.

понедељак, 30. мај 2011.

Sexi mame erotika


Moje ime je Deana. Ja sam pet-četiri, i osobno smatram da seksi krupne ljepotice sa smaragdno-zelene oči, i duge crvene kose. John, moj muž, je šest do jedan, veličine linebackera, sa smeđe-oči, kovrčava i sol-papar kose. On kinky je samo mene kao. Mi smo bili u braku oko pet godina, te su Swingers za tri. Nas dvojica smo učinili mnogo zadovoljavajući seksu u troje, i nekoliko foursomes. Što se  mame erotika mene tiče, ja ću probati nešto zabavno, kao čeznuti kao ima je ne boli, djeca, životinje ili su uključeni. Moja omiljena njihanje avantura MFM, ovo je priča o jednom od njih.
Uvijek sam bio dodatni prijateljski prema dugogodišnji prijatelj zove Dwayne. On je jedan od moje prošlosti ljubavnici. Ivana i on su postali bliski prijatelji. Međutim, mi držati u kontaktu zahvaljujući internetu i mobitela. Ja također znam da moje osjećaje gorivo John's ultimate fantasy troje. Iako smo još za  sexi mama napraviti FMF, on voli gledate drugi čovjek jebati mene. Ja bih to učiniti u srca s Dwayne, ali on živi izvan države. To nikada nije dogodilo, sve do sada.
Jednog petka, dok je John bio iz šetnje psa, on je pozvao Dwayne vidjeti kako je radio. Na njegovo iznenađenje, on je bio vrlo tužan, jer je njegova supruga tek ga je ostavila.
"Aw čovjeka, to je strašno. Želim smo mogli učiniti nešto kako bi vam pomoći da dobijete kroz ovaj. "
"Ja ne previše. Ja ne mogu spavati, niti bilo što bez nje vidio. Sinoć sam se probudio grleći jastuk moje vrištanje i njezino ime. "
John zastao na trenutak, u pozadini njegova uma kotačima su već skretanje. Deana mogao ublažiti njegovo problema s nekim snuggles, ljubi, i seks vruće. To ne bi riješiti sve, ali da bi se osjećao bolje. "Dwayne, imam prijedlog."
"Što je to, sada sam spreman pokušati sve da se ublaži moju bol."
"Pa to neće riješiti problem, ali uzeti svoje pameti, izvan erotika mama  stvari za neko vrijeme. To uključuje mene, ti i Deana. "
"Ivana, ti sugerirajući ono što mislim da si ti? Nadam se jer sam mogao koristiti dodir žene, sada, da ne spominjem neke vruće spola ". Uzdahnuo zatim zaustavio," Mislite li Deana će ići za to? "
"Pa, oboje smo znali kako je vruće joj je, a vi već znate mi smo swingeri. Siguran sam da bih skočiti na priliku. "
"Ja sam ne siguran čovjek, naš raspad povrijediti loše."erotske price 
Ivan je znao bih reći da, jer sam uvijek govorio o seksu s Dwayne opet s njim prisutan i ulazak u na zabavu. "Njezin poziv, vidjeti što kaže ona."
"Zašto ne osuditi-to, ja sam horny i dosadno kao pakao, upravo sada."
Ivan ušao u dnevnu sobu i rekao mi da on nazvao Dwayne i imao malo vijest za mene reći. Prije nego što sam mogao pitati što, on mi je rekao, "Njegova supruga samo ga je ostavio", izostavljajući dio koji imaju troje.
"K vragu, to, to je sranje. Mislio sam da su mame erotika  tako sretni. Želim živio bliže, mogli smo barem ga pozvati na večeru, samo da se njegov um off njegove nevolje. "
John smirked, namignuo, i mene poljubi je. "Ljubav Mislim da ste mogli učiniti više od toga."
Moje cijelo tijelo je reagirao, jer sam znao točno ono što je Ivan značio. "Ooooh, mogao bih, jer sjećam se kako je vruće je bio u krevetu. Ipak, dragi moj, on ne živi dovoljno blizu za to. "
Prije nego što je mogao odgovoriti, moj mobitel je zazvonio. "Hello".
"Hej, ti seksi zavidljiv anđela, kako si?"
"Bok beba. Ja sam u redu. Hej, John samo mi je rekla što se dogodilo, a ja stvarno žao za vas. Znam da mora biti prolazi kroz pakao upravo sada. Jeste li u redu? "
"Hvala za brigu lutku, ali ja sam o tome što je u redu što mogu biti s obzirom na situaciju.Ja sam samo uzimajući ga usporiti i jednostavno. Ja ipak nemam problema. "
S uvrijeđen interes Pitao sam, "Što je to?"
"Ja sam u sredini nigdje, dosadno, i uspaljen kao pakao."
I chuckled. "Čini mi se podsjetiti ste uvijek dosadno i rožnat?"
Čuo sam ga nasmijati, "Znaš me sve previše dobro. Mogu li  erotske price  vam postaviti jedno pitanje? "
"Naravno, ići za to."
"Želim se održati od žena upravo sada, to je bio previše dang dugo. Ako sam bio dovoljno blizu da svoju kuću, da li biste razmotriti radiš to? Prije nego što išta reći, ne bih to učiniti ako to Ivan nije bio tamo ni, nakon svega, ako je on tamo, oboje smo mogu voziti vam ludo. "
Sam prokleto približio onesvijestio, nikada u milijun godina bih očekivati ​​Dwayne reći te riječi. Znao sam trica bio je jedan od John's ultimate fantazije. Međutim, to je uvijek bio jedan od mojih omiljenih stvari koje treba učiniti, a ne samo svakog čovjeka, ali njega. Ja još uvijek quivered što sam već spomenuo kako je vruće naše seks sjednice su.
"Još uvijek postoji Deana, halo, oh Bože, nadam se da nisam vas to sablažnjava?"
"Ti ne, ti samo mi je uhvaćen mimo iznenađenje. Dušo, ja bih mislio puno o vama i odlučio je život prekratak da žive u prošlosti ili se ne sjećaju štetne stvari. Ja bih skočiti u priliku da imaju sex s tobom, i Ivana, nebo je granica beba. Usput, mislim da je ono što vam je potrebno najviše upravo sada, žena kako bi se osjećate kao čovjek. "
"Hot-dang, wowzers dijete, nisi dosadan mene si?"
"Sada Dwayne me znaju bolje od toga, ja sam ozbiljan. Usput, ja još uvijek mislim da ste seksi kao pakao i oduvijek sam maštala o tome utroje s vama. "
Nakon nekog ćaskati, odlučili smo se za susret u restoranu dvadeset milja odavde, da dolazi u petak, tri dana od sada. Uživajte obrok, a zatim se vratiti ovdje za desert.
Sjetila sam se x-rated film koji je mužić i ja gledao davno, davno prije nego smo počeli na ljuljački. To je bio dva muškarca i ženu u toplom koncentrator. Muž činilo više nego sretni da dijele ženu s drugim muškarcem. Uskoro akcija zagrijavanja, jedan čovjek je sjedio na rubu, ona je njegov penis usisan i drugi muški, bio je igranje s njom maca.
Ja dahnu za disanje usta moja otišao suha, obje bradavice i klitoris počeo da nabubri i otvrdne, a vlaga curila niz moja leđa i zasićenih moje gaćice. Upravo sam morao vidjeti što je učinak imala na Ivana. Pogledao sam tamo kod njega, a on je slinjenje kao mačka koja je upravo pojeo kanarinca.
Naše se oči susrele, "Izgleda kao zabavno ne to, dušo?"
"Da, ja sam previše vruće za ove odjeću!"
"Pa ih skinu med."
"Ovdje, u dnevnom boravku, ne bi li radije ide u spavaću sobu?"
"Ne, volim gledati porno, gola. Pokušajte će vam se svidjeti! "
Sam oklijevao kratko, ali moje uzbuđenje pobijedio, ja sam skinuo. Jednim okom gledao vruće akciju na zaslonu i druge ogled Johna.
Trica je dobio iz kade, sušene off i preselio se u par soba. Ona se popeo na sredini kreveta u pratnji muškaraca. Ubrzo, ona je davanje glavu da jedan, dok se jeben od iza.
Što se tiče Ivana je gledao hipnotiziran. Zato sam uzeo stvari u svoje ruke, nagne, i lizali oozing glavu Ivana's penis.
"Oooooh jebati, Deana, ti znaš što mi se sviđa. Usput, bi li ikada probati nešto slično? "
Prestala sam, gulped, i gotovo se onesvijestila. "Vi znači ne troje kao što je to?" Zaustavio sam, i quivered, nakon svega što mi je okretanje na puno. "Ja sam igru, ako si ti, izgleda zabavno."
"Pa, neka ga probati."
Do tada milijun pitanja su utrke kroz moj um. "Kada, kako, ja ne znam kako to ide o tome."
"Samo ostavite detalje sa mnom draga."
Mogao bih reći da sve te detalje, ali to je druga priča. Dovoljno je sjetiti ovoga, da je iskustvo promijenilo moj život, i ja sam sad punopravni swinger.
Jednom sam objesio na telefon, John hodio putem do mene, da me vuče u svoje ruke."Ja sam tako prokleto vruće sada sam mogla proždrijeti vaše vruće seksi tijelo upravo ovdje na dnevni boravak tepih!"
"You'd bolje, ili bih vas mogao uzeti za ruku do spavaće sobe i silovanje vas, ali onda opet, ne možete silovanje spremni. Međutim, mislim da je bolje pustiti pse van i stavio ih u krevet, ili oni mogu misliti da ste me ranjavanje. Uostalom ti si samo 'maca-pas' da želim me proždire. Ooooh jebati, moja pička je bolan za vašu pažnju med. "
"Gawd, ja ga volim kada se govori prljave!"
Za sljedeća tri dana ne samo da sam bio neodlučan, ali vrlo uzbuđen o ideji. Međutim, duboko sam se pitao koliko bih reagirati na Dwayne, nakon svega što je bio dugo vremena jer bih ga vidio, a ljubav je samo ne u karticama za nas. Ja bih se prvi priznati, ja ga još uvijek voljela. Je li moguće da se ljubav dvojice muškaraca, dovraga to je pravo, nema ljubomore na moj dio sada, kao što sam htjela moje torta, i jesti previše.
Dan našeg susreta, bio sam perspiring loše pa sam uzeo kasno tuš. Kad sam izašao iz kupaonice John me upoznao i staviti ruke oko mene. Njegov penis protiv moje bedro mi je govorio da je jednako uzbuđen oko susret.
"Dušo, čini se kao da sam ne samo jedan vrući i smeta."
Dala sam mu svoje tužno štene, pas oka izgled i uzdahnuo. On me pogledao u oči i mirno, ozbiljan ton upitao: "Nemojte mi reći da ste zabrinuti?"
"Oboje, ako sam bio pio žena, ja bih rekao sipati mi piti."
"Vi ćete biti u redu, čekati, i vide. Kao za mene, ja ne mogu čekati. Hej šećer! Možemo se poigrati malo, moj kurac je teško? "
"Koliko god bih želio dijete, dobio sam oblačiti. Let's to spremiti za kasnije, nakon svega možda će biti potrebno energije. "
"U redu, spoilsport. Želim to učiniti jednu stvar prvi kad smo svi dobili natrag u kuću večeras. "
"Što je to dijete?"
"Pazite li ga zavesti, a zatim nakon nekog vremena, ja sam vas se pridružio. Mi smo oboje će voziti te lud. "
"Oh baby, znate što mi se sviđa. Dosta razgovor za sada, nakon svega ja sam težak da se ohladi. "
Ja odjeveni casual, ne želeći privući previše pažnje u restoranu. Dobili smo u auto i odvezli off van prema odredištu.
Drago mi je jesen zrak je bio svjež, kao i više sam pokušao da se ohladi, više uzbuđen što sam dobio sa svakim milju. Stigli smo nekoliko minuta prije nego Dwayne, i čekao vani za malo. Moje srce i um su utrke. Što bi njegova reakcija biti kad me vidio?
Imao sam malo vremena da razmišljamo da misli kad netko rapped na moj prozor. Ja u blizini dang proguta moj jezik kao što je stajao Dwayne. Otvorio sam vrata, a mi nabasao glave kao on me izvukao u svoje ruke. Mi poljubi duboku i moj um vrisnula, 'mislim da odgovor na to pitanje, varoooooooom! "
Ivan zatim nam se pridružio i rukovao se Dwayne ruku. "Kako si čovjek?"
"Gladni i rožnat, idemo jesti", kazao je uz glup, "hrana Deana!"
Ja blushed, koji je bio moj uobičajeni boja oko ta dva. "Znam, ali ja sam desert!"
Mi smo pričali tijekom večere. Sam bio težak to čin cool, mirno, i prikupljeni. Bio sam u nadi samo ta dva primijetio kako uzbuditi i pripremljena za akciju sam. Dwayne platio račun i ruku i ruka nas troje napustili vrata.
Dwayne govorio u dosadan ton i rekao: "Mislim da ću ostaviti moj kamion ovdje, na taj način možemo uštedjeti plin. I onda se može zafrkavati Deana iz stražnjeg sjedala, nakon što su sve moje ruke za svrab uzbuđenja. "
I chuckled, "Samo ruci?"
"Ne, ali vidjet ćete sve da kad smo se nalaze unutar Vašeg kućnog praga. Onda si moja lutka! "
Mogao bih reći za Ivana izraz, on nije mogao čekati ni. "Hej, vas dvije bolje biti drago da je tamno. ne Možete li me pričekati dok smo se kući, Deana. "
"Ja mogu, i ne zaboravite da ste nas gledaju na prvom mjestu!"
"Ooh baby, ja joj se sve do sebe za neko vrijeme."
Nakon što smo dobili u kući, Dwayne otkopčao mu majicu i pitao me da sjedi na njegovu krilu. Mi poljubi teško, sa svojim rukama miluje svaki centimetar od mene, prije nego stezanje na moj sjenica.
Ja gumiran prsa, "Ti si što mi je toliko vruće. Ja ne mogu igrati sa svim tim na odjeću! "
Znam Ivana potrebu gledati mene imaju seksualne odnose s drugim muškarcem bila je jača od njegove želje da se položi odmah. Nagnuo se natrag na kauč, gumiran njegove prepone, i lizali mu usne. "Pa, njih poletjeti!"
"Ja ću, ako ćete oboje. Let's Go u spavaću sobu gdje svi mi možemo dobiti više udoban. "
Nije trebalo dugo da nam se u spavaću sobu. JA maknuti moj prvi odjeću, i kao ogled dvojice muškaraca svuče. John's penis je već teško, i slinjenje. Dwayne tresla tako jako sam mislio JA će morati da mu pomogne ukloniti svoju odjeću. Njegov penis je bio kraći od Ivana, ali deblje i tvrde previše.
Ja quivered i lizali moje usne. "Mmm, ne postoji ništa kao što sam bolje nego dva cocks!"
Ivan se popeo na lijevoj strani kreveta, ja sam mu se pridružio i Dwayne stajao pored mene. Sam posegnuo za Dwayne's penis i on predložio, "Uh-uh lutka, morate čekati da liječiti."
Desnoj ruci je otišao između mojih nogu. Dva prsta  erotske price  skliznula napora u moje cijedi rupu kao i njegov palac masira po osjetljive, natečene klitoris. "Hot-prokleto, ona je primed i spremni!"
"Ona je od rano jutros. Ljuštenje-zajebavati joj dobro Dwayne voli da i da će otići kao bocu raketa! "
Zaustavio sam svoje djelovanje i bez daha izgovorio: "Držite se, moram ležati na veliki ručnik ili ću zasititi krevet."
John zgrabio ručnik na noćni ormarić, i stavio je ispod mene. Što se tiče Dwayne vratio se tantalizing moja maca.
"Sjećam se kako je ona koristi za natapanje cijeli moj krevet kad smo imali spolni odnos.Čovjek, da li ona još uvijek dobiti da mokro? "
»Gotovo sve vrijeme, i ako sam joj jesti ona utapa moje lice."
Dwayne lizali usnama, "yum, ja ne mogu čekati da isprobate da!"
John mi je poljubio i uvjetno vodio svoje ruke na mene kao što je on kimnuo na odobrenje. "Želim vidjeti da joj svršiš Dwayne. Volim kad gledam drugi čovjek s njom. Ti si tako vruće bebe, sperma za njega dušo! "
"Znaš ja ću! Oooh bog da se osjeća tako dobro! Volim način na koji vaši prsti su ramming moja pička i igranje sa mojim klitoris! držati Internet gore, ah da, baš tako, mmmmm! "
Ne mogu sebe kontrolirati, dospio sam na to milovati Dwayne's penis. Htjela sam da ga sisati kao što je bio me tjera prema moj prvi vrhunac. Prije nego što sam mogao John me zaustavio.
"Dopustite mi sisati bradavice baby one, možete sisati penis kasnije!"
Prije nego što sam mogao reagirati on stegnute dolje na moje lijeve bradavice. On je usisan u, vodio njegov jezik sve preko njega, malo ga nježno, onda duhati na njemu.Mogao bih reći za trnce ga bijaše stavio mentola u ustima.
"Eeeeeeeh, vi prljavi đavo, ti ušuljao da je jedan u, mmmm, volim ga držati Internet gore!"
Nakon nekoliko trenutaka, John prestao tako da sam mogao twist malo sisati Dwayne's penis. Ivan uspravio kako bi dobili bolji pogled i uzviknuo: "Bože, volim te gledati s drugim muškarcem! Sisati njegov penis hard beba! "
Uzeo sam Dwayne's penis u mojim prstima, moj jezik ran preko vrha, lizali do strane, pod njegovim osovine, istezanje, i milovati dok sam progutao cijeli svoj štap. Bio sam na oblak devet. Moja fantazija je sve erotske stvarnost. Sjećanje na ovaj trenutak je bio živopisan sliku u mom umu od moja dva omiljena muškaraca i mene.
Zatim sam osjetio John's prstiju na moje bradavice, uvijanje, povlačenjem, na jednoj, a zatim ostale. Znao je da mi je pomogao sperma. To je to učinio; vrhunac skočila je kroz mene poput teretnog vlaka izvan kontrole.
Pitao sam Dwayne da legne na krevet, a zatim nastavio njegov penis sisanče. "Ona zna kako je siguran da daju veliku glavu. Volim način na koji ona seli njezin jezik ispod mog penisa dok sam u njezina usta."
John gledali a onda se preselio kako svoje prste mogla nula na moja maca. On fingered moje lupanje klitoris, mi vožnje prema drugom vrhunac. "Neka mu je sperma beba!"
Moji kukovi guraju protiv Johna ruku u jebeni pokreta kao mojih usta nastavio silovati Dwayne's penis. Mogao bih reći za njegovo djelovanje, da ne bi bilo dugo prije nego što je šokirao opterećenja. Mi smo bili promućkati prstiju, slavine, znoj, i zadihan tijela. Znao sam da je Dwayne orgazam će pokrenuti moj drugi.
Zaustavio sam sisa dovoljno dugo najavljuje, "Idem da se sperma opet!"
Ton moga glasa pokrenuo Dwayne's vrhunac, a ja teško proguta ne želi propustiti kap.Počela sam convulsing, škropljenje cum diljem ručnik i John's prstima.
Dwayne i ja tamo ležala na krevetu za trenutak uhvatiti dah. On je tada smirked, namignuo, i povika: "Želim vas gledati sisati John's penis!"
"U redu", odgovorio sam s entuzijazmom.
Dwayne preselili tako da je mogao vidjeti. "Volim gledati ženu sisati čovjeka kurac me pali toliko jebeno puno!"
Sjedio sam gore, preselio se k Ivanu, te zasadili strastveni poljubac na usnama.Sljedeća Nagnuo sam se prema dolje i shvatili njegov hard, ljepljive vratilo u mojoj ruci, tickled glavu i zahvatila.
Bilo je nekoliko trenutaka tišine. Zatim je Ivana počela tresti sve više. "Ooooh bog, sisati teško beba. MMM, da se osjeća tako prokleto dobro. Učini me sperma Deana! "
Ja usisan u cijeloj vratilo dok moje usne brušenog svoje stidne dlake, u duboku, brzog ritma koji sam znao da bi mu vrhunac. Kao što sam mu mami sam osjetio Dwayne ruke u mojoj maca još jednom.
Međutim, prije nego što sam mogao učiniti ništa više John povikao "Fuck, fuck oh, ovdje je cums!"
Nakon toga nas trojica propisane, zaključana u intimnoj vezi za nekoliko minuta. "To se osjeća tako dobro! Volim biti s moja dva omiljena ljudi, volim vas oboje skupo."
Ivan je prvi, "Drago mi je vam se svidjela ona beba. Volim vas i želim da molim vas na bilo koji način ja mogu. "
Dwayne tada rekao: "I ja tebe volim, i ne mislim da bi ikada dobiti priliku da vas opet vidjeti, a kamoli ne utroje s vama. Vi samo je napravio moj dan! "
John je tada rekao: "Pa moram tuš sad, vas dvoje uživajte jedni druge za neko vrijeme."
Pogledao sam na Dwayne, namignuo, poljubi mu teško, i osjetio isti osjećaj OLE rogoz kroz moje tijelo. I onda šapnuo, "Ja sam zaboravio sve boli iz prošlosti. Ja vam nježno vole. "
"Znam, dušo, ja tebe volim. Sada, ako vam ne smeta, da li bi li mi učiniti uslugu i sisati moj kurac opet. "
I chuckled i preselio dolje i uzeo njegov penis u ruci. "Da ... nakon što sve što mi treba da vam nešto da me se po!"
Ivan je došao iz tuš, ogling vruće akcije. "Ja bih se pridružiti vam oboje, ali ste imati način previše zabavno, mislim da ću gledati ovaj put.
Nakon nekoliko sati intenzivne seksualne igre bilo je vrijeme da vidite Dwayne ići. Kao što smo svi zbogom zapovjedio, on nam je rekao da stvarno uživao našeg vremena zajedno, i nadao smo mogli učiniti više.
Ivan pristao to ne bi bilo nekadašnji stvar, kao i za mene, to je nešto što ja ne bih ustručavajte se učiniti više puta.
Mi još uvijek govorimo o našem vremenu s Dwayne, pogotovo dok smo voditi ljubav. Te zajedničke uspomene su dali puno intenzivan seksualni užitak za oba od nas

субота, 21. мај 2011.

Sexi mame


Danny je rekao njegov pomoćnik rezervirati korporativne apartman za cijeli tjedan jer je izglede dolazi u grad da bih bio rad na za mjeseci, te je gotovo spreman za potpisivanje.On ne misli da bih ga treba toliko dugo, ali on je shvatio da bih ga izvadite iz cirkulacije smanjiti šanse da netko slučajno pokazivanje gore. On je uvijek mogao napraviti neke priče o dečko otkazivanjem u posljednji trenutak i nadoknaditi firma kasnije.
Bio bih odlučio uzeti taksi do Embassy Suites. Bilo bi  mame sexi neugodno dovoljno ako je naletio na nekoga je znao, ali on će imati puno objašnjavajući učiniti ako jedan od njegovih prijatelja ili susjeda ga vidio vožnje do ili od hotela.
On je provjeriti njegov sat dok je hodao u predvorju off of Wisconsin Avenue: 06:00. On je htio da se ovdje rano, jer je mislio da je, psihološki, da bi ga stavio na više ravnopravno ako je bila tamo pred njom, čeka s lakomislen stav. Tvrtka je ključna mu je omogućila da zaobići front desk i ići ravno na 6. katu. Vrata u apartman otvorena kao što je on sišao, otkrivajući vrlo gol Carnie.
"Bok Danny. Ive 'pravedan bio uzimajući gotovs za vas."
Danny je stajao u hodniku sa svojim ustima vješanje otvoren, sve izlikom samokontrole otišao. Tamo je bio potpuno gol, miris seksa debljine u zraku. Ona je očito pobudila; one veličanstvene  mame za sex bradavice on misli o tome cijeli dan su duge i uspravno, pa čak i malo natečen, kao što je ona možda bih bio vuče na njih. Njezina vagina je izgledala kao da svibanj imati je malo vježba. Osim usne se silovit i puni mame sa sinom sex  su blago su se rastali, a tu je bio trag vlage trčanje dolje unutar oba bedra. Njegov penis ukrućen kao što je pregledao tijelo koje je u svaku njegovu misao od jutros. Bio bih se uvjerio da je on vjerojatno bih joj idealizirane u svoju memoriju. Sada, on nije bio siguran da bih učinio pravdu.
Živčani da je netko mogao doći i vidjeti joj stoji, Danny požuri i zatvori vrata iza njega.Uklanjanje svoje odijelo jaknu, on je otišao u kuhinju (gdje je tvrtka zadržala dobro opskrbljena bar) i napravio sam Scotch i sedam.
"Želite li nešto?" On je pozvao da joj u dnevnom boravku.
"Ne, ja ću doći nešto kasnije. Zašto ne dolaze ovdje nakon što fiksne svoje piće?"
On je završio svoje piće u dva velika gulps, napravio drugo, a njezin se pridružio u dnevnom boravku. Ona je sjedio gore na djelu, stola s njom širiti noge, joj maca pokazujući prema kauču. Kao što bi i uživati ​​u pogledu, on je mislio, i sjeo nasuprot njoj, njegovu glavu na razini s njom prepone.
"Moram vam reći, ja sam tako jebeno dobre mame   uspaljen sada ću puknuti ako ne sperma", rekla je ona. Danny je samo sjedio tamo, nakon svega, ona je trčanje ovaj show.
Ona je pokupila dildo o duljini olovke i debljine dobre veličine mrkve koje mora biti leži pored nje na stolu, iako Danny nije vidio kad je sjeo. Ipak ga je okrenut, ona je polako gumiran prevrnuti njezin klitoris nekoliko puta prije nego ga guraju duboko u njoj maca, podizanje bokovima u susret.
"Ohhh, to se osjeća dobro."
Danny pomaknut neugodno. Bio je vrlo teško i dobivanje teže,  sexi mame sa sinom a njegove hlače nisu bile pod uvjetom da je soba je potrebno za njegov širi penis (da ne spominjem da su ukočen od jutros susreta). Carnie glavu je leđa i njezine su oči zatvorene dok je senzualno gyrated bokovima u vrijeme namjerno thrusts na dildo. Od kada je on sjedio, Danny je savršen pogled na cilindar jer umočen u nju maca, joj usne odvajanje bestidno kao što je otišao u, i prianja čvrsto ga kad se povukao.
Znoj je s početkom u bazenu na trbuhu, na mjestu su joj tits ga sreo. Ona je pogledala gore. "Get your odjeću, te pomoć mene vanjska strana. Now!"
Nije bilo zabune glad u njezinom glasu. Danny gotovo preskočio kauču dok je stajao da se odgovori na nju zapovijedanja, odbacivanje svoju odjeću kao brzo kao što je ljudski mogao. Ni u kojem trenutku, on je stajao pred njom gol, čeka da joj sljedeći direktive.Ona bi ga gledao kao on svuče, pistoning dildo sve brže i brže kao svoju odjeću došao off.
U istinu, Danny je prilično dobro tijelo, pogotovo za čovjeka njegove dobi. Jednostavno 15 godina starijeg, on je napravio to točka na trčanje 10 milja 3 puta tjedno, a nikada propustili sastanak sa svojim osobnim trenerom na ostale dane. Imao je mnogo manje nego većina flab sredovječnih muškaraca, a trbuh je bio prilično stan. Najbolje od svega, on je lijep penis. 7 inča dugo, to je gotovo kao velika oko kao što je bio dug (on bi to mjereno na faksu na jednom usudio). Glava cvala od osovine gusto, i mnoge žene je sperma samo od napora da ga to radi u njoj.
Ona je imala samo da ga pitati jednom. On je odmah dobio između njezine noge i lizali trag vlage koji su pokrenuti niz bedra, savoring slano / opor okus kao što je on preselio gore prema njoj prepone. U tom položaju, on je imao nesmetan pristup na područje između nje i šupak joj maca. On ga lizali grozničavo, kao dječak težak to završiti svoj sladoled prije otopi. Svako jednom u neko vrijeme on je napravio siguran da se zadržavaju oko nje šupak, sila svoj jezik u nju. Kad god on učinio, on je nagrađen s stenje ohrabrenja.
"Oh yeah, yeah! Kao da, Danny!"
Ona je bila zgrada prema um-puše orgazma, i Danny znao samo ono što treba učiniti da joj doći. Bez usporavanja svoje usne pozornost, on je dostigao i počeo trljati Carnie je klitoris u vremenu sa dildo's thrusts, pritiskom na nju čvrsto gumb i kreće u snažnu, kružnim pokretima. Bilo je više nego što bi moglo potrajati, u roku od trenutaka, ona je letjela preko ruba.
"Oh, sranje!" vrisnula. "O Bože Damn! Sam cuummmming! Arrgghhhhhhhh."
Bez straha da drugi mogu čuti njezine, Carnie je bio vrlo vokal. Nakon što njezin orgazam započeo, Danny našao u mogućnosti nastaviti napad sa svojim jezikom, jer ona je suprot previše teško za njega da ostane u bilo kakve dosljedne kontakta. Konačno je ležala još uvijek na stolu, proveo i zadovoljni.
Ako ja ne jebati ova djevojka uskoro, ja ću otići iz mog uma, Danny misli. On je bio oko reći nešto u tom smislu kada je ona sama podiže na njoj laktovima i gledao preko na njega.
"Ti si dva za dvije osobe. Ne znam kako ću to napraviti, ja sam već izlizan. Ja ne mogu vjerovati sam sperma da je teško dvaput već." Danny se nasmiješio. "Mi bi vjerojatno trebalo raspravljati naš mali aranžman sada", rekla je ona ozbiljno.
Fuck, Danny misli. Evo ga dolazi.
Dok je govorila, Carnie širiti njezine noge i počeo da sama zafrkavati. Ona je još uvijek prilično radila gore, tako da nije dugo trebalo prstima kako bi dobili mokro. "Ovo je način kako ćemo to učiniti. Ja ću ga nokautirati za vas, i što ću učiniti, kao i ono što želim od vas. Možete misliti o tome za nekoliko minuta,  dobre mame  a zatim dati mi svoje odluku. Ako niste igru, dobar kvalitet. Možete oblačiti i otići, a ja ću podnijeti izvješće da ja imam. Ako prihvatite, onda sutra sam podnijeti izvješće koje kaže da svoju opremu je čist, i ja riješiti the podataka koje sam pohranjene na mreži. Ako vam slomiti naš ugovor u bilo kojem trenutku dok smo ovdje, bavi off, i ja sliku moje izvješće kao što je to. kakvih pitanja? "
"Samo jednom. Ako ja prihvatiti, kako mogu znati da je to završava ovdje?"
"Jednom sam podnio moje izvješće, ne mogu podnijeti reviziju bez prolazi kroz vrlo dugotrajan proces objašnjenje. I to izgleda jako sumnjiv."
Njezino disanje je sve plitko, jer je ona počinju da se opet uzbuđen. Ona bi počela trljanjem na prst uz nju ispucati, ona bi napredovala za klizna dva prsta u i izvan nje maca dok je govorila. Isus Krist, Danny misli, da li ona ikada usporiti?
"No, to ne znači da ne bi."
Njezini odgovori su dolazili sporije sada počela masturbirati ozbiljno. Njeni prsti sada su pokopani do njezina bokser i njezin magarac je bio šamaranje stol kao preselila u vremenu sa svojim potezima.
"Danny," rekla je lijeno, "ako ste pokušali vijak", obojica nasmiješio ironije, "ne bi vas učiniti sve što može kako bi bili sigurni da sam zatrpana dvaput onoliko koliko sranja kao što si ti?" On je slegnuo ramenima. "Nisam glupa, to je jedno vrijeme posla za oba od nas, a ne neograničene mogućnosti."
Ona je mislila da je sve van. Unatoč barel ona ga je imao više, on nije mogao pomoći diveći se način na koji ona misli. Ona nije glupa žena.
"OK, pa što je vaš posao?"
Nevoljko, ona pumpa nekoliko puta onda uklonjen joj prste, dovodeći ih do usta i sisa im čist. "To nije stvarno da je komplicirano. Mogu vam koristiti kao ja molim sve do 06:30 sutra navečer", kazala je uzdahnuo.
"Što misliš, kako vam drago?"
"Točno ono što sam rekao. Što god kažem ne, vi morate učiniti."
"To je ludo!" Danny eksplodirala. "Ako mi reći napisati ček za sve novac u moj bankovni račun, neću to učiniti, ako li mi reći da vas nominiraju za partnerom, neću to učiniti ni."
"Uvjeravam vas, Danny", rekla je, šireći joj noge i dalje ometanje dva prsta u leđa, njezin arching leđa kao što je pogodio neke neviđene mjesto u njoj maca, "Neću otpada moje vrijeme s glupo sranje kao što je to."
"Kako mogu znati da?" Danny pitao.
Carnie uklonjen joj prste opet, i pokrivena prvi, zatim drugi bradavicu sa sokom od nje maca. Grabbing jedan mamut dojke u obje ruke je podigla bradavicu da joj usta i lizali sok off, škakljanje kruti točku s njom jezikom.
"Ne mogu", kazala je jednostavno. "Kako znate da nisam već poslali svoje izvješće?"Danny okrenuo osjetno pale. "Mislim da ćete samo morati povjerenja u mene."
Danny sjedio, val suprotstavljenih emocija zveckanje oko u glavi. Ovdje je žena ga ucjenjuju, prisiljavajući ga učiniti ono što je htjela, bez mjesta za obeštećenje. S druge strane, ona je tako jebeno vruće da nije mogao misliti ravno, i sve je htjela je da ga koristiti za svoje seksualno zadovoljstvo.
Dok je bio razmatranja, Carnie nastavio joj pokazati, pokriva joj prste s maca sok, a zatim pokriva joj bradavicu i lizanja off. Liquid je počeo gaziti na stolu, i ona je počevši to naizmjenično ližući bradavice, te ih uvijanje okrutno dok je čekao odgovor. Mogao je reći da je ona uživala masturbira pred njim, a miris seksa koji je bio toliko jak kada je prvi put ušao je sada guši. U vrijeme kad je počela cviljeti, njegov um je bio sastavljen.
"OK, to je posao."
U početku ona nije odgovorio, a Danny nije bio siguran da bih ga čula. Oči su joj bile zatvorene, a ona je cvileći vrsta glasno dok grizu dolje na nju bradavice. Nakon donošenja konačne grickati, ona je izdana i pogledala natrag na njega.
"Ne brinite, Danny, vi ćete im se ovo sviđa. Sada doći čuti i počnem sa vaše kazne", kazala je hrapavo.
Dok je on hodio putem do stola, ona skliznula off i strpljivo čekao ga uzeti svoje mjesto.Stol je gladak s mješavinom znoja i maca sok, da su iz nekog razloga našao erotikom.
"Lay down." On je ispunjen.
Sada stan na leđima, Carnie kleknuo pred njegove noge i priložene kožna narukvica na svakoj od svoje ankles.
"Drop vaše ruke na obje strane", kazala je zapovjedio.
Još jednom, on je udovoljeno, a ona je pričvršćena kožna narukvica na oba njegova zapešća previše.
. "Oh, i još jedna stvar oplakivanje i uzdisaje je cool, pakao, to je ohrabriti, ali to ne govori da me osim ako ga je odgovoriti izravno pitanje nemojte tražiti da ide u kupaonicu, ne pitajte dobiti.. nešto za jesti. Vi ste ovdje da bi me sretnim, i ja mrzim čuti prosjačenje! "
Ona se popeo natrag na stol i pozicioniran joj maca preko usta. "Pokaži mi da ste razumjeli sve od pravila!"
Danny je odgovorio odmah, snaking svojim jezikom van i sondiranje joj već pokisao mokro maca. Masturbira ostavila joj maca lijepa i otvoren, tako da je lako mogao raditi svoj jezik u nju gore. Prisilno, počela je zajebavati svoga jezika kao njegov penis rastao teže i deblje.
"Ummm, dobar dječak. Kao što je dobro, jer to osjeća, imam posla", Carnie uzdahnuo, i skliznula s njegova lica, kao i izvan stola. Preselila oko dok je ona klečeći među njegovim nogama, gdje je tiho miluje svojim rock hard penis. To twitched i bobbed kao ona otrča iz ruku vrha do baze i natrag, sve dok napokon, ona je zamotan male ruke oko osovine.Danny je pokušao da se dignu na svoje laktove kako bi vidjeli što je radila, ali njegova ograničenja to napravio
nemoguće. Narukvice su priključeni na elastične trake pod uvjetom da neki daju, ali ni približno dovoljno za njega sjesti. On će biti prisiljeni čekati samo za nju učiniti nešto i pustiti njegovo tijelo reagirati.
Carnie brzo pumpa joj ruku na duljinu Danny vratilo, i njegov penis porasla čak i teže.Tada, kao i delikatno kao što je mogla, Carnie pruži joj usta preko njegov penis glave i počela ga sisati, vodeći računa da pokriju zube dok su prolazili preko njega. Ona je isisan teško na glave, pumpanje vratila i povremeno grickanje tiho dok ona isisan. Danny je počeo njegov pomak kukova ispod njezine pažnje, pokušavajući mu najbolje da zajebavati joj ruke i usta, ali on nije mogao dobiti bilo poluge s rukama i nogama vezani na stranu.
"Da li vam se sviđa?" pitala sexily. Danny je kimnuo energično, repati glavom
stol.
Leering, vratila na posao. Zapljuskuju njegov penis glave opet, ona pried njegov prorez osim s vrhom njezin jezik. On grču convulsively, povlačenjem protiv njegova ograničenja kao valovi užitka prevrnuo ga. Ona je tada objavio njegovu glavu i lizali dolje duljina njegov penis, ukopavat joj lice u svoje stidne dobre mame  dlake, duboko disanje.
"Ništa miriše bolje od čovjeka spreman da sperma!" ona squealed.
Ona je zatim poljubio put natrag do vrha, slurping i sisa na njegov penis poput izgladnjelih žena dok je okusio prve kapi precum.
"Kako to osjetiti?" upitala je. Sve Danny mogao učiniti bila je jauk. On nije sperma još, ali to neće biti dugo.
Dalje, Carnie nuzzled njegova lopta vreći, sisanje prvi orah, zatim druge, u usta. Imao je lijepo veličine loptice, a obično ona bi imali malo problema s dobivanje jedan cijeli u usta, ali je njegov penis bio rastegnut to malo, a uskoro je uspio da rade oba u usta.Počela je pjevušiti neskladan ritam.
"O Bože Carnie," Danny stenjali. Bio bih slomljena joj pravilo, ali on nije mogao pomoći.Osjećaj njegove loptice njiše u njoj vruće, vlažne usta bila previše, i penis počeo trzati, koji Carnie pogađate (s pravom) značilo da će on biti cumming svaki čas.
Odjednom, Carnie rastvorila svoje ralje pustio kap lopta vreći van. "Uh uh, Danny Boy. Ne još."
K vragu, bio je toliko blizak! On je htio da se sperma tako loše da je vidio zvijezde.
Nepotrebno je reći da je bio vrlo iznenađen kada je osjetio Carnie petlja kože kabel preko lopte i oko baze njegov penis. On je počeo pršte pitanje, ali ga Carnie odsječen.
"Zapamtite, ne govori ti oprostio jednom;. JA svibanj ne biti kao neka vrsta sljedeći put."Danny malo natrag njegov izljev.
Carnie osiguran remen čvrsto oko baze Danny's penis, a zatim ga loop oko kugle, te ih vuče dolje i daleko od njegova tijela. Nakon što nekoliko petlje oko njegove lopte, ona je povezana s remen, a zatim valjane uske prsten gumene brtve na natečene glave njegov penis i dolje što bliže bazi njegov penis kao i ona mogla dobiti, to zakopavanje u svoje pubes. Ona je gledao preko na njegovo lice i chuckled na mješavinu šok, zgražanje i nelagodu igrati preko njegove mogućnosti.
"Žao mi je da to učinite, ali ja želim da biste bili sigurni da ćete ostati teško dugo vremena."
Rešetkast se ovako, nema nikakve šanse za njegov hard na povuku. Gumeni prsten zarobljeni u krvi u njegov penis, što je abnormalno tvrdo i kruto. Sa svojim loptice vezan tako zbijeno i izdvajali daleko od svoje tijelo, otišao je bilo nade i cumming dobivanje reljef.
Danny's penis throbbed bolno, njegove lopte s bolan pritisak neobjavljenih sperma, njegova osovina krut, a njegova cockhead otečene na zastrašujući opseg koji je napravio Carnie vlažnija samo gleda na to.
"Ja ću biti pravo nazad," rekla je iza njega, i on čuo vrata otvaraju i zatvaraju. Vezan za stol kao što je ovaj, Danny nije imao osjećaj za vrijeme, tako da se činilo kao da bih bio otišao za vrijeme sata se vratila.
"Podignite glavu."
Čim je to učinio, ona je omotan nešto oko njegove glave, pokrivaju oči u potpunosti, ali pazeći da ne blokiraju svoja usta ili nos. Soba je bila apsolutno crna.
The povez preko očiju napravio Danny paranoičan. To se osjećali kao svoje druga osjetila šutirali u petu brzinu. Mogao je miris Carnie's maca kao da je straddling njegovo lice. Bazen znoja i uzbuđenja koje je prikupio na temelju njega osjetio mokro i neuredan.I činilo se kao da je mogao čuti njezine bradavice istezanje kao što je dobio sve više i više uzbuđen. Ništa od toga pomoglo da se osloboditi napetosti u njegove prepone, koji je nastavio graditi prošlost ono što je mislio da je već nepodnošljivo razini.
Skočio je kada je počela lizati bradavice, prvo desno, zatim lijevo u izmjeničnim sukcesije. Ona je napao svaki grubo, pokušavajući ih lizati pravo od svoga tijela. Kada je prebacio na sisanje ih dugo i teško, crtanje bradavica koliko u usta kao da će to ići, on je počeo stenjati i grba zrak. Svoje bradavice su bile dvije vatrene knobs, pritiskom na svoju ruku, kada je nagnuo do bradavice koji je bio udaljeniji. Za promjenu ritma, ona se nalazila njegova sredini, ostavljajući njegov penis podmiriti između nogu, a ona isisan i nastavio igrati sa svojim bradavicama.
"Arrgh", kazao je stenjali, osjećaj topline od nje maca kao što je skliznula između njezine noge, trljajući joj na vanjskim usnama.
Njegov penis twitched od mučenja, kuckanje joj maca usne u neusklađeni ritam, dok je nastavio mučiti. To je, naravno, samo joj uzbuđen više, povećava toplinu iz nje maca.Milostivo je prestala i podstavljene daleko. On ne zna da li mu srce, nije važno njegov penis, mogao preživjeti ovo.
Njegov odmor trajao je jako kratko. On je ubrzo osjetio joj usta ići na posao gladno na svom cockhead. Ako je on mogao vidjeti, on bi bio alarmiran na njegovu veličinu i boju.Tamne, gotovo ljubičast, glava je sada toliko velika da je ni na koji način ona mogla stretch usta dovoljno širok da biste dobili u.
Nastavlja se ...
Nadam se da ste uživali u priči koliko sam uživao pisanje. Ja sam trenutno na poslu na drugi koji će biti objavljen čim su završili. Hvala vam za sve konstruktivne primjedbe i riječi ohrabrenja. Ako imate story ideje, slobodno ih poslati meni, ja ne mogu obećati ništa, ali ja sam uvijek u potrazi za stvari za pisati o tome. Kao i uvijek, ugoditi kap mene liniju s vašim komentarima. 

среда, 18. мај 2011.

Puniti picku

Teški sivi oblaci pokriva nebo i kiša je zadržao prijeti pad. To bih bio dugog leta i Alex imao jedan previše jeftinog pića, ali je nervoza u susretu her konačno nastanio kad je izašao iz zrakoplova i zakoračili u frigidness u Michiganu's Tri City International. Benzin i papar mirisima visio na povjetarac između ravnine i ukrcaj rampa pomiješana s raznim mirisima i colognes mnogim poslovnim putnicima nosio.
Nakon izlaska rampu, Alex slung njegov laptop preko ramena napuniti picku i prilagoditi svoj kaput.Odjevena u hlače i odijelo kaput s haljina košulja i polirana kožne cipele, on je pustio kosu visi leđima. On je čak bih smeta da se obrije, da se ne izgledaju puno starije nego što stvarno je za nekoga tko je jedva dvadeset tri.
Skeniranje područje, on je vidio izlaz znak. On sam readied s dubok dah, vodio  puniti veliku picku ruku kroz svoju dugu plavu kosu i postaviti se kreće prema naprijed.
Caitlyn će biti čekivanje za njega van na putnički pickup. Imao je samo mali kofer da iskoristite prije nego što su se sreli za prvi put.
Ona nije bila avantura internet na bilo koji način, ali davno izgubljene male picke  utjehu da mu je duša dobrodošla. Oni bih proveo dosta vremena u razgovoru, SMS i e-mailom. Ona je poslana MMS poruka od nje u raznim stanjima svlačiti koji ga žele učiniti nestašan stvari on bi her texted s. Dark meksički koža izgledala zrela i mlada baš kao i lice joj nije. Imala je meke jagodice, sočne usne koje često čini se da je prosio za penis za sisanje. Oči su joj bile posebna srebro ovala koji se održava više mudrosti u njima nego većina ljudi njegove dobi. Oh i Alex ne može zaboraviti o njoj splasnuti grudi i način na koji su gledali kada gurnula zajedno kada mu je zaprijetio da će joj biserna ogrlica.
Bila je skroman, ili tako glumila, češće ostavljajuć  velike i vlazne picke i mu visi s djelomičnom aktovi koji otkriva sve, ali dijelovi lijevo za svoje mašte. Iako je vidio nju uglavnom gol, njegov um još uvijek se pitao da li je ona mogla biti bilo ljepše.
Bio bih bio prilično umoran, boravak se dobro u noć kako bi dobili posao obavlja na sljedeći roman prije nego što je upakiran gore svoj laptop i onesvijestila na stolu.
Njegov vrat ached iz pozicije on bi spavao u. sebe gura u krevet rano jutros nije pomoglo.On je bacio i okrenuo se u krevetu, uzbuđenja ga čuvanje budni većinu noći iz misli konačno viđenje Caitlyn.
Sada svoje srce snažno tuklo glasno protiv zidu svoje grudi i krv pumpa kroz njegove vene, kaljenje njegov penis. On nije želio žuriti s njom, ona je potrebno da se navikne na susretu s ljudima ponovno. On je obično biti iscrpljujuće sile ponekad čak i kada je ne znači da.
Utrke prema prtljagu tvrde kroz mlin ljudi i mjesta, on je produljio svoj korak kao punokrvnost ljudi preselili iz svoje staze. Postizanje rotirajući prtljagu tvrde području, on je čekao dok je vidio njegov broj leta. Trenutak kasnije, i to pojavio na ploči iznad jednog od strojeva.
Još jedan trenutak indeksirati. Pritisak u glavi počela da se formira na bazi lubanje. Alex valjane njegova ramena, čak i uz laptop na, ali napetost ne bi lakoćom. "Fuck." On je vidio auto je opisala kao njezin kroz prozor u blizini, osjetio njezinu prisutnost u blizini njega.Sekunde preselio čak i sporiji dok je gledao okretište za svoj kovčeg. Laptop lupanje u ramena, uočio njegov crni kofer i gurnuo svoj put prošlosti kretenski gužva stoji oko gdje mu je vreća bila. to grabbing je yanked ga natrag i gotovo spotaknuo preko noge dok bumping u nekoga drugoga. On je kimnuo tihi ispriku i nastavio naslova.
Izvlačenje kroz more ljudi, on bi vozio van bez druge misli dok ne bih nabasao na drugog čovjeka. Gledajući dolje do zakleti na njih, on je bio zaprepašten kada se pojavila pred njim.
"Žao mi je sam," usta obješen otvoren. Caitlyn stajahu pred njim nosi samo crni jarak kaput, pete i čarape. Pitao se što je ispod kaputa, ali hladnoća od vjetra ga je korak natrag i povući svoj kaput nategnuti oko sebe. Kalifornija je ovaj tip vremena, ali ne u rujnu.
Her višebojni kosa izgledala kao savršeni duge prolivena nad obje strane lica i pohvalio her srebrnim očima. Tamni ruž naglasio punačak usne koje su bile namijenjene za ljubljenje.
Lice joj je još uvijek pokazivao znakove života, iako je znao da bih se kroz njezin dio teškim vremenima. "Baby", on naginje glavu i nasmiješio se.
Širenje ruke otvoren, on je ispao kofer i čekao pobijediti.
Njezin je izraz promijenio od ojađen do oprezan osmijeh.
"Žao mi je. Bio sam tako uzbuđen o susretu s Vama da sam ... "Odmah rukama kružio oko njega, gripozan za goli život i prevrnuo je vjetar iz pluća na prvom mjestu. Njeno tijelo je toplo protiv njegove, maleni još curvy. On je osjetio joj mekoću kroz teški kaput i htio očajnički ga maknete nju i njezine proždirati, njezin poklopac s poljupcima.
Završavajući svoje ruke oko nje, on je milovala dužina kose i to izglađene leđima. "Tvoja kosa je lijepa."
Ona se povukli malo i pogledao u oči.
Vjetar duhati prošlosti ih, miris mlaznog goriva i crni papar teška u zraku. Pritisak na glavi olakšan. "Ti si to radiš opet. Osjećam to jako sada. "
Njezine su ruke otišla do njene strane. "Uvijek ću to učiniti za vas."
