. Rekao sam joj da ja ne znam koliko je više od toga sam mogao uzeti. Ona je rekla ... "Želite li da me jebati zar ne Mike? Sam rekao ..." Oh, yeah! "Ona je brzo sama postaviti na moje lice ... ona je rekao:" Eat Me! "Sam počeo sisati i lizati joj maca. bokovima počeo kretati naprijed i natrag preko moje lice ... ona je zadržao kazivanje ... "oh yeah ..... staviti svoj jezik tamo ..... to je to!" Mogao bih reći da je ona voljela da joj maca jede i više ona se odazvali mom sisanče i lizanje .... hornier ona me je odluka. Ima je ništa više uzbudljivo čovjeka nego da imaju ženu odgovorimo na njegova dotakne. Dospio sam dolje i počeo milovati moj penis. Ona je pogledala dolje i vidjela koliko je bilo teško. Ona je polako seli izvan usta i skliznula joj maca niz moje grudi. Preselila niz moje tijelo kao mačka na ugurati. Ona je proširila moje noge i uhvatio osim glave moje kurac to trljanje leđa i naprijed između njezina maca usne. JA je zadržao pokušavate gurnuti glavu u nju ... ali ona je bila jedna u kontroli. ja gurnula na moj laktovima i gledao svoje mjesto u mojoj glavi joj maca rupa. Ona osvrnuo se na mene i valjane magarca oko i oko glave .... kao ona otišla sjesti na njega .... ja ga gura u nju .... ona lučnim leđa i dahnu! OOOOOOOOOOOOOh Mike .. .. ona je plakala. Ona je počeo da se moj penis dublje i dublje u njezine tople, zbijeno maca. pustim ju premjestiti gore i dolje na to na svoj vlastiti .... da joj se koristiti za njega. imam veliki penis i Ja ne želim povrijediti. magarca je bio u redu. Gledanje ga pomicati gore i dolje na moj hard vratilo ... "Fuck me Debbie" Rekao sam joj. Uz to ... ona odskočiti magarca gore i dolje na moj ... vratila sam mogao osjetiti njezin maca mišiće kolaps oko moje penis. Ona je mužu moj penis s njom fino mladim maca. Zgrabio sam bokovima i odskočiti magarca brže na moj vratilo. Ona je zatim se uspravio i počeo jahanje moj penis. Ona je fantastično u ovoj! bokovima ljulja naprijed-natrag ... a okolo i okolo .... i onda gore i dolje. Kad me je u trenutku eksplodira .... ona skliznula off moj penis. "Krist Debbie ...... to je to! "rekao sam. Vi ste vozeći mene sićušna posuda! Nasmijala. Zgrabio sam ju i staviti glavu na krevet." Sada ćete ga dobiti! ", rekao sam. Brzo sam se preselio u iza nje i izvukao bokovima gore. Ja skliznula moj penis u mokro joj maca i počela sam joj lupa sa svojim pijetao. Ona je vrisnula: "Jebi .... Fuck me Mike .... Fuck me hard!" Ja joj maca pounded brzo poput prebrze vožnje teretni vlak. brže i brže, ja pumpa .... ovaj put .... Znao sam da sam cumming ona ne će me zaustaviti! Zgrabio sam joj tits i povukao gornju polovicu njeno tijelo se štipanje joj bradavice i odvezao se moj penis duboko u nju izlijevanja sve moje sok .... provala nakon provala! Mi smo oboje moaned i vrištala u isto vrijeme i sam osjetio joj maca mišiće spasming na moj penis! Došla je previše . Bili smo oboje dahtanje za daha. održao sam joj tako blizu, i stavi natrag dolje na krevet i njezin okrenuo joj strani. Pratio sam penis unutar nje, lagano joj crpne dok sam mekan. nježno poljubio sam joj uho i valjane mi jezik oko režnju. šapnuo sam joj ... "Honey ... da je bilo fantastično." Ona je rekla ... "ja znam .... i da ste bili previše!" Mi smo zaspali u svaki drugi ruke.
Sam se probudio sljedećeg jutra miris slanine i kave. Debbie je već gore. cupave picke Ona zaglavi glavom u vrata i rekao ... "Vi ustajanja spava glavu? To je skoro podne!" Bog sam nije mogao vjerovati da sam spavala dugo. Rekao sam joj da ću ustati u minuti. Ja tamo položio razmišljanje o tome što je, dovraga dogodilo noć prije. Kako sam to dopustili, zašto sam to dopustili. Volim moja supruga i ja ne želim kraj moj brak preko glupo pogrešku. J cupave picke a stvarno potrebno razgovarati s Debbie. Sam ustao i uzeo tuš i izašao u kuhinju. Imala je doručak na stolu. Sjeli smo i ja uzeo njezine ruke ... "Debbie, moramo razgovarati". Ona je rekla ... "Ja znam". Rekao sam joj da sam volio našu noći koje smo proveli zajedno i uvijek ću to cijeniti .... ali imam ženu i djecu. Ja sam ne idući u propast više od toga. Ona je brzo rekao: "Vi ne morate Mike". "Voljela sam naše noć. Bilo je fantastično! Ali ja ne tražim ništa.  dlakave picke Ja sam ne idući u razbiti vaš brak. Mi smo seksualno privlače jedni druge, a mi smo odrasli. Ja ću biti ide natrag na koledž. Vi će biti idući kući. A ako ste ikada dobili potrebu da žele biti sa mnom opet .... ja sam ovdje! " Nisam mogao vjerovati. Sam je uzeo u naručje i držao blizu ...." Bog Debbie ... ja bi mogao pasti u ljubavi s vama soooo brzo! " Rekao sam. "Jeste li sigurni da znate kako mi uključiti". Ona mi se nasmiješio i rekao ... "Mike ... ti si najbolji ljubavnik koji sam ikada imao." Sjedili smo natrag dolje i jeli prekrasan doručak koji Debbie kuha za nas. Mi smo napravili ljubav opet tu noć .... intenzivnije nego noć prije. Ona je super u krevetu.
To je bio jedan od najvažnijih fantastičan vikend sam ikada imao u mom životu. Debbie i ja nastavio kako bi vidjeli jedni druge kad god možemo. Naša udvaranje je najbolji dio našeg odnosa.  dlakave picke Ja sam tako drago da sam pronašao samo sex partner želim ..... moja žena drži me sretna kod kuće .... i Debbie drži me sretnim u krevetu. Što više mogao čovjek pitati za?

уторак, 29. март 2011.

Punjenje picke spermom

Bilo je hladno, sivo svitanje, vrsta koja čini jedan žele tonuti dolje pod toplim krevet pokriva i sklupčati se protiv naših kreveta mate, možda stvaraju malo topline tijela s nekim blagim budalast okolo. Čak iu ovoj modernoj kući sa trostrukim oknu prozora i najbolje vrijeme pečat, hladno kao da prodiru kroz njih, tako da jedna strana u sobi bio je neugodno hladno, a drugi je previše toplo. Petnaest metara, kupaonica je previše cool i izglede za tuš nije žalio na mene.

