.

субота, 21. мај 2011.

Sexi mame


Danny je rekao njegov pomoćnik rezervirati korporativne apartman za cijeli tjedan jer je izglede dolazi u grad da bih bio rad na za mjeseci, te je gotovo spreman za potpisivanje.On ne misli da bih ga treba toliko dugo, ali on je shvatio da bih ga izvadite iz cirkulacije smanjiti šanse da netko slučajno pokazivanje gore. On je uvijek mogao napraviti neke priče o dečko otkazivanjem u posljednji trenutak i nadoknaditi firma kasnije.
Bio bih odlučio uzeti taksi do Embassy Suites. Bilo bi  mame sexi neugodno dovoljno ako je naletio na nekoga je znao, ali on će imati puno objašnjavajući učiniti ako jedan od njegovih prijatelja ili susjeda ga vidio vožnje do ili od hotela.
On je provjeriti njegov sat dok je hodao u predvorju off of Wisconsin Avenue: 06:00. On je htio da se ovdje rano, jer je mislio da je, psihološki, da bi ga stavio na više ravnopravno ako je bila tamo pred njom, čeka s lakomislen stav. Tvrtka je ključna mu je omogućila da zaobići front desk i ići ravno na 6. katu. Vrata u apartman otvorena kao što je on sišao, otkrivajući vrlo gol Carnie.
"Bok Danny. Ive 'pravedan bio uzimajući gotovs za vas."
Danny je stajao u hodniku sa svojim ustima vješanje otvoren, sve izlikom samokontrole otišao. Tamo je bio potpuno gol, miris seksa debljine u zraku. Ona je očito pobudila; one veličanstvene  mame za sex bradavice on misli o tome cijeli dan su duge i uspravno, pa čak i malo natečen, kao što je ona možda bih bio vuče na njih. Njezina vagina je izgledala kao da svibanj imati je malo vježba. Osim usne se silovit i puni mame sa sinom sex  su blago su se rastali, a tu je bio trag vlage trčanje dolje unutar oba bedra. Njegov penis ukrućen kao što je pregledao tijelo koje je u svaku njegovu misao od jutros. Bio bih se uvjerio da je on vjerojatno bih joj idealizirane u svoju memoriju. Sada, on nije bio siguran da bih učinio pravdu.
Živčani da je netko mogao doći i vidjeti joj stoji, Danny požuri i zatvori vrata iza njega.Uklanjanje svoje odijelo jaknu, on je otišao u kuhinju (gdje je tvrtka zadržala dobro opskrbljena bar) i napravio sam Scotch i sedam.
"Želite li nešto?" On je pozvao da joj u dnevnom boravku.
"Ne, ja ću doći nešto kasnije. Zašto ne dolaze ovdje nakon što fiksne svoje piće?"
On je završio svoje piće u dva velika gulps, napravio drugo, a njezin se pridružio u dnevnom boravku. Ona je sjedio gore na djelu, stola s njom širiti noge, joj maca pokazujući prema kauču. Kao što bi i uživati ​​u pogledu, on je mislio, i sjeo nasuprot njoj, njegovu glavu na razini s njom prepone.
"Moram vam reći, ja sam tako jebeno dobre mame   uspaljen sada ću puknuti ako ne sperma", rekla je ona. Danny je samo sjedio tamo, nakon svega, ona je trčanje ovaj show.
Ona je pokupila dildo o duljini olovke i debljine dobre veličine mrkve koje mora biti leži pored nje na stolu, iako Danny nije vidio kad je sjeo. Ipak ga je okrenut, ona je polako gumiran prevrnuti njezin klitoris nekoliko puta prije nego ga guraju duboko u njoj maca, podizanje bokovima u susret.
"Ohhh, to se osjeća dobro."
Danny pomaknut neugodno. Bio je vrlo teško i dobivanje teže,  sexi mame sa sinom a njegove hlače nisu bile pod uvjetom da je soba je potrebno za njegov širi penis (da ne spominjem da su ukočen od jutros susreta). Carnie glavu je leđa i njezine su oči zatvorene dok je senzualno gyrated bokovima u vrijeme namjerno thrusts na dildo. Od kada je on sjedio, Danny je savršen pogled na cilindar jer umočen u nju maca, joj usne odvajanje bestidno kao što je otišao u, i prianja čvrsto ga kad se povukao.
Znoj je s početkom u bazenu na trbuhu, na mjestu su joj tits ga sreo. Ona je pogledala gore. "Get your odjeću, te pomoć mene vanjska strana. Now!"
Nije bilo zabune glad u njezinom glasu. Danny gotovo preskočio kauču dok je stajao da se odgovori na nju zapovijedanja, odbacivanje svoju odjeću kao brzo kao što je ljudski mogao. Ni u kojem trenutku, on je stajao pred njom gol, čeka da joj sljedeći direktive.Ona bi ga gledao kao on svuče, pistoning dildo sve brže i brže kao svoju odjeću došao off.
U istinu, Danny je prilično dobro tijelo, pogotovo za čovjeka njegove dobi. Jednostavno 15 godina starijeg, on je napravio to točka na trčanje 10 milja 3 puta tjedno, a nikada propustili sastanak sa svojim osobnim trenerom na ostale dane. Imao je mnogo manje nego većina flab sredovječnih muškaraca, a trbuh je bio prilično stan. Najbolje od svega, on je lijep penis. 7 inča dugo, to je gotovo kao velika oko kao što je bio dug (on bi to mjereno na faksu na jednom usudio). Glava cvala od osovine gusto, i mnoge žene je sperma samo od napora da ga to radi u njoj.
Ona je imala samo da ga pitati jednom. On je odmah dobio između njezine noge i lizali trag vlage koji su pokrenuti niz bedra, savoring slano / opor okus kao što je on preselio gore prema njoj prepone. U tom položaju, on je imao nesmetan pristup na područje između nje i šupak joj maca. On ga lizali grozničavo, kao dječak težak to završiti svoj sladoled prije otopi. Svako jednom u neko vrijeme on je napravio siguran da se zadržavaju oko nje šupak, sila svoj jezik u nju. Kad god on učinio, on je nagrađen s stenje ohrabrenja.
"Oh yeah, yeah! Kao da, Danny!"
Ona je bila zgrada prema um-puše orgazma, i Danny znao samo ono što treba učiniti da joj doći. Bez usporavanja svoje usne pozornost, on je dostigao i počeo trljati Carnie je klitoris u vremenu sa dildo's thrusts, pritiskom na nju čvrsto gumb i kreće u snažnu, kružnim pokretima. Bilo je više nego što bi moglo potrajati, u roku od trenutaka, ona je letjela preko ruba.
"Oh, sranje!" vrisnula. "O Bože Damn! Sam cuummmming! Arrgghhhhhhhh."
Bez straha da drugi mogu čuti njezine, Carnie je bio vrlo vokal. Nakon što njezin orgazam započeo, Danny našao u mogućnosti nastaviti napad sa svojim jezikom, jer ona je suprot previše teško za njega da ostane u bilo kakve dosljedne kontakta. Konačno je ležala još uvijek na stolu, proveo i zadovoljni.
Ako ja ne jebati ova djevojka uskoro, ja ću otići iz mog uma, Danny misli. On je bio oko reći nešto u tom smislu kada je ona sama podiže na njoj laktovima i gledao preko na njega.
"Ti si dva za dvije osobe. Ne znam kako ću to napraviti, ja sam već izlizan. Ja ne mogu vjerovati sam sperma da je teško dvaput već." Danny se nasmiješio. "Mi bi vjerojatno trebalo raspravljati naš mali aranžman sada", rekla je ona ozbiljno.
Fuck, Danny misli. Evo ga dolazi.
Dok je govorila, Carnie širiti njezine noge i počeo da sama zafrkavati. Ona je još uvijek prilično radila gore, tako da nije dugo trebalo prstima kako bi dobili mokro. "Ovo je način kako ćemo to učiniti. Ja ću ga nokautirati za vas, i što ću učiniti, kao i ono što želim od vas. Možete misliti o tome za nekoliko minuta,  dobre mame  a zatim dati mi svoje odluku. Ako niste igru, dobar kvalitet. Možete oblačiti i otići, a ja ću podnijeti izvješće da ja imam. Ako prihvatite, onda sutra sam podnijeti izvješće koje kaže da svoju opremu je čist, i ja riješiti the podataka koje sam pohranjene na mreži. Ako vam slomiti naš ugovor u bilo kojem trenutku dok smo ovdje, bavi off, i ja sliku moje izvješće kao što je to. kakvih pitanja? "
"Samo jednom. Ako ja prihvatiti, kako mogu znati da je to završava ovdje?"