Bila je uzimanje negativne energije od njega da se ublaži njegovu bol. On je namrštila."Prije svega, ja bih radije ako nije zaustavilo me drži. Radije se sviđa. "
Ona se nasmiješio i posegnula za ruke. "I sljedeće?"
On je suziti oči. "Znate kako se osjećam o tome uzimate stvari od mene magično."
"Previše loš." Ona smirked.
On je namrštila teže. "Caitlyn ..."
Ona odvlači na rukama, njezine meke prste stišćući ruku za goli život. "Hajde".
Površno, on je pokupio svoj kofer i njom u auto. Prije nego što ona skliznula u sjedalu, ona ga je bacio ključeve.
On ih je uhvaćen te ih prstiju na rukama. "Što je ovo, baby?"
"Vi vozite."
Uzdahnuo. Sjetio se kako je mrzio vožnje. Svi ti ljudi na napaljene picke cesti ju je nervozan. "Vodič mene i ja ću učiniti upravo to." Postavljanje svoj kofer i laptop u stražnji dio automobila, zabilježio je cimet miris koji ga podsjeća na vrijeme Božića i badnjak. Klizna u vozačevo sjedalo, on je zatvorio vrata i počeo automobila. Grijač je došao na miniranje ih oboje s toplim zrakom.
"K." Ona je smjestio joj ruku na njegovo bedro.
On je izvukao automobil daleko obliku rubnik i postavite ruku u njezin, stroking joj dlan s prstima, dok je držao jednu ruku na upravljaču. "Ja se koristi za pogon s jednom cipelom off. Gdje idem? "
Ona je ukazala u smjeru im je potrebno na glavu i on je usmjeren automobila. "Neat".
Alex čuva Bacimo li pogled na nju iz kuta njegova oka. Ona nije puno kretati i čini se da jedva se diše. "Nadam se da ovo mjesto nije sranje rupa."
"Nije."
"Jeste li u redu?" On izdvajali do semafora.
"Ja sam u redu."
On odvlači joj ruku prema gore i skliznula u svoj kaput. Postavljanje na srce, on je čekao za nju da se opustite. "Osjeti da? To je moje srce. I to kuca za vas. "
Her osmijeh lit up automobila unatoč turobno vrijeme vani. "Zeleno svjetlo".
Površno, on je postavljen joj ruku u leđa dolje na boku, stao na gas i nastavio gotovo tihi pogon u motel gdje Caitlyn rezervirali ih sobu.
Vučenje na parkiralište, Alex dao Caitlyn ruku blagi stisak. "Ja ću biti pravo nazad, u redu?"
Ona je klimnula glavom i ostao u automobilu.
Nekoliko trenutaka kasnije, on bi se vratio u auto s keycard u ruci pronaći Caitlyn clutching njegov laptop.
On je otvorio vrata i savijen prema dolje da je vidi. Kao što je od sada on nije mogao dobiti dovoljno gleda na nju. "Mi smo spremni kada i vi."
"K." Ona je skliznula iz automobila i zatvorite vrata. Vjetar tučeno her jarak kaput oko njezin lik, dajući mu s obzirom na njezine čarape odjeven bedra.
Alex lizali svoje usne na misao o tome što leži ispod te dlake, ali gura te slike daleko privremeno. On je potreban da ide sporo sa njom, to iskustvo je još uvijek novi u nju. Ona je jedanaest godina mlađu i jedva pravne, ali dob nije mu smetalo. Ona ga čuva u skladu sa strane ga on nikada ne koristi više, razigrana strani.
Njegov posao, kao pisac bio zabavan, ali sve promocije i karijere seli on bi napravio kao pisac je naporan i nije ostavio vremena za zabavu. erotski oglasi parovi
Caitlyn vikao na njega dovoljno da je on trebao biti uzimanje više vremena s posla, ali je uvijek činio jednu od dvije stvari. On je ili ignorirao nju i njezine placated ili ne odgovoriti.
Sljedeća stvar koju je znao, on je izuzetno bio iscrpljen i to je bio 02:00. Odobren on bi uspio napisati gore od 10.000 riječi na dan, ali on bi bio guranje da se stvari učinio na rok.
"Doveli ste raditi?" Ona ga je pogledao, odraza u njoj srebra očima ukazuje na njezinu raspoloženju.
On je došao oko na stranu sa svojim koferom u ruci. Postizanje za laptop remen visi ramena, bio je prekinut od strane ruke.
"Jeste li donijeti raditi s vama?" Ona je ponovio pitanje.
On smirked. "Da. Imam puno toga za učiniti dok ste spavanje pa sam shvaćen bih nadoknaditi. "
S jedne strane, Caitlyn posegnuo za keycard u Alex's. Ona yanked iz njega i pogledala ga.Marširanje se prema sobi, ona Strode s smetnja u njenom koraku.
On nije mogao pomoći, ali osmijeh. Bila je slatka kad je ljut.
Nakon her, on je uhvaćen i stajao iza nje noga dobar jači nego je ona. Ona je umetnuta u keycard zaključavanje, čekao za miša, a zatim otvorio vrata.
Alex vučena iza i zatvorio vrata. U prostoriji je da bolnice čist miris i bio je baš kao i unutar leden kao što je bio vani. "Što to radiš, malo ljubavnik?" On je gledao kako ona postaviti laptop dolje na velikim bračnim krevetom. Prisutan u njezin džep kaputa, ona je izvadio lokot i zrcaljeno ga otvorite.
"Što radiš?" On je ponovio. On zrcaljeno na svjetla i gledao kao lokot stisnutim oko zatvarača i kliknuli na svoje mjesto, signalizirajući da je to sigurno bio zatvoren.
"Postoji. Sada moj princ ne može raditi bez mog odobrenja. "Ona se namršti, joj savršeno usta povlačenjem na svoje srce i slanje topline na lice koje nije imao nikakve veze s ljutnjom.
Njegovo tijelo otvrdne. "Ti si govno."
Ona glared, koso glavu na njega.
Her savršeno pouty usne pripadao omotane oko njegov penis. "Ti si također slatko."
"Nisam!" Caitlyn ga odbacili s valom iz njezine ruke.
"Boginja Caitlyn", kazao je došao iza erotski oglasi parovi   nje i omotan njegove ruke oko nje opet, osjećaj punine njezine grudi drobljenja protiv prsa. Alex je pokušao da ne pritišćete njegova hips na njezin, nisu mogli pomoći.
Ona je napeti ali bacila ruke oko njega i privije bliže, postavljajući glavu protiv svoje grudi.
"Žao mi je, Caitlyn."
Ona ga je pogledao i trepnuo. "Nemojte biti. Želim te. "
Nagibni glavi, nasmijao se tiho. "Drago mi je."
Ostatak večeri je bio prilično uredan na normalnu promatrača. Caitlyn mu je obećao da bih gledati stari DVD-a je imala nekih sitcom iz 80-ih i on rado pristao.
Oni su naručili pizzu i pivo je napravio mali unatoč Caitlyn prigovori na pivo, ali Alex je obećao joj zanimljiv okus u okusima kada je pokupio duboko jantar pivo.
Prije spavanja, on ju je zamolio da ga izvući kupku.
Ona je pristao i počeo vode.
U vrijeme kad voda ispuni kade, on bi skinuo svu svoju odjeću. "Imam nešto za vas ako ćete gledati", rekao je wiggled obrve.
Ona je klimnula glavom. "Yummy"?
"Doista." On je uzeo njegov penis u ruku i počeo ga pumpanje. "Držite oči gdje god želite, rado ću nastaviti ili prestati na temelju vaših želja."
Caitlyn lizali punačak usne. "Imajte ide, molim vas."
Širenje svoje noge, on cupped mu jaja i odvlači na njima, imajući oko na Caitlyn. Ona se pojavila vezavši, njezina usta visi otvoreno. Odjeveni samo u njezine crne grudnjak i gaćice tange, ona se naginje nad sudoper gledajući ga s namjerom.
On je pomiluje i pumpa u njegovu šaku, jače, brže dok on je pucao njegov teret sve više prsa i trbuh, vikanje njeno ime kao što je došao u spurts.
Her zagrijava pogleda lutali preko njegova tijela, guska bumps koji se pojavljuju na koži.
Stoji, on je produžen ruku Caitlyn.
Cereći poput Cheshire mačka, uzela njegovu ruku i stade. Stripping off ostatak njezine odjeće, ona je nacrtao liniju prema dolje prsa s nokta. "Vi želite da kupka?"
Njeno tijelo je obilježen s nekoliko rezova tu i tamo, ali koža joj je bila nijansu zlatno smeđa. Njezine grudi bobbed sa svaki korak. Njegove oči lutali niz njezino tijelo, a ne jedan kosa pokrivena joj obrija maca.
Zabrana se, njegov penis skoči natrag u pozornost, postaje polutvrde. Ulazeći u vruću vodu, on je potonuo dolje u toplinu i nagnutom prema natrag prema kadi. Voda osjetio umirujuće preko umorne mišiće i njegove umorne duše.
Caitlyn ruke pokrivena ramena i otrča dolje niže, prskanje vode preko prsa kako bi oprati sperma.
Pola sata kasnije, Caitlyn je oprali Alex je duga kosa za njega i igrao s njim dok nije gotovo bih zaspala. Ona ga je povukla iz kade i omotan veliki mekani ručnik motel oko njega, sušenje off pažljivo.
Ona je doista kao čuvar sorti za njega čak i kao oni su parili par. Meka geste je njegovo srce nesvijest.
Ona je brzo hladan tuš, a on je napravio planove za večeru. Zavođenje je na izborniku trenutku ona svuče ranije, ali Alex nije htio pritisnite stvari još. Njegov um je bio previše prekriveno s prethodnim danom događaja unatoč svojoj hardon od viđenje njoj gol ranije.
Debeli dim tamjana ispunjen zrak, mirise jasmina i kiše. Noć je nastavio s njima jede pizzu i pije pivo dok gledate TV. Caitlyn donijeli plod se previše za njih da jedu, iako za Alex je bio više show gledajući joj sisati sokove od jagode i breskve.
