.

четвртак, 7. април 2011.

Jebacina chat

Misty Kelly zagledao se prozor spavaće chat sobe jebanje sobe, drago vidjeti slivers suncu sjaji kroz drveće.Pet uzastopnih dana kiše je prekinut njezin trčanje rutinu, tako da danas ona planira da ide sve van. Trljanje san iz nje oči, ona je odšetao iz stražnja vrata suditi vrijeme.

"Sjajno", promrmljao je. Sunce gori od vlage stvorila sto posto vlažnosti i dan, s temperaturom već guranje devedeset, trčanje će biti kuja. Misty odabrali najmanji, najmanje pozamašan odjeća bi mogla naći - par plavi dječak gaćice i grudnjak bijeli trčanje. Trčanje grudnjak bez sumnje će okrenuti transparentni kada je počela da se znoje, ali, bez obzira na to, ona je idući u uzeti stari ranč staza. Uzdahnula je na misao - ranč staza je u osnovi dva seta brazda nastalih godina kamiona valjanja kroz njih, ali barem je ona mogla pokrenuti na strip trave između njih. Njezina druga staza, jedna joj se svidio, vjerojatno je teško raditi u blato.

Nakon dvije minute rastezanje, ona na čelu joj ispred vrata pri punoj brzini erotika i sex . Sunce ruža veća, činilo se, na svakom koraku, kao i temperature. Misty mrzio ovaj dio staze, posebno u toplinu. Jedan kilometar od kolnika prije nego što je dosegla staza je dovoljno loše, ali povremeno automobila i ogling dobila su gori. Ipak, ona je morala izvoditi držati u formi.

Bila je blizu stazi kada je kamion prošao, usporavanje da se zaustavi oko sto metara pred njom i backup. Scruffy mladić nosio kaubojski šešir zaglavi glavu van i hooted, "Hej, baby! Lookin 'dobar! "

Misty izbjegnuta njegovim očima i čuva trčanje. To je bio kada je postignut staze koja je čula kamion iza nje. Ona se okrenuo i pokušao gledati vozača prema dolje, ali on gmizati naprijed. Kreten na suvozačevom mjestu nasmiješio neljubazan osmijeh i vodio svoju ruku preko usta.

Misty preden okolo, ukopana u svojim petama, i počeo da sprinta. Ona je mogla čuti u kamion granični brazda, prskanje blata gore. Sve je morao učiniti, ona je znala, je li to napraviti na potoku, pretrčati, i otimati se suprotnoj obali. Nema šanse da assholes iza nje biti u mogućnosti da joj uhvatiti onda.

Vozač kamiona honked kad god je dobio blizu, što joj oglasi jebacina  skočiti. Idioti nakon njenog vikao i smijao se, što joj srce funta. Ona je počela panika. Zabava je zabavno, ali ova situacija je bila okretanje ozbiljna. Ona zaključa za potok i skliznuti da se zaustavi.

Creek je natečen zbog kiše, a to je najmanje pet metara visok i kuhanje. Krhotine trk uz bijesan vodom. Misty je znao da ako ona pokušao to prijeći da će umrijeti. Ali ona nije mogla zadržati ide bilo. Zaokret točka na stazi je bio kamenolom s visokim kamenim zidovima. Sa kevom jebacina

Bila je zaglavi.

Kamion oštrice bliže. Izgledala je oko za oružje-ništa. Ona grabbed stablo grana plutajući po i stao joj zemlju. Kauboji se nasmijao i izašao iz kamiona.

"Jednostavno, baby", kazao je vozač. "Nema potrebe da se bore. Mi smo tek će imati malo zabave. "

"Fuck ti," Misty snarled.

"Vi znate da to želite", rekao je putnik. "Mislim, ja mogu vidjeti svoje titties. Morate mi htjeli da ih vide, zar ne? Zašto još haljina tako. Pa, mi se sviđa tvoj titties. Kladim se da oni zabava sisati. "

Misty uzdrmala od straha. "Ne. Molim vas, nemojte. Samo - samo pustiti mene je ".

"Ne mogu učiniti, med," vozač smijao.

Ona je sudio situaciju. Ako ona ih čekali da se približi, ona je mogao napraviti trčanje mimo njih. Ona crouched, grana u ruci, dok su šest metara, a onda je ona skinula.

Ruka joj uhvatio oko struka. Rukom pokrila usta. Pokušala je vrištati, ali joj vrišti su prigušen. Ona šutirali mahnito u približavanju čovjeka, koji je upravo nasmijala na nju.

"Pinch joj jebeni nos", kazao je.

Odjednom ona nije mogla disati. Ona je osjećala sama ide šepati. Osjetila je ruke na bokovima i njezine gaćice se izdvajali off. Osjećala grudnjak podigla joj vrat. Netko je rekao, "lijep titties za siguran."

Ona je bila na terenu s nekim između nogu. "Put joj gaćice u usta", rekao je glas.

Ne mogu disati!

Tlak u njezinu vaginu.

Ne!

Penetracija - tvrda i dubok i grub. Čovjek udario u nju iznova i iznova, podizanje magarca i prisiljavanje njegov penis u koliko je mogao.

"Okrenite."

Bog, ne!

Ona je bila valjanja s čovjekom unutar nje. Bila je na vrhu njega. Njegov gležnjevi zakačen njezin, zapinjanje njeno tijelo protiv svoje. Dvije ruke pritisne rukama na tlo, a zatim pritiskom izgrađen na nju šupak. 

1 коментар: