.

среда, 29. јун 2011.

Mama i sin zaljubljen par

Mi smo bili u braku za 2 i 1 / 2 godine i su kroz toliko. incest majka i sin   Samo da vam malo pozadini. Mi smo bili u braku u siječnju, jer smo saznali da smo očekivali. U veljači smo izgubili našeg malog bala radosti zbog nerazjašnjenog pobačaj. Sljedeći 2 i 1 / 2 mama i sin u krevetu  godine prolazile sa strašnim spolu jer je naš jedini fokus je bio na dobivanje ponovno trudna.

Tako sada, vi ste do danas.

Jesse i ja bili smo se govori o našoj fantisies. Znao sam da mu, naravno, on je htio imati analni seks više nego išta na ovom svijetu. Ja s druge strane nikada nije dijelio  mama i sin price ono što sam htio s nikim. Pa sam rekao njemu i sljedeće noći, to je ono što se dogodilo.

Jesse je petak off i da moram raditi od 7 do 4:30 u moj ured. On je bio u kući kad sam kući s posla taj dan. Tako sam parkirao moj auto i šetao 
 incest majka i sin    u kući. Na moje iznenađenje, čuo sam govoriti iz naše spavaće sobe. Prepoznao sam Jesse glas odmah, ali onda sam čuo žene glas. 

Miris seksa je u zraku i ja sam je odmah uključen je ono što sam znao je uzeo mjesto u drugoj sobi.

Hodao sam u kuhinju da se pije prije odlaska da vidi mama i sin pornic tko je bio u mojoj spavaćoj sobi. Kao što sam se sagnuo da se može isključiti dnu polica, osjećao sam se netko trljanjem moj magarac. Ustao sam i pogledao pronaći Maria gol. Jedan mama pusi sinu  od njezine prekrasne grudi cupped u jednoj ruci, a drugi na moje dupe obrazu.

Bio sam šokiran da vidi joj stoji. Uvijek sam bio privučen njezinim riječima, ali nikada nije djelovao na bilo kojem od moje osjećaje za nju. Bila je oko 5'6, sa C cup grudi, ten po cijelom tijelu, i curvy kao što sam ikad vidio.

Maria nagnuo prema naprijed i počeo ljubiti moje usne. Ona poljubi dolje moj vrat i na moje grudi da tamo gdje malo uživao u mom low cut košulju. Ona me je za ruku i povukao me u spavaću sobu.

Ono što sam vidio uzeo moj dah. Jesse je stajao milovati njegov penis hard rock. Bio je vrlo zgodan muškarac s 8 'penis koji je uvijek bio spreman da zajebavati.Svijeće su zapalili diljem sobu i vidjela sam nekoliko igračaka polaganje na naš salon.

Marija mi je  
 incest majka i sin   povući preko Jesse i on intenzivno me je poljubila i znao sam da ga i Maria upravo imali odličan seks sjednici. Osjećao sam se moja maca drhtati od uzbuđenja. 

Kad je izvukao daleko od naše poljubac, on mi je pomogao na našem krevetu. Maria popeo na vrhu moje stomache kao da mi držite kao Jesse dosegla dolje i pričvrstiti moje ruke i noge za krevet ugla.

Maria zatim se preselio u moje lice i stavio joj lijepa roza maca usne na mojim usnama. Počeo sam lizati joj maca i zajebavati joj sa svojim jezikom. Ona je najslađi okus i nikad nisam mislio joj maca bi, okusio tako divno. Kao što sam jebeno Maria sa svojim jezikom, Jesse je počeo jesti moja maca. Znao sam da je okrenuo na toliko na putu je jeo i jebeno moja maca sa svojim jezikom.

Maria prebaciti s mog lica i poljubio me, lizanje sve svoje jucies u moje lice. Ona je sperma sevearl puta dok sam bio jede joj maca i njezina jucies su svi bili iznad mene. Preselila između mojih nogu i pridružio Jesse jede moja maca. Oni poljubi dijeliti i pomiješati sok od mojih s njezinima.

Jesse preselio iz moja maca, ljubljenje moj stomache polako, preselio se u grudima ljubljenje i sisanje moje pravo bradavicu, zatim na moje lijeve strane, on je otišao to moj vrat, a zatim na usta. On squated i održava njegov penis out za mene. On je stavio u usta usporavanje i počeo jebati usta sa njegov penis. Polako u početku, ali uzimajući sve brže mama na kurcu  i brže uz svaki udarac. Na kraju je njegov penis na leđa moje grlo i imao sam cijeli penis u usta.

Maria je sisanče moj klitoris, a ona me odvede na sperma nekoliko puta. Jesse se preselio u komodu gdje je smješten je nekoliko igračaka i pozvao Mariju.

Nisam mogao vidjeti što se događa, a bio je uzbuđen nepoznat.

Kada se Maria vratila na moju stranu, vidjela mama i sin swinger par  sam da je remen na sa dva dicks na nju. Jedan je već bio duboko u njoj zbijeno maca. Ona se popeli natrag na vrh mene i stavio glavu na kurac moja maca. Ona je premještena oko zadirkivanje moj klitoris. Kad odjednom, ona slamed 9 'penis svi put u moja maca. Sam došao odmah. Radila joj kurac i iz moje maca me lupanje. Mogao bih reći za pogled na njezino lice, ona je o sperma opet.

Jesse nam se pridružili na krevet i cupped Marias grudi te ih poljubio. Voljela sam kad ga se dotakne druge žene na takav senzualan način, da sam ponovno. On je znao zašto sam sperma, tako da bi mi sperma opet, on je otišao iza Maria i počeo lizanje joj dupe rupa. Ona je doista 
 incest majka i sin    uživa. On je dobio magarca rupa sve lubed i počeo umetnuti svoj penis u njoj zbijeno rupu. 

U samo minutu, Jesse je cijeli njegov penis u Maria rupu te je njezin jebeni kao i ona mi je jebena. Počela je stenjati glasnije i glasnije kako je došla. Ona colasped na krevetu pored mene kao Jesse ukloniti njegov penis iz magarca i ona je remen na iz moje maca.

Jesse se popela i pomogao Maria mama i svaler ukloniti penis dvostruko iz njezina maca i izvan nje. Ležala zagrljeni do pored mene, a Jesse je započeo me zajebavati. On se sagnuo i poljubio me dok je bio  
 incest majka i sin   bombardovanje moja maca teže i teže. On je uvijek znao kako to rade i mogu nekoliko puta prije nego što je došao i pucao sve njegove sperme u moje duboko u moja maca. On je osjećaj dolje na drugoj strani od mene. 

Maria sjede i unhooked moje noge i moje ruke iz kreveta. Mi smo počeli ljubiti i ukazivanje svaki drugi maca.

Ostatak noći je mutnih, ali znam  
 incest majka i sin   da sam imao najbolji sex koji smo imali u dugo vremena. Marija dolazi preko za posjete barem jednom mjesečno odmah. I Jesse i ja imamo odličan seks život sada. 

Нема коментара:

Постави коментар