Opet, očigledan odgovor je bio da se prevrnuti i žlicu moja draga je napunjena spermom ali tamo je bio problem.S druge strane kreveta je bio prazan - bilo je za mnoge mjeseci nakon što je moja supruga je umro iznenada. Zapravo, interventne mjeseci bio dobar prema meni kao što su obitelj i prijatelji su izdržali moje tugu sa mnom i pomogao mi je suočiti se sa svijetom opet. . .

Odjednom ipak, tamo u moje sanjarenje, sam je propustila! To je bio lijepom sjećanju, a ne povratak bol koju sam znala prije nego što sam se privije dolje pod velikim perina i uživali podsjećajući da je sjećanje na ona i ja zajedno pod pokriva.

Ne bi bilo škole danas. . . Učinci oluja će biti s nama za barem još dan ili dva, a ja mogu gledati prema naprijed miran dan kod kuće, razvrstavanje neki papiri i ispijanje vruće čokolade nakon ranč sitni su završeni i životinja hranjenih ..

To je sada činilo da je, po prvi put otkako je moja supruga je smrt, bio sam potpuno bez bolova od njezine smrti i života pod pokriva je jednostavno bio ugodan i opuštajući. Sam razmišljao provela najveći dio dana tamo. . . punjenje picke spermom

Koliko sam možda želio, godina rutinski su me uvjetovani početak moj dan u pet do trideset i to je bio gotovo sedam kad ne bih mogao ostati ograničen za krevet bilo koji više. Sam ustao, trpio hladno kupaonica kao što sam istuširao i obrijao i odjeveni prije radiš ujutro sitni na moje male farme i pokretanje doručak. Sada, moj početni nevoljkost da ustati iz kreveta je bio zamijenjen s potrebom da se dobiti na dan. Preselio sam se brzo.

Bilo je gotovo podne kad bih napravio moj krevet, očistio kuhinju od doručka i smjestio se u svojim vruća čokolada za ocjenu radova. Sve je dobro u svijetu kao što sam shvatio da je Mećava je nastavio s obnovljenom bijes!

Možda sat kasnije, na vratima je zazvonio i pitao sam se. Sam živio u ruralnom području, kilometar od sela bez bliskih susjeda, a pozive su rijetke. JA je otišao do vrata i otvorio.

Uz udar polarni vjetar, vidio sam, zavaljen na vrata, čovjek odjeven u teške zimske odjeće.Tko je ikada to je, čini se, bez svijesti kao što sam vukao svoje opušten tijelo u kuću i gurnuo vrata zatvorena. Zatim, nakon što je položio opušten obrazac na kauč, počeo sam razmotati zimske odjeće otkriti osobu ispod. To je bio samo kao što sam izvukao zimske vjetrovku s njihova lica koje sam vidio plavu kosu, plave oči i svježe lice gospođe PACTON, naš učitelj engleskog jezika iz lokalne srednje škole, gdje sam učio math ..

Kao što sam gledao u njezino lice, ona kao da su postali budniji i svjesno i bio u mogućnosti odgovoriti na moja pitanja. Ona je izvijestila da je odlučio na vremenske oluju i ići snowmobiling, a zatim sinoć, negdje milja od civilizacije, stroj je stao, nasukavanje joj daleko od skloništa. To je bilo jučer, a ona se borio putu, slučajno, na moja vrata.

Njezina vjetrovku i čvrste odjeća očito ju je zaštićena od ozeblina, čak i ona razvila hipotermije i efekata dehidracije i nakon brzu analizu sam napravio veliki lonac vruće čokolade i počeo vrući tuš. Onda sam joj pomagao u uklanjanju mokro joj odjeću i uzimajući u tuš. [Skromnost mi je zabranjeno od pomaganja s odjeće nakon što je proąla joj zime svile.]

Kasnije, u mom haljinu, svježe iz vrući tuš, žena leži na moj kauč umotana u veliki jorgan iz mog kreveta. Tek tada smo razgovarati. Kada sam govorio joj je gospođa PACTON, ona me je ispravljena! To je Geraldine i moji prijatelji me zovu Gerry! . . . I ja nisam "gospođa". bilo više, ali "MS" od mog razvoda. Zatim smo razgovarali o Moja bivša supruga je prerana smrt i naše potrebe i želje kao i mi i zaobiđe bilo kakve stvarne govoriti o životu i kako smo ga upoznali.

Kao što smo razgovarali, nastavio sam da ispunite Gerry s vrućim tekućinama i toplo njoj, ali joj se činilo da zimice raste u intenzitetu i usprkos svemu što sam mogao učiniti. Na kraju, sjetio sam stari trik s krajnjeg sjevera.

Ja skinuo to moj svile i uvukao pod jorgan gdje sam joj se okupili i njezin spooned za mene, tako da mi toplina tijela bi joj toplo. Kao što smo postavili u blizini, na kraju sam počeo osjećati drhtanje joj početi da se povuku. Sat prošao, a zatim dvije! Odjednom, osjetio sam Gerry je podrhtavanje zaustaviti i njeno tijelo opustiti po meni kao što je bila čvrsto spavati.

Bilo je rano navečer kada sam otišao u Mećava za teže životinjama i učiniti sitni. Uz temperatura lebdeći na oko -25 stupnjeva, a vjetar puše vjetar, radio sam brzo i vratio se u toplinu svoje kuće, gdje sam spreman veliki večeru za dvoje. Gerry spavala čvrsto kao što sam postaviti večeru na čekanje da sačekaju joj buđenje.

To je bio samo osam kad je napokon probudio i otišao u kupaonicu kako bi se osvježili kao što sam se vratio pokriva u moj krevet i otišao na večeru završiti. Zatim, kada Gerry je došao na večeru, ona je izgledala vrlo lijepo na moj stari ogrtač. Čudno sam trebao primijetiti to sada nakon što joj poznat već godinama u školi, mislio sam. Ona nikada nije izgledala posebno prije. . . Oh dobro!

Večera je bila konzumira s slast kao Gerry jeli sve što je na nju tanjur i ja sam ga napuni sa sekundama, a zatim pita od višanja i sladoled je slijedio i sam se zapitao kako takav lagani okvir mogao držati toliko hrane. Odgovor, naravno, da je ona nije jeo obrok u danu.

Zatim s večerom konzumira i jela očišćen, bio je blizu vrijeme za spavanje a ja sam bio s obzirom na ono što učiniti. Teška tješitelj bi držati jedan od nas toplo, ali je bilo dovoljno navlake za dva kreveta u ovim zimskim uvjetima. JA je otišao za moj vreća za spavanje koja će biti dovoljno za toplinu, ali malo neugodno. Gerry pratili moje pokrete uz kamatu do ona me vidjela izradu krevet u sobi gosta kad je govorio. "Hej! Spavali smo zajedno cijelo popodne pod jedan poklopac. . . mi ćemo biti savršeno udoban na taj način opet večeras. . . ili su vam strah od mene? "

Sluh njezin prijedlog, bio sam spreman da ga odbije - dok nisam čuo izazov! Ja nikada ne bi mogao proći gore izazov! "Yeh! Pretpostavljam da ti zime rublje će zadržati naše genitalije pokrivena ", rekao sam obrambeno samo pronaći sebe uzbuđen na izglede za našeg tijela biti tako blizu.

Zatim, uz bijes oluje nesmanjen i vanjske temperature i dalje na -25 ispod, grupiran smo vatru u kaminu i pripremio za krevet u sobi je prohladno. Kao što smo tražili toplinu pod pokriva, naša tijela dotakne i da je bio početak.