"Jednom sam podnio moje izvješće, ne mogu podnijeti reviziju bez prolazi kroz vrlo dugotrajan proces objašnjenje. I to izgleda jako sumnjiv."
Njezino disanje je sve plitko, jer je ona počinju da se opet uzbuđen. Ona bi počela trljanjem na prst uz nju ispucati, ona bi napredovala za klizna dva prsta u i izvan nje maca dok je govorila. Isus Krist, Danny misli, da li ona ikada usporiti?
"No, to ne znači da ne bi."
Njezini odgovori su dolazili sporije sada počela masturbirati ozbiljno. Njeni prsti sada su pokopani do njezina bokser i njezin magarac je bio šamaranje stol kao preselila u vremenu sa svojim potezima.
"Danny," rekla je lijeno, "ako ste pokušali vijak", obojica nasmiješio ironije, "ne bi vas učiniti sve što može kako bi bili sigurni da sam zatrpana dvaput onoliko koliko sranja kao što si ti?" On je slegnuo ramenima. "Nisam glupa, to je jedno vrijeme posla za oba od nas, a ne neograničene mogućnosti."
Ona je mislila da je sve van. Unatoč barel ona ga je imao više, on nije mogao pomoći diveći se način na koji ona misli. Ona nije glupa žena.
"OK, pa što je vaš posao?"
Nevoljko, ona pumpa nekoliko puta onda uklonjen joj prste, dovodeći ih do usta i sisa im čist. "To nije stvarno da je komplicirano. Mogu vam koristiti kao ja molim sve do 06:30 sutra navečer", kazala je uzdahnuo.
"Što misliš, kako vam drago?"
"Točno ono što sam rekao. Što god kažem ne, vi morate učiniti."
"To je ludo!" Danny eksplodirala. "Ako mi reći napisati ček za sve novac u moj bankovni račun, neću to učiniti, ako li mi reći da vas nominiraju za partnerom, neću to učiniti ni."
"Uvjeravam vas, Danny", rekla je, šireći joj noge i dalje ometanje dva prsta u leđa, njezin arching leđa kao što je pogodio neke neviđene mjesto u njoj maca, "Neću otpada moje vrijeme s glupo sranje kao što je to."
"Kako mogu znati da?" Danny pitao.
Carnie uklonjen joj prste opet, i pokrivena prvi, zatim drugi bradavicu sa sokom od nje maca. Grabbing jedan mamut dojke u obje ruke je podigla bradavicu da joj usta i lizali sok off, škakljanje kruti točku s njom jezikom.
"Ne mogu", kazala je jednostavno. "Kako znate da nisam već poslali svoje izvješće?"Danny okrenuo osjetno pale. "Mislim da ćete samo morati povjerenja u mene."
Danny sjedio, val suprotstavljenih emocija zveckanje oko u glavi. Ovdje je žena ga ucjenjuju, prisiljavajući ga učiniti ono što je htjela, bez mjesta za obeštećenje. S druge strane, ona je tako jebeno vruće da nije mogao misliti ravno, i sve je htjela je da ga koristiti za svoje seksualno zadovoljstvo.
Dok je bio razmatranja, Carnie nastavio joj pokazati, pokriva joj prste s maca sok, a zatim pokriva joj bradavicu i lizanja off. Liquid je počeo gaziti na stolu, i ona je počevši to naizmjenično ližući bradavice, te ih uvijanje okrutno dok je čekao odgovor. Mogao je reći da je ona uživala masturbira pred njim, a miris seksa koji je bio toliko jak kada je prvi put ušao je sada guši. U vrijeme kad je počela cviljeti, njegov um je bio sastavljen.
"OK, to je posao."