U četvrtine do ponoći, Caitlyn yawned. "Ne raditi za vas", ona se privije uz njega.
Uzdahnuo je teško. "Fine. Idemo u krevet. "Ljubljenje joj čelo, on je izvukao pokriva leđa i skliznula u.
Caitlyn scooted u kraj njega.
Bacanje ruku oko bokovima, on se privije bliže i sklopio oči. "Volim te baby."
"I ja tebe volim, draga."
Alex čekali nekoliko minuta za nju zaspati. On je nastavio cuddling s njom, trljajući joj trbuh i bedra za udobnost. Ona je mirisala savršenstva, slast sve svoje vlastite.
Uzdišući, Alex pomirio u krevet. On je imao dugu magarac dana. Leta ga je umoran, njegov raspored rada nije pomoglo. Pakao, on je praktički neurotski o svom poslu kao pisac do susreta Caitlyn.
Ona bi ga promijenio nešto, što ga usporiti, a zapravo se povremeno dan ili dva.
Konačno odlučivanje ona je mirno odmara, Alex zatvorene oči. Snuggling bliže, njezin miris ispunjen njegov nos kao što je pomiješana s paljenje tamjana. Splavarenja off spavati, pustio svoj um luta u mirno stanje.
Nekoliko sati kasnije, Alex je otvorio oči i pogledao oko za slab sjaj paljenje tamjana. On ga ne mogu naći, ali miris i dalje lagano obješen u zraku. On je pogledao u svoju malu princezu spava kraj njega. Ležala je na boku s čvrsto pokriva izdvajali oko vrata. Njezina kosa pala preko svoje lice, skrivajući svaki izraz ona će pokazati drugačije.
Postizanje joj Alex pažljivo brušenog vlasi kose daleko od nje lice. Koža joj je bila osjetljiva i svilenkasto glatka. Joj usne gore uvijen u uskoj viku.
Klizna ruke ispod pokrivača, on je milovala njezinu stranu, osjećaj svilenkasta materijal spavaćica koju je nosila u krevet. Milovanje ruku dolje niže, on je osjetio čipke dječaka kratke gaćice da joj ispunili tako lijepo.
On je lizali usnama. Ona je rekla da ga je htjela, govorila je ranije svoje želje za njim.
Hell, ranije ona bi ga promatrali masturbaciju, njezin srebro oka zakačen na oba oči i iskonske požude u njima. Zurila je u hard lupanje puls njegov penis.
Kad je došao sebi sve više, on povika njezino ime, baca glavu nazad kao cum splattered po cijelom tijelu.
To je bio njihov prvi pravi intimni kontakt. Ona ne bi kupati s njim, previše loših uspomena. Ali ona bi se hladan tuš nedugo nakon što je završio.
Alex neka ruci lutaju dalje niz njeno tijelo, prateći obrasci nad njom bedrima. Koža joj je bila firma, bedra snažna.
Njegovo tijelo stroži pri pomisli na ono što je želio učiniti sljedeći. Ali Caitlyn je nedostajalo u seksualno iskustvo.
On nije htio plašiti, ali joj svoje tijelo održava neodoljiv požuda koja coursed kroz njegove vene. On je klizila gore pokraj nje i omotan svoju ruku oko trbuhu, njegov penis kaljenje.
Caitlyn moaned i pritisne svoje tijelo u njegove, magarca rastanak za debele izbočine u svom boksači. To je gotovo činilo kao da ga ona htjela u njoj sada.
Alex pratiti svjetlost krugovima oko trbuhu. Svaki put je trag krug, on bi došao malo bliže joj grudi, ali još uvijek nije sasvim njezin dodir.
Tkanina je bio klizav pod njegov dodir, dodajući još jedan sloj senzualnosti na njegove pokrete koji heightened njegova svijest o njoj.
Ruku otišao u svoju, to gripozan čvrsto.
On je zaustavljen.
Nagli svijest o Caitlyn probudite ga začudilo kada je pomaknut i valjane na leđima.
Alex pogledao dolje na nju, vidjeti zbunjenost na njenom licu.
"Želite li igrati sa mnom?" Glas joj je bio hrabar šapat u noći.
Alex udahnuti oštro i kimne glavom.
Njezine su ruke lutali cijelom tijelu, cupping njezine grudi. "Vi možete, znate. Vi ne morate tražiti dopuštenje za svaku sitnicu. "Čak iu mraku je mogao vidjeti ozbiljnost njezina izraza. Pakao, to probode srce.
"Jeste li-" dva prsta tužbe protiv njegova usta.
Caitlyn uzdahnuo. "Vi ne morate tražiti. Nisam bespomoćni, ja sam novi na ovom. Samo igrati. Molim? "Joj usne gore pretvorio u durenje da odvlači u lupanje u njegov penis.
Alex je kimnuo. Povlačenjem natrag pokriva, on pogleda gore i dolje liniju njezina tijela. ju promatrajući u samo plava i ljubičasta spavaćica i dječak kratke gaćice napravio njegov usta vodom. Naslonjena na nju, njihove usne dotaknu. Polako u početku, onda on primjenjuje više pritiska, produbljivanje poljubac.
Caitlyn otvorio usta receptively, klizna naručju ispod svoje tijelo dok je ona pomaknula njezinu težinu za udobnost.
Alex her okusio, slatkoća od piva da bih ranije pomiješana s zrelo voće preslatko i žena.Savjeti cimeta iz nje čajevi ranije zastao na svom jeziku. On je brzo skliznuo mu jezik u usta da istražite svaki puta na nju.
Ona otvori usta širi za njega, dajući mu lakši pristup. Njezine su ruke omotane oko vrata, prste tangling u svoju kosu. Ona mu svijetlo tegljača i smijali kad je zakinutim joj podbradak.
Alex je radio svoj put prema dolje svoje tijelo, ljubljenje i lizanje joj vrat.
Ona se preselila ispod njega, ravnanje njezine noge.
Pozicioniranje se nad njom, on je pogledao dolje na svoje tijelo. Spretan prstima je otišao na gumbe na spavaćica, poništiti ih jednog po jednog dok izlažu tijelo.
"Boginja si lijepa, Caitlyn." On je spustio svoje usne da joj proąla tijelo i poljubio svoj put prema dolje, udišući miris njezine kože.
Jaukati pobjegao Caitlyn usne, dok joj ruke nastavila lutanje preko krivulje njegove kralježnice i gore u svoju kosu. Nokti povući lagano prema dolje leđima.
Alex lučni u njoj, pritiskom na svoje tijelo u njeno, dok je njegov penis throbbed teže. Znao je u jednom trenutku on bi se oozing precum. Poništavanje drugi gumb izloženi tvrtka krug grudi. Laving na jednom bradavice, Alex povukao uske pupoljak u usta i počeo joj sisanja.
Caitlyn pritisne svoje tijelo uz njegovo još više.
Koža joj je toplo, čak kao cvokotanje ran kroz nju od izloženosti hladnom zraku. Oni bi otišli na spavanje bez grijača, jer na Alex obećao da će njegovo tijelo topline mogao držati je na toplom.
I to nije sve dok nije osjetio ju odvući od njega. To je gesta ga probudio.
Ali sada je namjeravao da bi joj puno toplije nego što je ranije. Povlačenje svoga jezika iz jedne dojke u dolinu i natrag u skladu s drugim dojke napravio joj smijati.
Pogledao je nad njom humci i nasmiješio se. "Vi kao što je to?"
"Naravno," rekla je govorio kao da je imala grudi lizali svaki dan.
"Ja ću provjerite da li ste samo mi uživati ​​u njemu radi." On zakinutim joj trbuh i bio je nagrađen sa još nizom giggles dok ruke fumbled s glavom.
"To ćete, ja sam to nema sumnje." Ona sama podigla na njoj laktovima dok je on radio svoj put prema dolje njeno tijelo.
Fingers skliznula preko vrhova joj gaćice. "Volim te", promrmljao je i poljubio trbuh.
Ona je zaobljena prema gore u usta.
Ruke proširila nad njom stan želuca i lutali gore na šalicu njezine grudi. Fingers valjani joj napeta bradavice između palca i kažiprsta.
Caitlyn dah kači.
Povlačenje svoj jezik niže, Alex skliznula dalje niz liniju njenog tijela dok mu brada odmarao između bedrima i on se zagledao u nju maca. "Želim vam okus", izjavio je on.
Otvorenje njezine noge za njega, Caitlyn sjede straighter. "Molim vas", molila.
Vuče pojas joj gaćice dolje, Alex ljušteno čipke materijala dolje joj noge dok on bi ih skinut u potpunosti. "Naslonite se, baby."
Caitlyn klimnuo glavom i sama oštrice prema njemu, tako da bi mogla leći na krevet.
Udaranje pokriva leđa, Alex kleknuo. Ljubljenje vrhova bedrima prvi, preselio se gore polako dok nije upoznao dio gdje kuka i bedara pridružio. Lizanje nabor u svojoj koži zaradio ga drugi smijati.
On lizali trag vatre joj želudac i skliznula jezikom oko nje njegov pupak.
"Weird", rekla balled joj šake prema gore.
"Nije li to ipak?" On namršti i nastavio svoj put ljubi niže, niže i dalje dok mu usta lebdio nad njom maca. Bila je obrijao čiste i glatke kože i savršen usne koje su bile vlažne sa svojim namirisan mirisom. "Beg me?" Njegov nježan ton je bio zapovjednik čak i na svoje uši.
"Molim vas," joj glas zvučao napete, ali sigurno. "Molim vas okus. Lick me ".
Alex je kimnuo. Porinuće glavu među bedrima, on je okusio. Slatko i slano sa ženskom mošusa koji ga podsjetio svoje latinske baštine napravio svoje tijelo teže. Bila je baršunast meke i gladak, definitivno samo ono što njegov penis je potrebno.
Caitlyn dah kači u svom grlu, njezin šakama zavladala listova.
On je pogledao u nju, samo preko vrhova njenih naborano bradavice i vidio svoje oči zatvorene. "Gledaj me." Bilo je naredbu.