To je ono što sam najviše tražila, a najviše bojali kao nasilni drhtanje požude me tresak od glave do pete. Ja ga se borio čak i kao što sam osjetio moj penis raste uspravno. Da stvar bude gora, Gerry se činilo da uživaju tih dotakne i spooned protiv mene tamo gdje bi moglo biti nikakve sumnje da je osjetio moj čovjek mesa. Sam odustao. . .

Kada je Gerry okrenuo mi se lice u krevetu, rekla je jednostavno: "Zašto ne možemo napraviti mali hej večeras?" I opet, ja ne mogu odbiti izazov. Mi smo dvije neudate učitelja u ovom malom mjestu možda nikad neće dobiti drugu priliku da se tajno uvrijediti moral zajednice i imali smo oluja zahvaliti za to.

U samo nekoliko sekundi, zimi su svile off i mi položiti proąla jedni protiv drugih kao i naše ruke istražili svaki dio našeg tijela i mi sami upoznali jedni s drugima sa poljupcima. Prvi poljubac je jednostavno svjetlost dodiruju naše usne s malo osjećaja, ali obećanje toliko. Zatim , drugi se počeo razvijati ugodan osjećaj koji uskrisi naše strasti i promiješati naše požude. Uskoro, naše usne su se rastali i našim jezicima plesali zajedno i naše strasti ojačao.

U međuvremenu, ruke su joj grudi mami s pero-svjetlo dodiruje i miluje svjetlost pred štipanje bradavicama lagano. Ona je plakala je kao moje usne počele umivati ​​se i dojiti joj grudi i ruke preselio na jug.

Preselili smo se brzo sada kao naš osjećaj hitnosti rastao više izražen. 
rasturanje picke razbijanje picke
razvaljivanje picke To je ubrzo jasno da Gerry je zaista vruće žene i kad moj prst ju je pronašao trijem, pronašli su ga pokisao podmazivanja. Nakon samo nekoliko sekundi igrati s mojim prstima na nju klitoris, ona povika: "Fuck me brzo!" 

I, naravno, nastavio je igrati do, iznenada, je uhvatio moj penis i mi izdvajali nad na leđima, gdje je montirana mi cowgirl stil i skliznula joj vruća maca dolje na moj štap. Napaljene zene

Naše su se oči susrele dok je sišao na pogon koji vertikalni štap čovjek-meso duboko u njezin trbuh. Došlo je nestašnog pogledati u nju one velike oči, čak i ona počela mi jahanje. . . ona je bila dobra. . . Ona je osuditi dobar! To je bio više u minuti, tri najviše kad sam osjetio moj tekućine val prema gore, od moj penis i na trbuhu. 

Zatim, još uvijek se pridružio moj flacidan penis, ona je ležala na vrhu mene, tijela dodiruju od glave do pete i osjećaj najbliži intimnosti. Izvan zvukove vjetra urlanje i drveće trljanje zajedno podsjetili su nas na svijetu izvan naše malo gnijezdo i udobnost smo uživali u miru i spokoj jedni druge ruke. To je bio naš vlastiti svijet. . . 

Konačno, Gerry je govorio: "Prije nego to ide dalje, postoji ništa između nas. . . Samo dva stranca sastao casual jebati. "Nije to bila vrsta razgovora koje sam obično imala naišao u perzistencija i sam trenutno bio zbunjen. Kao što sam pokušao razumjeti, ona je nastavila govoriti. Ona je govorio o nekoliko dugoročnih faksu poslova i kako je svaki imao nije i njezin bivši suprug i njezin propali brak. Željela je čovjek za seks - rasturanje picke razbijanje picke
razvaljivanje picke je pronašla, nakon razvoda, psovanje i od ljudi, da ona jednostavno ne može živjeti bez njega. 

Ja sam šutio! Bilo je stvarno ništa za reći! Umjesto toga, nastavili smo voditi ljubav cijelu noć i imala sam ju dvaput više prije oluje je popustila. Bila je ostvaren ljubavnik. . . Najboljih koje sam ikada poznata, osim moje supruge, naravno. Nastojao sam utakmicu sve svoje vještine i vođenja ljubavi je svakako divlja i fizički. . . Naši umovi surađivao i dao sam moje srce i um 100 posto na naša djela. 

Bilo je gotovo podne kad je plug otvorio cestu i sam mogao uzeti Gerry u svoj dom. 

Proljeće je došao s njim i novi svijet pun novog života i nove ljubavi. Gerry je otišao s krajem školske godine - Nemam pojma gdje je!

понедељак, 28. март 2011.

