.

понедељак, 28. март 2011.

Napaljene zene


Sarah nije od 6 godina. To nije bio da ona nije htjela,  zene napaljene ali njezin život je bio toliko zauzet, a ona nije upoznao bilo tko da je htjela da je vrijeme za. Naravno, tu su neke stvari koje joj je nedostajalo i tako s vremena na vrijeme ona bi samo netko pokupiti u većini neočekivanim mjestima. Njezin najbolji prijatelj Jenny nije mogao vjerovati neke stvari koje Sarah ustao i iako Sarah nije rekao bilo tko drugi od Jenny oko njezine avanture, ona je uvijek volio način na koji Jenny postala uzbuđen kada je ona rekla joj.
Postupno tijekom godina imala je uvela više grafičkih detalja u priče, a ona se uvijek osjećala blagi nalet užitka kao ona gledala Jenny reakcija okrenuti od šoka do uzbuđenja kao ona je iznio grafičke detalje svoje najnovije susreta. Kao što je ona postala više sigurni u svoje sposobnosti uzbuđuju Jenny, počela se pitati što bi bilo kao da se uvedu ove priče da neke od svojih drugih prijatelja, ili možda čak i  trazim zenu za strancima.
Kao što je proljeće došao oko, Sarah je znao da će početi tražiti sve više i više seksualnih susreta zadržati sebe sadržaj. Bila je igranje ove igre za dovoljno dugo da je znala kako joj tijelo sat radio i proljeće je kad joj je želja počeli graditi do ljeta došao oko i ona našla u potrazi na gotovo dnevnoj bazi. U zimskim je mogla proći s shag petak ili subotu navečer,  Neudate zene oglasi ali toplo vrijeme i priliku da se izvan i oko još uvijek napravio joj rožnat.
Sarah završio posao u srijedu popodne, a kako je otišla foajeu zgrade oglasi zene i otišao van na pješački ona osjeća toplo, proljeće zrak i znao da je morala imati spolni odnos i uskoro.Hodajući Collins Street krenuo prema jednom od barova swanky da u ovo doba noći će biti zalijevanje rupa za gradski poslovni vrste.
U vrijeme kad je ona ušla u svile bila je na misiji, a ona baci pogled oko duboko bar. Dva trgovca tipa u apartmanima na desnom pogleda gore i mora imati osjetio da je ona na ugurati. Bacimo li pogled na međusobno su smirked i jači od dva nasmijala na nju. Ne želeći gubiti vrijeme Sarah otišao do bara i nasmiješio se kao ona je bar stolica pored njega.
"Želite li nam se pridružiti?" Visok jednom zatražio od svih privatne škole naglasak i skupo odijelo. "Više do točke želite da mi se pridružite?", Rekla je odgovorio kako joj oči trčao preko lica, prema dolje svoju kravatu i došao do zastoja u njegovoj pin prugom odjeven prepone. "Izgleda kao da bi," ona se nasmiješi kao oči trčao natrag do povezati s njegovim.
"Moj prijatelj i ja ..", počeo je reagirati.Erotske price
Ona preusmjeravaju svoj pogled njegov prijatelj koji je bio kraći i solidno izgrađena.
"Oh, tvoj prijatelj je dobrodošao da mi se pridružite previše", kazala je koketirao i kao konobar pripremili joj piti je hodala prema štand put natrag u najtamnijem dijelu prostorije.
Mogla smislu njihove oči na nju teladi i magarca i kao volim zene oglasi  ona dosegla štand je okrenuo pogled na njih i nakon iza i onda s njom dlanove na svakom obrazu magarca izašla joj stilettoed noge pored dosta široka i savijen prema naprijed, nagnuti nad stol za mjesto joj torbicu na udaljenom kraju. Kao što je ona leant naprijed i stavio torbu dolje ona wriggled i skliznula joj zbijeno, pin prugasta poslovne suknja do malo iznad bokovima, tako da je znao da joj je g niz odjeven muf bi biti vidljiv na vrhu centra leđa prorez za suknju.
"Bi li jedan od vas dečki pomoć mene sa ovaj?", Kazala purred kao ona miješaju suknja visokog i vodio joj ruku preko svoje duge uske bedra.
Visoki momak pojačale iza nje i ona je ruke u njezin te ih vuče gore pod suknjom ona postavi ih na pink, čipka strani trake joj g niza.
"Ova stvar je samo kako se stišću, a ja stvarno ne sviđa da se opustite nakon posla", kazala je promrmljao kako je gumiran njegove ruke preko trake.
Osjetila je njegove prepone protiv golim magarca kao što je skliznula g-žaoka nad bokovima i pao na pod. Izići iz g-string ona gumiran protiv njega i ona osjeti kako mu već teško penis gurnuti teško protiv svoje zippered letjeti.