Caitlyn otvorio oči i pogledao ga. Joj usta otvorena obješen u čuđenje
Njegov jezik pritisnuta protiv nje vanjske usne.
Ona moaned.
On zakinutim lagano na nju maca usne svojim ustima na početku, vuče lagano na zagledati mali krik od nje.
Her uzdišemo rastao glasnije iako je ukrućen joj noge ispod njega.
"Dobra djevojka. Volim kako ti okus. "Pritiskom cijela njegova usta nad njom maca, Alex umetnuti njegov jezik duboko u njoj gladak nabora. Istražujući, degustacija her sokovi, on je pronašao njezin klitoris i pritisne svoga jezika stan protiv njega.
Ona povika yanking na listove.
On podigne glavu da vidi svoju glavu bačeno natrag u odnosu na drveni uzglavlja od kreveta. "Osjeća dobro"?
"O, božice da!" Njezine oči sužene.
Kevin lizali njegovu dnu usne i kimne glavom. "Drago mi je. Evo drugi krug. "Alex zabode mu jezik duboko u nju, a zatim se povukli. Koristeći dva prsta, on je skliznula unutra, osjećaj joj toplina omotati oko njega. Guranje svojim jezikom protiv nje klitoris, on the trzanje grumen nekoliko puta sa samo vrh njegovog jezika, dok joj je rad sa svojim prstima.
Caitlyn nije bio spreman za svoj jezik i svoje prste. Cijelo njeno biće napeti gore ispod njega.
Alex i dalje prst joj jebote, dok je njegov jezik preklopnih joj natečene grumen.
Nakon što je trenutak ove, Caitlyn bacio joj glavu natrag i vikao njegovo ime.
Her sokovi obložena svojim jezikom i prstima. Alex je nastavio tempo, gura u nju nježno dok curling njegov srednji prst i pokazivač gore uhvatiti delikatna grebena na unutrašnjost joj maca.
Caitlyn writhed o, stezanje joj noge oko njegova tijela i glave, a još uvijek trese ispod njega.
Alex napokon zaustavio i pogledao u nju. Promjena rasporeda kako je sjedio tako da ju je suočen, on je pogledao dolje na nju. Njezine grudi ruža i pao s svakoj dubok dah, prsti otvorena i tijelo ležalo tamo usne kao tjestenina. "Boginja si lijepa kada to učiniti."
"Što-"
On pritisne dva mokra prstima po ustima. "Orgazam, baby."
Ona je neka glavu zavaliti na jednu stranu. "Oh, vau".
"Ja nisam vaš prvi očito, ali ne i drugi tip smeta da se brinu o tome da ste ovog trenutka?" Alex preselio vlasi kose iz njegova lica.
Ona je odmahnula glavom. "Nikada. Većina dečki bio sam sa htio samo jedna stvar. "
"Ti dečki su assholes. A ako sam mogao, ja bih ih ubiti. "
"Ne upropastiti trenutak, moje dijete." Njezino disanje je usporeno konačno.
Bila je u pravu. "Žao mi je. Zaboravio sam. Nije obožavatelj moje živce ili nasilnim žičica. "
Caitlyn smirked. "Ne. No, da stvar koju je sa svojim jezikom, to možete učiniti u bilo koje vrijeme. "
"Ja ću napraviti naviku. Promise ".
Opaki smijeh prešao joj usne. "Dobro. Sada jebati mene. "
Kevin's penis je još uvijek bolno teško. Bio bih uživao jedući joj maca, svoje tijelo izbijati u znoju, dok je ona borila s puštanje. Ali on je potreban da joj ispuniti i dati joj još jedan orgazam prije nego što je uzeo. Ipak, overwhelming požuda ga konzumirati i on se morao boriti sa svojim unutarnjim demonima da ne uzeti joj teško i brzo.
"Ja sam plan. Ali prvo ", spustio je glavu na svoj trbuh i postavljeni nježan ljubi joj tijelo sve dok nije postignut bih njezine grudi.
Ruke je otišao na njegovu stranu, izglađivanje niz kožu dok ona bi pokazali svoje boksači dolje. "Želim u meni", kazala zahtijevao.
Njegov penis je bio uhvaćen na pola puta između trbuh i pojas njegove bokserice."Strpljenja, ljubimac." On nije želio imati strpljenja. Alex nije htio učiniti ništa drugo nego gurati svoj penis u njoj toplo pička dok on her ispunjen loptice dubok i pun sperma.
Ali on je morao čekati. Da je da se stvari polako, barem ovaj put.
Njezine su ruke tople osjetio protiv njegove kože, guranje njegovih boksača dolje dalje."U meni, molim te?" Molila, njezin glas pun želje i potrebe.
Alex počeo da se lift off joj i dalje da se vrate ljubi nju, ali ona je zahvatila njegov penis jednom rukom.
"Molim?"
Njegovo srce i glava su na istoj stranici ovdje. Njegov kurac nije sasvim složiti. To pulsirajuće u njezinim rukama. "Ti si mi dosadan i igranje s vatrom, Caitlyn."
"Nemojte me tretirati kao mala djevojčica. Ja sam jedanaest godina mlađi, ali starost je broj. I ja ti želim u meni. "Bila je zahtjevan sada. Njezine oči suziti, plamen požude moglo se vidjeti ples u onim srebro perunika čak iu tami.
Alex imala jedan posljednje prepreke da joj jebote. "Bez kondoma?"
"Vjerujem ti."
"Moje dijete". Potisna u svoje ruke, osjetio je senzacija vožnja do svoje kralježnice i leđa dolje opet, pobrinite se da joj maca će ga rocka do srži.
Ona ga odvlači bliži, povlačenjem ga u nju.
Njegova glava brušenog svom uvodnom. Bila je vruća čak i iz milimetara apart. Toplina izgorio njegov penis, prisiljavajući svoje tijelo bliže njezinima.
Nagibni bokovima gore, ona četka njegov penis s njom natečene usne. "Sada!", Rekla wined.
Alex nije mogao ustručavajte dalje. Jedna potisak je sve to uzme u nabijati joj loptice dubok. Intenzivne topline njezina pička mu spaljen, prisiljavajući režanje iz niske u prsa, kao i stenjati od Caitlyn.
Njezine su ruke omotane oko ramena i klizila niz njegova leđa. Nokti zaradio preko njegove kože.
Počeo je valovit svoje hips, zabadanje u i iz nje u stabilnom ali usporenom ritmu.
Ona je reagirala gripping svojim kukovima sa rukama, kopanje svoje nokte u njegovu tijelu.
On stenjali i dalje pumpa u njoj baršun slickness. Toplina mu je zavladala što su mišići čvrsto stegnute oko osovine.
Svaki pokret izgrađen krešendo njegov orgazam gore. Znoj je izbio na čelo i vlasi njegove kose se zalijepila za čelo.
Caitlyn ih brušenog iz njegova lica i zaključan gleda s njim.
Alex spustio usta njezin, postavljanje svoje ruke na obje strane bokovima, dok je pumpa u njoj polako. Postojano, održavanje delikatna kontrola unatoč bezobzirnog treba jebati sranje iz nje.
Omatanje bedra oko njegovog struka, pete joj prešani u magarca njegova, potičući ga na dublje prodrijeti her.
Alex je savjet. "Prokletstvo si topla i mokra, baby." Branje gore njegove tempo, on je nastavio voziti u njoj s bijes koji ju je zadihan.
Njegove lopte su pripremili svoje tijelo, šamaranje protiv magarca i dalje. Zvuk kožu od kože ispunjena sobi među daha hlače i uzdasi od dva ljubavnika.
Prsti stisnuo kukovima teže, ukazuje joj predstojećeg orgazma.
Ona je ukrućen ispod njega opet, tijelo joj je crtanje, dok joj je noge čvrsto stisnute oko njega, joj maca ga mužnje sa smrću hvat.
"K vragu Alex, jebi me!" Ona je plakala, bacajući glavu od strane na stranu.
Alex vozio teže u nju, sve dublje i brže. Njegova usta tvrdi njezin, sisa joj dnu usne dovoljno teško da će to biti uskoro natečene. Njezine grudi slomiti protiv prsa, znoj pokriven i mekom.
Caitlyn valjani bokovima gore u susret svome lupa thrusts, čuvanje i sama širiti otvorena za njega.
On je uzeo prednost od dubine i nude se guraju u, brežuljkastom njegova hips na četkanje joj klitoris sa svojim vratilo.
Ona viknu opet, nokti kopanje u dovoljno teško vaditi krv.
On nije mario, bol samo intenzivirao svoje približava orgazam.
Ispod njega, tijelo joj je ponovno potresla, drhti teško. Suze potoci niz oči, njezina usta visi prilično otvoren.
Alex zabode mu jezik u nju gladak otvor, njezin jezik hvatanje njegov i hrvanje za nadzor u ovom trenutku.
Ona nije 'činiti se novi u seksu sada, više kao što je ona bila usklađena s njim. Bokovima otvorena kada mu je potisak i zatvorenom povukao, otvaranje i zatezanje mokro joj maca.
Do sada miris spola ispunjen zraka, miješanje sa jasmina i kiša mirisa od ranije. Alex omotan oko ruke Caitlyn je strane i valjane ih oboje preko na njihovoj strani, a da pritom nastavi potisak unutar nje.
Kut mijenja, podizanje svoje uzbuđenje.
Caitlyn pomaknut njezinu težinu, tako da jednom nogom ostao omotan oko njegova bedra, dok drugi ispravljeno ispod njenog tijela.
Alex promijenio zabadanje uzorak, tako da je mogao slajd u pod drugačijim kutem i dalje premažite joj klitoris.
Napetost izgrađen niska u svoje tijelo, počevši niske u svoje prepone i širenju kroz njegovo tijelo na toplinu koja je počela u njegovu loptice i tekla prema van.
"Molim te, dođi u mene!" Ona viknu kao i njezin orgazam wracked njeno tijelo.
Konvulzije drmati Alex tijelo. Njegov penis quivered, grčeve radi gore i dolje duljina njegove osovine.