Napaljene zene


Sarah nije od 6 godina. To nije bio da ona nije htjela,  zene napaljene ali njezin život je bio toliko zauzet, a ona nije upoznao bilo tko da je htjela da je vrijeme za. Naravno, tu su neke stvari koje joj je nedostajalo i tako s vremena na vrijeme ona bi samo netko pokupiti u većini neočekivanim mjestima. Njezin najbolji prijatelj Jenny nije mogao vjerovati neke stvari koje Sarah ustao i iako Sarah nije rekao bilo tko drugi od Jenny oko njezine avanture, ona je uvijek volio način na koji Jenny postala uzbuđen kada je ona rekla joj.
Postupno tijekom godina imala je uvela više grafičkih detalja u priče, a ona se uvijek osjećala blagi nalet užitka kao ona gledala Jenny reakcija okrenuti od šoka do uzbuđenja kao ona je iznio grafičke detalje svoje najnovije susreta. Kao što je ona postala više sigurni u svoje sposobnosti uzbuđuju Jenny, počela se pitati što bi bilo kao da se uvedu ove priče da neke od svojih drugih prijatelja, ili možda čak i  trazim zenu za strancima.
Kao što je proljeće došao oko, Sarah je znao da će početi tražiti sve više i više seksualnih susreta zadržati sebe sadržaj. Bila je igranje ove igre za dovoljno dugo da je znala kako joj tijelo sat radio i proljeće je kad joj je želja počeli graditi do ljeta došao oko i ona našla u potrazi na gotovo dnevnoj bazi. U zimskim je mogla proći s shag petak ili subotu navečer,  Neudate zene oglasi ali toplo vrijeme i priliku da se izvan i oko još uvijek napravio joj rožnat.
Sarah završio posao u srijedu popodne, a kako je otišla foajeu zgrade oglasi zene i otišao van na pješački ona osjeća toplo, proljeće zrak i znao da je morala imati spolni odnos i uskoro.Hodajući Collins Street krenuo prema jednom od barova swanky da u ovo doba noći će biti zalijevanje rupa za gradski poslovni vrste.
U vrijeme kad je ona ušla u svile bila je na misiji, a ona baci pogled oko duboko bar. Dva trgovca tipa u apartmanima na desnom pogleda gore i mora imati osjetio da je ona na ugurati. Bacimo li pogled na međusobno su smirked i jači od dva nasmijala na nju. Ne želeći gubiti vrijeme Sarah otišao do bara i nasmiješio se kao ona je bar stolica pored njega.
"Želite li nam se pridružiti?" Visok jednom zatražio od svih privatne škole naglasak i skupo odijelo. "Više do točke želite da mi se pridružite?", Rekla je odgovorio kako joj oči trčao preko lica, prema dolje svoju kravatu i došao do zastoja u njegovoj pin prugom odjeven prepone. "Izgleda kao da bi," ona se nasmiješi kao oči trčao natrag do povezati s njegovim.
"Moj prijatelj i ja ..", počeo je reagirati.Erotske price
Ona preusmjeravaju svoj pogled njegov prijatelj koji je bio kraći i solidno izgrađena.
"Oh, tvoj prijatelj je dobrodošao da mi se pridružite previše", kazala je koketirao i kao konobar pripremili joj piti je hodala prema štand put natrag u najtamnijem dijelu prostorije.
Mogla smislu njihove oči na nju teladi i magarca i kao volim zene oglasi  ona dosegla štand je okrenuo pogled na njih i nakon iza i onda s njom dlanove na svakom obrazu magarca izašla joj stilettoed noge pored dosta široka i savijen prema naprijed, nagnuti nad stol za mjesto joj torbicu na udaljenom kraju. Kao što je ona leant naprijed i stavio torbu dolje ona wriggled i skliznula joj zbijeno, pin prugasta poslovne suknja do malo iznad bokovima, tako da je znao da joj je g niz odjeven muf bi biti vidljiv na vrhu centra leđa prorez za suknju.
"Bi li jedan od vas dečki pomoć mene sa ovaj?", Kazala purred kao ona miješaju suknja visokog i vodio joj ruku preko svoje duge uske bedra.
Visoki momak pojačale iza nje i ona je ruke u njezin te ih vuče gore pod suknjom ona postavi ih na pink, čipka strani trake joj g niza.
"Ova stvar je samo kako se stišću, a ja stvarno ne sviđa da se opustite nakon posla", kazala je promrmljao kako je gumiran njegove ruke preko trake.
Osjetila je njegove prepone protiv golim magarca kao što je skliznula g-žaoka nad bokovima i pao na pod. Izići iz g-string ona gumiran protiv njega i ona osjeti kako mu već teško penis gurnuti teško protiv svoje zippered letjeti.
Bacimo li pogled unatrag na njegov prijatelj ga je pitao da se mjesto i dok je on sjedio s njom ostavio ga je uzeo njegov prugasti, svilenu kravatu i povukao ga prema njoj, ljubi ga teško prije nego što ga vodi do sjediti na stolu ispred nje . Dostizanje natrag otvoriti rajsfešlus kolegama hlače gledala njegovo lice kao što joj velikih, okruglih grudi napete protiv nje svilene košulje.
"Baby one će biti bolje nego se u", kazala je naložio i što ona raspakirali on otkopčao razotkriti njezine grudi kao sjeli su u njoj pink, pola šalice čipke grudnjak. Bradavice izložena i teško.
Kao što je uzeo njezine grudi u obje ruke i počeo sisanče i lizanje joj desne dojke, ona je postignut unutar visoki dečki hlače i osjetila njegov penis već poking iznad vrha njegove Calvins.
Uzimajući njegov penis u njoj stručnjak ruci radila je to nešto osjeća njegov masivan glavu i loptice i kosu bez kože. Bez potrebe bilo više pripremi je gumiran njegov penis glavu uz nju pička i duž joj dupe ispucati. Ona je zadrhtala od uzbuđenja. Kreće prema gore na stol na sve četiri, ona je pogledala natrag preko ramena i nasmijano ona režirao svoj kurac u nju. Prvo JUS glavu i učvrstio i iz radila da, osjećaj kako je dobro u njoj pička, a zatim polako počela da se njegova masti vratila u njoj previše.
Ona je gurnula kratke dečko natrag na stol i naginje se nad trazim zenu za  njim na sve četiri je gumiran joj tits preko njegova lica kao što je on lizali i isisan joj joj tits. Visok čovjek počeo da znaju njezin ritam i kako ga je radila i izvan nje počela unzip malo momci lete. Kao što je otkopčao svoje boksači uzela u njegov penis i to je bio gust i dugim crnim pubes. Ona trzanje njezin jezik oko njegove glave i radio svoj vratila.
Kao što je veliki dečko joj jeben od iza je otišla dolje na penis malo momački uzimajući ga duboko u grlu i osjetio njezin šef njegov penis u njoj krajnika. Ona gagged malo i kao ona nije osjećala sama sperma i vibracije joj pička poslao visoki momak preko ruba.
Kratki tip preselio na klupu sjedala na stražnjoj strani stola i Sarah  trazim zenu za skliznula oko stola. Sa svojim štikle još uvijek na suknju i sada se oko njezinog struka, te joj majicu potpuno otvorene ona se nalazila u njegovom krilu i umočen njegov penis duboko u njoj pizda.Kao što je to učinila ona osjeća stol premjestiti natrag i visok momak ljubljenje i sisanje joj vrata od iza. Osjetila je njegove ruke rade joj dupe kao što je klečao na podu iza nje, a zatim je osjetila glave njegov penis kist protiv magarca. Uz njegov penis trlja po svojoj ispucati ona podiže i sama spušta na koljena dok je jebeno kratak momak. Kao što je nastavila raditi s njim osjećala visoki tip je penis usklađivanja spreman za magarca zajebavati joj. Ona je klimnuo i ona je osjećala kako cocks u njoj i trljanje jedni druge kao što su otišli. Ona moaned i došao kao kratki momak ispalio off unutar njezina pička i osjećala je udario joj cerviks tvrdo i vruće. Okretanje oko lica visoki momak po prvi put je uzeo ju je ostavio sjenica u svojoj velikoj ruci i onda joj teško isisan. Podizanje joj on ju je gurnuo uza zid kabine i gurnuo penis natrag u njoj pizda. Ona je osjetio njegov srednji prst u magarca kao što ju je održao uza zid i jebeno joj.
On je konačno došao u nju i ona je osjećala njegova sperma i svojim prijateljima sperma u kombinaciji i trknuti nad svojim poslovno odijelo.
joj spuštanje niz na klupu je uzeo u njoj zbijeno tijelo i izloženi golim muf.
"Nije loše za srijedu navečer," nasmiješio.trazim zenu za 
Kao što je sjedila u tramvaju na putu kući, ona se zove Jenny.
"Imam nešto uzbudljivo da ti kažem," ona koketirao, "zašto ne dolazite na večeru i mogu vam reći sve o tome."
To bi moglo biti dovoljno za njega u srijedu, mislila, ali sam mogao učiniti s malo djevojka dana djevojke akcija na okrugli stvari.

петак, 25. март 2011.