Bacimo li pogled unatrag na njegov prijatelj ga je pitao da se mjesto i dok je on sjedio s njom ostavio ga je uzeo njegov prugasti, svilenu kravatu i povukao ga prema njoj, ljubi ga teško prije nego što ga vodi do sjediti na stolu ispred nje . Dostizanje natrag otvoriti rajsfešlus kolegama hlače gledala njegovo lice kao što joj velikih, okruglih grudi napete protiv nje svilene košulje.
"Baby one će biti bolje nego se u", kazala je naložio i što ona raspakirali on otkopčao razotkriti njezine grudi kao sjeli su u njoj pink, pola šalice čipke grudnjak. Bradavice izložena i teško.
Kao što je uzeo njezine grudi u obje ruke i počeo sisanče i lizanje joj desne dojke, ona je postignut unutar visoki dečki hlače i osjetila njegov penis već poking iznad vrha njegove Calvins.
Uzimajući njegov penis u njoj stručnjak ruci radila je to nešto osjeća njegov masivan glavu i loptice i kosu bez kože. Bez potrebe bilo više pripremi je gumiran njegov penis glavu uz nju pička i duž joj dupe ispucati. Ona je zadrhtala od uzbuđenja. Kreće prema gore na stol na sve četiri, ona je pogledala natrag preko ramena i nasmijano ona režirao svoj kurac u nju. Prvo JUS glavu i učvrstio i iz radila da, osjećaj kako je dobro u njoj pička, a zatim polako počela da se njegova masti vratila u njoj previše.
Ona je gurnula kratke dečko natrag na stol i naginje se nad trazim zenu za  njim na sve četiri je gumiran joj tits preko njegova lica kao što je on lizali i isisan joj joj tits. Visok čovjek počeo da znaju njezin ritam i kako ga je radila i izvan nje počela unzip malo momci lete. Kao što je otkopčao svoje boksači uzela u njegov penis i to je bio gust i dugim crnim pubes. Ona trzanje njezin jezik oko njegove glave i radio svoj vratila.
Kao što je veliki dečko joj jeben od iza je otišla dolje na penis malo momački uzimajući ga duboko u grlu i osjetio njezin šef njegov penis u njoj krajnika. Ona gagged malo i kao ona nije osjećala sama sperma i vibracije joj pička poslao visoki momak preko ruba.
Kratki tip preselio na klupu sjedala na stražnjoj strani stola i Sarah  trazim zenu za skliznula oko stola. Sa svojim štikle još uvijek na suknju i sada se oko njezinog struka, te joj majicu potpuno otvorene ona se nalazila u njegovom krilu i umočen njegov penis duboko u njoj pizda.Kao što je to učinila ona osjeća stol premjestiti natrag i visok momak ljubljenje i sisanje joj vrata od iza. Osjetila je njegove ruke rade joj dupe kao što je klečao na podu iza nje, a zatim je osjetila glave njegov penis kist protiv magarca. Uz njegov penis trlja po svojoj ispucati ona podiže i sama spušta na koljena dok je jebeno kratak momak. Kao što je nastavila raditi s njim osjećala visoki tip je penis usklađivanja spreman za magarca zajebavati joj. Ona je klimnuo i ona je osjećala kako cocks u njoj i trljanje jedni druge kao što su otišli. Ona moaned i došao kao kratki momak ispalio off unutar njezina pička i osjećala je udario joj cerviks tvrdo i vruće. Okretanje oko lica visoki momak po prvi put je uzeo ju je ostavio sjenica u svojoj velikoj ruci i onda joj teško isisan. Podizanje joj on ju je gurnuo uza zid kabine i gurnuo penis natrag u njoj pizda. Ona je osjetio njegov srednji prst u magarca kao što ju je održao uza zid i jebeno joj.
On je konačno došao u nju i ona je osjećala njegova sperma i svojim prijateljima sperma u kombinaciji i trknuti nad svojim poslovno odijelo.
joj spuštanje niz na klupu je uzeo u njoj zbijeno tijelo i izloženi golim muf.
"Nije loše za srijedu navečer," nasmiješio.trazim zenu za 
Kao što je sjedila u tramvaju na putu kući, ona se zove Jenny.
"Imam nešto uzbudljivo da ti kažem," ona koketirao, "zašto ne dolazite na večeru i mogu vam reći sve o tome."
To bi moglo biti dovoljno za njega u srijedu, mislila, ali sam mogao učiniti s malo djevojka dana djevojke akcija na okrugli stvari.

Нема коментара:

Постави коментар