Neudate zene oglasi


On nikada nije spavao više. Otkad gotovo fatalne nesreće na polje koje je. Kad su došli na njega, nakon tri od njih sudario, bio je grlo, loše, i ostavio ga ne mogu hodati danima.Samo intenzivna terapija mogla dovesti ga natrag i ona je dodijeljen njegov detalj, koji se u dijelu koji je volio i uživao ide.
"On je divan čovjek, mama, ali je imati glavobolje ...  Neudate zene oglasi  one loše. Nisam siguran da mogu popraviti ih. "
Bivša časna sestra, majka joj je vjeru u njezinu kćer, uvijek govori joj vještine, uvijek jačajući znala je da je dar, i uvijek ju hvale za nju dar od Boga, ona je dobila, ali mama, vijenca, nije žena izgledalo je kao da se. "Vi držati događaj što radite, ono što ste naučili.Vi ste najbolji. Je dobiti bolje. Možete vidjeti. On vam se sviđa. Nyssa ne vidi. On vam vjeruje. He vjerujem u vas. Je htio da biste dobili bolje, zar ne? "Nyssa rekao je učinio."On će biti bolje. Vidiš ... to potrajati ... mnogo dana ", rekla je njezina kćer.
Sljedećeg dana, njezin raspored je bio lakši od uobičajenih. Stigao je rano za neki razlog.U invalidskim kolicima, ali u stanju hodati čvrsto je stajao i održati rukohvati kao glomazan i trom recepcionar otpratio zgodan, društven pacijenta natrag "prostran" u potrazi fizikalne terapije sobi. Za ženu od 19, mlada dama je bila ispred svog vremena.Ona bi naučio njezin zaštitni godina prije. Ona je odlično na njemu. Bila je obučena u PT.Znala je točno kako i što učiniti za nju bolesnika. No, James je zasebna stvar. On je bio jedinstven, a on je uvijek govorio ovo istina.
"Dobro jutro gospodine", rekla je da 28 godina  nevaljale zene star sada bivši sportaš. On je osjećao kao grleći joj kad je rekla gospodine. To je bio sladak, ali on nije bio gospodine i rekao dobro jutro joj poziv joj ime umjesto gospođe Holchevski. Nyssa je lakše reći zapravo. "A kako si san sinoć?"
"Ako ste bili uz mene ... znam da bih se osjećati bolje i vjerojatno spavati kao beba", odgovorio je gleda na njezin izvrstan lijepe osobine. Ona blushed i on je volio da. "Možda, jednom smo učinili sve to, što sam mogao uvjeriti vas da izađe na dan ili dva ... ili tri sa mnom?"
Ona blushed više. Ona je svibanj su nadareni i smatraju velikim PT, ali ona nije kao iskusan u odnosima što se tiče muškaraca i žena su bili u pitanju. Kao i svaka djevojka, ona je uvijek htjela izaći na datume s dječacima. Kao i svaka djevojka, ona je bila radoznao o njoj zrelosti, ali kao i neke cure, ona je dovela do misliti uzduž linije od karijere, a tek onda ljubav poslije. Ljubav za sada nije u karticama, iako ona stvarno je volio ovog pacijenta ... jako zaljubljen u stvari. Stariji i slatka na njoj, njegov karizmatični šarm polako upletena njezina ideja o momački, o ljudi, i kako je lako mogao biti na jesen za čovjeka, posebno čovjeka koji je imao njegov sajam udio od odnosa u životu, od kojih je znala ništa o prije nego što su mu PT.
Ona ga je radila više kao i svaki drugi pacijent. On je mrzio. On ga je volio. Volio je kako je to učinio. Ali on je mrzio kako bolno to može biti previše. Bilo je teško prevladati bol i bol je osjetio nakon toga, ali on je volio trajna sve to vidim kako to joj je bio događaj tretmana.Gledanje joj dok je ona izazvana bol pomaže u prevladavanju sve to.
Dječak samo ako je znao, pomislio je. Ako ste samo znali koliko je to zabavno. Da u redu ... jao, prokleti da boli ... Ali tvoj ... vaše tijelo je ... sve je to nevjerojatno, a ako bih samo izaći i reći ono što mislim, kako se osjećam ... možda bih mogao uvjeriti da izađe na datum sa mnom.
"Owww" On povika. Ona je nastavila dalje. Masiranje mu gotovo golo tijelo iako je par boksera je nosio za svaku sjednicu, ona bi prasak i pritisnite prema dolje teško na njega."Owww ... Jeste li kao što je ljut na mene ili nešto ljut i ... i uzimajući ga na mene danas?"
"Ne gospodine ... ovo će vam pomoći. To bi vam bolje, j neverne zene ače. Ja vam pokazati. Ja dokazati na vas. Možete biti bolje s vremenom. To će potrajati nekoliko tjedana gospodine, ali vi biti bolje u kojem trenutku. "
Ovaj put i na više tijekom tri mjeseca. I svaki drugi dan je bio u njoj vidjeti. I svaki drugi dan ideje rastao u njegovoj glavi. I svaki drugi dan je osjetio malo više priključen na nju i svaki drugi dan je osjetio veći trebate pitati njegov osobni terapeut na dan. Konačno je došao taj dan.
"Nyssa?", Rekao je, "Imam pitanje za vas?"
"Gospodine ... mislim da Jackson?", Odgovorila je. Neudate zene oglasi  
Ona je odbijena. Ona je već bio pozvan na isti događaj. Događaj se tim stranka u kojoj je servisirati mnoge njegove bivše suigrače. Ali on je bio dio tog tima da im je pomogao doći do mjesta gdje su te godine. To je slavlje. A u slavi došla s drugom ženom, starija žena, ali lijepa punu figured žene s linije vijugavog i uvijanje kroz njezin lik, koji se iz nekog razloga nije mogao dobiti svoje oči off. Hej, tko je beba, on je mislio. Kao da, ja bi trebao shvatiti način da zatražite joj se čovjek, rekao je sebi.
Nyssa i stariji simetričan sazreo žena ušetao u sebi jednostavna, ali odgovarajuće haljine koji se pojavio istaknuti njihovu dovoljno figure. Bosoms, struka, širi bokovi i veliki pravilan magarci u pratnji prekrasne oči, kosu i usne. Ostali onda ih se plus veličine žene s okrugao physiques su jedina stvar na pameti u ovom trenutku. Njihova atraktivnih značajki ga hipnotiziran, pretjecanje njegov osjećaj za ispravno i pogrešno. Ona ga je vidio i nasmiješio se. Bilo je očito da je njezina majka da ona nije poput nje pacijenta, a možda i više od bilo kojeg od drugih. No, da biste dodali potencijal uzbuđenja u mix, majka joj je nagnuo i rekao Nyssa nešto. Nyssa zaigrano ošamario majčinu ruku. Oni su se nasmiješio.
Pitao se što slap i osmijeh bio je oko. On je pogledao okolo, vidio sve njegove bivše suigrače pričaju i smijeha, i vidio nekoliko njegovih bivših ljubavnika ili djevojku. Brzo prije nego su došli "trčanje" da ga vidim reći hi ili uspostaviti nove odnose s njim je pretpostavio, on je na čelu ravno za Nyssa i žena je ona s. Zanosan je bio jedan opis koji su prešli njegov um. Oba izgledao sjajan i jednako atraktivna kao datumi su u pitanju.
"Hiiiii Nyssa ... Drago mi je da vam se pojavio ... Dječak sam", rekao joj je kako mu oči joj gledao preko, a zatim ju je gledao 'datuma. " "Tko je vaš prijatelj?", Kazao je. Ona joj uvela kao njezina majka. "Vi ste Nyssa majka?" Uzviknuo je. "Noooo način ... možda i njezina sestra, ali nije mogla biti majkom! Nema šanse ", rekao im je.
Nyssa blushed, ali majka, vijenca, ponašao u skladu s tim. Nasmijana je rekla hvala što ju je uzeo sve u prikazuje ona obožava njegovu energizing kompliment. Ooooohh, ovaj čovjek je čuvar. He pobjeda nad mnogim srcima. On dobro izgleda ... jako lijep čovjek.Učinio me na razmišljanje. Je li to James Worthy upoznavanja ...
"Vaša kćer je velika fizički terapeut. Ne uvijek ljubav kako se osjećam, ali sam postati jači i jači zbog nje i što ona govori mi da ne na svoje ... ja je volim ... i ja to znači previše. "Onda je pogledao na Nyssa. Bila je blushing repa crveno. Ona je već gleda prema dolje i daleko od njega. "Žao mi je Nyssa.  Neudate zene oglasi  Ja ne znači da vas osramotiti. "On je uzeo njezinu ruku i potapšao kao da su dva dating, već ljubavnici, ili nešto slično. Vijenca primijetili njegov ljubav za nju.
Nyssa rekla da ide na hodaju okolo i razgovarati s oglasi zene  nekim od drugih igrača. To lijevo James i vijenca za razgovor. A razgovor su i učinili. Vijenac pitao puno pitanja. "Vi kao Nyssa, zar ne?" On se nasmiješio i rekao je učinio, da je on htio pitati nju na dan ... da je to trebao biti datum. "Ohhhhhh yah ... ovaj datum za vijenac i vijenca datum, ona je prilično ... mislim da je ona. Vi mislite isto? Vidim da mislim da je. Vi pitate Nyssa van.Ona izađe. Vjerujem da vam se sviđa. Čak i ako ona kaže ne ... idem van s Jamesom ... ako sam Nyssa dobi. "Onda se nasmijao i nasmiješio i pogledao u oči. James je bio iznenađen svojom napomenom, ali smijali previše. "Ne sviđa kako sam reći da sam izaći s tobom?"
"Ohhh Neee ... ja mislim da je cool. Mislim nisam očekivao čuti vam reći da ... da bih ići na dan sa mnom. "
"Zašto ne ... ti lijep. Sve muško s puno prijateljica u prošlosti, yah? "On nije reći da ili ne, ali njegove oči, rekao je da. "Ahhhhh ... vijenca znam, ja desno ... vijencu uvijek u pravu. I časna sestra jednom, davno. Nitko ne lagati redovnica ... yah? "
Bili ste redovnica, pomislio je. Wow ... Hej ... kao cool. "A sada si mama, mama?" Uzviknuo je. Nasmijala se i rekla da. "To je tako cool."
Dva je hit off. Oni su postali instant prijatelji, dobri prijatelji, i na kraju bliski prijatelji previše. Uskoro dovoljno je vidio Nyssa, gledajući ih, i divno se zabavljam s tihi, ultra-konzervativnom Nyssa ali voljela konvencionalne, nema predbračni seks priroda ... ili ne sve to. Želio je predbračni seks, ali ona nije davala da gore. Prije nego što bilo je znao, da bih bio angažiran od strane tima i bio je cijelo vrijeme putovanja. Proljeće je došao i oni su sudjelovali. Je brak bio u kasno proljeće. To je bio velik. He sexed njegova zaručnica se svaki dan u ujutro i navečer, ali kad je došao kasno ljeto ... sve to će promijeniti.
Gotovo izliječi sada, Nyssa otkrio sve radosti da je seks ovlasti u ženu, i ona je naučila ona mogla "koristiti" ga na njega ili čak i protiv njega ako je bilo sukoba postojala između dva.
Nitko doista do nogometne sezone počeo i on je jača i jača i ona je počela putovanja sve više i više au međuvremenu je njezina majka preselili u na velikom imanju koje je rasla raznolikost biljaka i povrća. Vijenca, znajući Nyssa je otišao satima, ponekad danima, na vrijeme će učiniti svoje stvari, ali često bi stand-by prozor spavaće sobe pitate što je kao za svoga sina u pravu, sada kad Nyssa nije uvijek bilo oko. Kako se žena nije uzimajući bilo koji mlađi, ona je još uvijek aktivan društveno i fizički i ostala breskve izgleda mudar i osobnost mudar previše.
Nyssa bio idući u biti otišao u inozemstvo za 5 dana. To je bio jedan od onih glupi uvodnih nogometnih utakmica se održava u Njemačkoj, onda sljedeći tjedan u Francuskoj, a tim je preostale u inozemstvo za tjedan i pol da se točno. James je u poljima cijeli dan znojenje i prikupljanje polje prašine i prljavštine. I po devetnaest mu je potreban dugi lathering tuš. Gledala ga je povući svoje istrošene i umorne okvir iz traktora nakon što je parkiralište i sebe hauling svojoj kući. Volio je gost kuća umjesto velikih farmi prostran kuća, koja vijenac obožavali i dobio slobodu da dekorirati na nju vlastitom nahođenju.
He ogoljen. Rolete, nije uvijek dajući mu najbolju pokrivenost oni mogli ponuditi, žena koja je, čini se, sve usamljenije i usamljenije i više dosadno kao dana rastao kraći bio omogućen vidjeti njegovu siluetu kroz njih. Njezina ogling postao uobičajen. Za nekoliko dana sada, ona je našla promatranje i žele i žele. I ovu naviku rasla. A uz ovu naviku rađanja želju počela da se formira u njoj.
Ona nije mogla vjerovati osjećaje koji joj bolan. Oni su postali nemilosrdan. Vučenje daleko od prozora, nije mogla ostati daleko za tako dugo kao što je učinio. Poništavanje joj bluzu dovelo do sebe dodiruje dijelove svog jedinog njezin pokojni suprug i nitko drugi ikada osjetio. Ona je zatvorila oči i protrlja svoje tijelo još neke, postepeno kreće prema njoj dobro opremljena suknju, i to unclasping. Sharp, skraćeni udisaja zraka upoznao njezinu napretku. Njezina gusta, raskošna i curvy lik osjetio njegove ruke. Njezina udisaja zraka činilo oštriji, više skraćeno, a češće previše. No, čudovište je bio ustrajan u njoj sveti bedra, one nikada ne dotakne bilo tko, ali ona i njezin pokojni suprug. Nikada prije je to učinio. Njezina ruka se spušta dalje jer je osjetio pamučni tkanina okolnih joj grmovit vaginu.
"OHHHH Jahve," rekla zavapio da nitko nije. "Gospodine ... HELP ME ... spasi me", rekla zove out again. Ali joj ruka neće zaustaviti. Bivša časna sestra, novi svekrva ruke ustrajao da se napisati u novootkriveni fantazijama ona nije bila navikli. "Stop", rekla je kako je pokušala sama smirivanja, ali ruke ne bi potez. Odmaranje na nju pamučnog donjeg rublja, jedan prst inched oko sebe i ako netko stoji pred njom oni nikada ne bi vidjeli.
Uz otvoreni bluze ona osjeća bol srca njenog prošlosti puzanje na nju. Osjetila je bol u slabinama njoj puzi iz dubine njezine prošlosti. Puzanje u njoj bokova, oni uporno šire.Osjetila je bol stalno uzgoj kao što je ivica sve nad njom. O Bože ... Želim nekoga. Ja mu želim. No ... da ... Nooooo, ali on ... on me može imati. On svibanj uzeti mene ionako. On svibanj uzeti mene i da ljubav sa mnom. Da. Znam James. James će me odvesti. On će me ljubiti. On bi tijelo osjećate se cjelovitim. Učinio mi opet ženstven. "DA OH DA ... JAMES učiniti da se osjećam CIJELA opet" ona povika osamljena granica njezinu sobu.
Ona je sama izdvajali zajedno i da je hodala s dolje. Od stražnja vrata je otišla i krenuo ravno na njegovo mjesto. Njen um je bio postavljen. Ona je sama uvjerena da je morao učiniti, morao je ispuniti davno izgubljene emocije. Zašto joj nije bio siguran, ali sada ga više ne bitno. Bila je ovdje. On je bio tamo. On će govoriti. On bi vidjeti. On je znao. Znao je žena. On je doživio sve vrste u svom životu. I sada je bio idući u iskustvo joj previše, ona nagovorila da vjeruju.
Ona je pokucao jednom, zove se jednom, i opet pokucao. On nije odgovorio. Ona je slušao. Tuš je trčanje. Ona je polako hodao iznutra. On je bio ... da je bio razgovor sa samim sobom? Morao je biti. On je jedini, osim nje. On je drži rasprava i odgovaranje previše. Ona je nasmijala, ali to nije posve zabavan. Ona je ozlijeđen. Ona ached za ljubav i mir u sebi.
"JAMES ... JAMES ... To je vijenac", rekla zove van. On nije čuo njezine doziva. Ona je hodio u kuću gost neki više. Ona je duboko disao, zatvarajući svoje oči, pokušavajući razmišljati, ako je to pravo. Njezina vagina oteklina je rekao da, on vas želi. Tako je ona nastavila dalje prema tuš čula trčanje. Ona je slušala, ali ono što je on rekao ne smisla.Izvan kupaonica je htjela nešto reći. Ona je željela ići u čak. Ona je čak htjela stajati pred tuš u staklena vrata za tu stvar. Ali ona nije imala snage, osim da joj treba motivirani joj gurnuti u. "James, hi ... to mi je, vijenca."
"Ohhh hej vijenca ... kako si? Bio sam samo razmišljam o tebi, o stvari. "
On je bio? He mišljenje o meni ... o stvari, što je stvar?
"Vijenca ... ti tamo? Možete sjesti, ako vam se sviđa. Vuci se stolica ... učiniti sve ", rekao joj je. No, onda je to vidjela. Vidjela boce koksa i burbon. On je bio u ... ne nije mogao biti.Imao je samo nekoliko čaša, ali osjećaj je bio dobar ni način. "Vi želite piti djevojka?", Kazao je. "Hajde, budi jedan" rekao joj je dok se okreće da vidi ako je bila tamo. Ona je htjela ustati, hodati preko ispred njega, i vidjeti ako je ona mogla ga je vidjeti u gol. Ona je htjela razgovarati, a možda čak i ... ohhh gospodaru, možda čak i ići s njim. Ako joj instinkata bili u pravu možda da bih voditi ljubav s njom. Da je da se osjeća dobro. "Hej doći u ... voda je super. Ja to znači. Ona se osjeća slatko, sestra i ja uvijek mogu koristiti na noć kao što je ovaj. Želite zagrli me? "
I ja ... i puno više, ona misli. To je također bio mami, također poziva. "O Bože", rekla je naglas. Odmah je pitao ako je bila u redu i otvorio vrata, peeking se da pogled na nju. U njegovim očima, u tom trenutku, njegova majka u pravu izgledao ekstravagantno. "Ja ne bi trebao biti ovdje ... Ne, ja pravedan je došao na razgovor ... ne znam."
"Naravno ... to je kul ... opustite vijenca ... to je samo mene. Ti me vole, zar ne? Volim te, istina. Dakle molim vas ... ostani ", kazao je, dok preostali pod toplom vodom. "Pakao za taj tvar zašto ne ya korak unutra ovdje. Skinite svoju odjeću. Ja ću vam oprati dolje. Znaš da volim tijelo tvoje ... pravo ... pravo dijete? Hej može li da mi još jedno piće? Ne, ne želim da prođe u ovdje. Sve što želim učiniti je ... dobro ... igra sa sebe. Vi nikada ne da ... igrati sa sebe, ha? A da je vrsta zabave. "
Ustala je i hodala preko i vidio svoju tamnoputa siluetom unutar staklenim vratima. On je još uvijek zgodan izgleda, najviše izgleda da ima razvijen je u njenom umu, ali ona je potrebna ljubav, a on ga potrebno previše, a njegova supruga je bila u inozemstvu upravo sada. Dok stoji tamo je oprati i isprati, oprati i isprati opet, i tijekom sve to vrijeme ona je otkrila da je trivijalan s gumbima na nju bluzu. On se okrenuo i vidio svoje radiš nešto, pitajući se što joj je do.
"Ja sam dosadno uhhhh, usamljen ovdje ... ako ste htjeli uhh uhh bi me tvrtka?"
Da joj je zapanjio. Ona ached za dodir muškom tijelu protiv nje. Ona je tako htjela osjetiti taj osjećaj opet. Tijek čovjeka rukama preko njezina tijela valovitim, joj lijepo okrugao grudi, mekoću njenog valjanja ispupčen trbuščić, a ruke dostizanje dolje i uskoro u njezinu vaginu osjećaj promiskuitetne zene  njegove oteklina toplinu. Mmmmm zelis me tamo s tobom, ona misli. Oh da, da James ... Ne, ne smijem učiniti.
Ali ona je zatvorila oči i prstima nekontrolirano undid jedan gumb na vrijeme. Gledao je i polako otvorio vrata tuš vidjeti njene ljupke dospjele tijelo. Krivulje svugdje sami izloženi njegovo tijelo kao uspaljen joj grudnjak smanjila u sliku njega izlažu svoje čudesne veličine. Je promatrao na njene ljupke i tenderskoj široke bokove pokrivena jednostavno joj suknju i slojevito gomile preslatko mesa je samo zamisliti bi protiv njega. On pruži ruku ponizno, pozivajući joj usamljena duša u njegovu usamljen svijet želje i požude.
Molimo vas da dođete, molimo Vas da žuri ona čita u njegovim očima. Trebam te.Trebam ovo. Meni je potrebna ljubav. Želim strast. Želite ljubav i strast previše. Ja ga vidim. Ne možete ga osjetiti previše, ona je pročitati na njegovom licu? Ona je rekla da, resoundingly iako on nije čak rekao ništa s njom. On je samo nasmiješio i zgazi izvan njega izlažu sebe potpuno u gol. Svoje snove i želje sada su se ispunila jer je undid suknju i vodio mokrim rukama preko njezina donjeg dijela tijela. Dubokih udisaja zraka udahnuti su njegova majka u pravu, ali ona je još uvijek u mogućnosti, a još više od sebe poništiti spremni za njega. On je koraknuo nazad na pogled na nju.
"Vi ste soooo lijepa vijenca. Želim da te zagrlim protiv mene. Želim poljubiti sve svoje tijelo.  Oglasi ona trazi njega Želim da me želite previše. A ja ne želim ovu noć sve do kraja. "
"Take Me ... drzi me ... voditi ljubav s ME nocas JAMES", rekla je kako ona zgrabi svoje ruke i zgazi natrag u toplo sprej tuša.
Vrata zatvorena iza njih i njegove usne su bile na njoj. Oni zagrlio i poljubio ju je. Poljubio ju sve više. Njegov poljubio njezine grudi. Poljubio je omekšala slojeve njezine strane.Poljubio ju je poljubio trbuh i svaki centimetar je eventualno mogao zamisliti.
Tada Jakov eased putu prema dolje dalje kao što je gledao i njezine noge i razdijeliše usnama pronašli svoj put u bedrima. Ljubljenje i ljubljenje, čak je sisao na njih, a toplo maleni pelete od vode obasuo nad njima. Konačno, on je okrenuo svog ljubavnika okolo, i skliznula ruka preko jedne strane joj dupe. Promrmljao je i prošaptala samo pobuditi njegova majka u pravu više kao ruka skliznuo između ispucati svoje velike simetričan magarca.
"Wow, ti si jedan seksi žena vijenac ... jedna seksi magarac žena" i odjednom je osjetio usne sve nad njom magarca ljubi strastveno, sisanje grozničavo, a ona počela plač i vape za njega da je odvede u krevet.
Prije nego što je to znao, da je voda bila off i ruka na njezin. Bio je vodeći leđima u spavaću sobu kako bi ljubav s njom. On je propisano, njezin osušeni off, i isključili sva svjetla, osim jednog. Ponovio je kako seksi ona bila i ona je izvan sebe upija kompliment jednom. Ležeći tamo, vidjela ga je širiti njezine noge. Otišao je u između njih i iskopali mu jezik duboko protiv nje klitoris i vagina. To je nešto što nitko nije ponudio joj zadovoljstvo u svom životu uvijek prima-usmeni.
"Oh, uh uhh ohhh ooohh ah ah oh ohhh", rekla prošaptala stalno kao njezin gornji dio tijela i prsa ruža od madraca. "Više ... ne prestaju ... ohhh ohhh da James ... yes" i oči zatvorene kako joj grudi nadut. Ona je duboka udisaja zraka dok doziva "ah ah oh ohhh ohhh ah yah ... yah ohhh" ona ponavlja iznova i iznova.
Ali on je vidio znakove i on ispuni njezine potrebe. He montirati pravilan veliki ženu i njegove kratke neprimjetni penis je narasla iznenađujuće velik i dug i ušao joj nekad bijedan maca. Ona povika ona wailed radosno, a ona primaju ga kao da ona nikada nije bio ostavljajući ići njezin novootkriveni ljubavnika.
He potonuo polako i on je otišao u spretno i kao što je učinio, on je poljubio svoju ljubiteljima usne prisno. Ona je gurnula i ona je gurnula i ona squealed s divljim užitak i kao ona gurnula, on je doveo svoje seksi nego ikad svekrva do orgazma tri puta nevjerojatan.
"Ohhhhhhh, ahhhhhhhhhh ... ya James ... James napraviti veliki ljubitelj, veliki partner u seksu ... ja nikad ne želim prestati biti sexed gore. James ... ooooohh, ahhh ... ti opet, mi opet poslije ove noći? "
"Phewww pakao da ... Čovjek vijenca ... phewww", on je počeo govoriti kako je odmahnuo glavom veselo. "To je ... li su bili ... wow, to je bio velik. To je uzbudljivo. On ju je izvukao protiv njega. Njeno tijelo je vruće, toplo kao i uvijek. Ona se pretvorila u njega i igrao sa svojim grudima, svoje sitne bradavice.
"Ja se radujem vam udati kćer. Ja se radujem vam zet. Ja se radujem vam ljubav i seks sa mnom. Mi radimo opet, ne ... zar ne? "
"Oh yeah ... ja ljubio vas jede. Voljela sam ljubi po cijelom tijelu. I ja sam volio seksati s tobom previše. Bilo kad i bilo gdje, kada znate da nije doma ... mi ćemo to učiniti, zar ne? "
"Što se jelo?", Rekla je ona.
"Želite li mi da vam pokazati opet?"
"Yah, mi misliti tako." I siđe na nju i lizali joj maca, dajući svoje majke u zakonu još bogatiji orgazam za noć. "Neee ... OHHH NOOOOO" vrisnula je uzbuđeno. "Yah OH GOD yah ... Ovo dobro, DOBRO, DOBRO OVO sooo James" vrisnula je opet kao ona orgasmed mahnito.
I on se zadovoljstvo s malo desert joj povlačenjem protiv njega i lizanje i dosadan joj boobs i bradavice dok su zaspali u jedan drugome ruke. Prije nego što sunce je došao gore, on je osjetio nešto i to je lijep osjećaj. Ona osjeća odlično. He pomaknuo u krevetu.On je postignut dolje da se prilagodi, ali je osjetio nešto drugo. Tresući glavom, on je podigao list. To je bio njezin ruku. Pogledao je prema gore na nju.
Bila je nasmijana "Dobro jutro", rekla je ona. "Ja ne posebna poslastica za Jamesa.James se sviđa? "
Ispričao joj je da. "Imam pitanje za vas." Ona ga je pogledao. "Jeste li ikada dati svoje muža ono što se zove popušiti?"
"Popušiti ... yah, ali ne kao što je davanje na muža. He grubo. On više zabave. On je to sila u usta. Ja ne sviđa i ne, pa sam ugriz na penisu. On nikada napraviti vijencu učiniti opet. "
"Joj ... i nikad neću to učiniti. Dobro, "rekao joj je.
"Dobro ... Ja dajem Jamesa popušiti. I dobro ... ja pravi dobra na popušiti. Vidite, ja sam jednom učiniti. "
Ona ga je cumming brzo. Ona je dobila ispod i lizali njegovu loptice Kako zene. Ona je držala kao iskusni žena, zadirkivanje vrh njegov penis, lizanje vratilo, i ljubiti ili sisati njegov vreći što mu teže onda on joj je rekao da želi titty zajebavati joj. "Što je titty jebati?", Rekla je ona.On joj je rekao. Ona se svidjela ideja. Prije nego što je to znao, njegova tamna muževnost je između dva velika magarca raskošan boobs i sperma je prskanje brzo u lice. Wild kao što čini svibanj, njezina usta bila otvorena, a ona ga pustiti unutra. On nije mogao dobiti dovoljno puni podoba prekrasna žena ili njezina spremnost da se učini ili isprobati nove ideje.
Nyssa došla kući kasnije taj tjedan, ali u međuvremenu, vijenca i James vodio ljubav 5 puta. Bila je tri puta bolja od njegove supruge. Kako je on mogao reći Nyssa ovo? "Vi ne reći ništa. Nije pametno "vijenca, rekao je. "Ti reci Nyssa ništa, brak više. Kći mržnje majka. Kći ne saznati ... molim? Ja volim seks sa James. James ljubav sex sa vijenca, zar ne? "
"Oh, yeah ... Ja ne volim sex s tobom"
"Vi ne reći da smo voditi ljubav.. Mi smo spol .... Puno seksa, zar ne? "On je pristao. "Uvijek sam držati James sretna ... uvijek. Volim sex. Volite seks.Trebate seksa od vijenca. Ja dobro. "
Da ste, on je mislio ... da ste.