U početku ona nije odgovorio, a Danny nije bio siguran da bih ga čula. Oči su joj bile zatvorene, a ona je cvileći vrsta glasno dok grizu dolje na nju bradavice. Nakon donošenja konačne grickati, ona je izdana i pogledala natrag na njega.
"Ne brinite, Danny, vi ćete im se ovo sviđa. Sada doći čuti i počnem sa vaše kazne", kazala je hrapavo.
Dok je on hodio putem do stola, ona skliznula off i strpljivo čekao ga uzeti svoje mjesto.Stol je gladak s mješavinom znoja i maca sok, da su iz nekog razloga našao erotikom.
"Lay down." On je ispunjen.
Sada stan na leđima, Carnie kleknuo pred njegove noge i priložene kožna narukvica na svakoj od svoje ankles.
"Drop vaše ruke na obje strane", kazala je zapovjedio.
Još jednom, on je udovoljeno, a ona je pričvršćena kožna narukvica na oba njegova zapešća previše.
. "Oh, i još jedna stvar oplakivanje i uzdisaje je cool, pakao, to je ohrabriti, ali to ne govori da me osim ako ga je odgovoriti izravno pitanje nemojte tražiti da ide u kupaonicu, ne pitajte dobiti.. nešto za jesti. Vi ste ovdje da bi me sretnim, i ja mrzim čuti prosjačenje! "
Ona se popeo natrag na stol i pozicioniran joj maca preko usta. "Pokaži mi da ste razumjeli sve od pravila!"
Danny je odgovorio odmah, snaking svojim jezikom van i sondiranje joj već pokisao mokro maca. Masturbira ostavila joj maca lijepa i otvoren, tako da je lako mogao raditi svoj jezik u nju gore. Prisilno, počela je zajebavati svoga jezika kao njegov penis rastao teže i deblje.
"Ummm, dobar dječak. Kao što je dobro, jer to osjeća, imam posla", Carnie uzdahnuo, i skliznula s njegova lica, kao i izvan stola. Preselila oko dok je ona klečeći među njegovim nogama, gdje je tiho miluje svojim rock hard penis. To twitched i bobbed kao ona otrča iz ruku vrha do baze i natrag, sve dok napokon, ona je zamotan male ruke oko osovine.Danny je pokušao da se dignu na svoje laktove kako bi vidjeli što je radila, ali njegova ograničenja to napravio
nemoguće. Narukvice su priključeni na elastične trake pod uvjetom da neki daju, ali ni približno dovoljno za njega sjesti. On će biti prisiljeni čekati samo za nju učiniti nešto i pustiti njegovo tijelo reagirati.
Carnie brzo pumpa joj ruku na duljinu Danny vratilo, i njegov penis porasla čak i teže.Tada, kao i delikatno kao što je mogla, Carnie pruži joj usta preko njegov penis glave i počela ga sisati, vodeći računa da pokriju zube dok su prolazili preko njega. Ona je isisan teško na glave, pumpanje vratila i povremeno grickanje tiho dok ona isisan. Danny je počeo njegov pomak kukova ispod njezine pažnje, pokušavajući mu najbolje da zajebavati joj ruke i usta, ali on nije mogao dobiti bilo poluge s rukama i nogama vezani na stranu.
"Da li vam se sviđa?" pitala sexily. Danny je kimnuo energično, repati glavom
stol.
Leering, vratila na posao. Zapljuskuju njegov penis glave opet, ona pried njegov prorez osim s vrhom njezin jezik. On grču convulsively, povlačenjem protiv njegova ograničenja kao valovi užitka prevrnuo ga. Ona je tada objavio njegovu glavu i lizali dolje duljina njegov penis, ukopavat joj lice u svoje stidne dobre mame  dlake, duboko disanje.
"Ništa miriše bolje od čovjeka spreman da sperma!" ona squealed.
Ona je zatim poljubio put natrag do vrha, slurping i sisa na njegov penis poput izgladnjelih žena dok je okusio prve kapi precum.
"Kako to osjetiti?" upitala je. Sve Danny mogao učiniti bila je jauk. On nije sperma još, ali to neće biti dugo.
Dalje, Carnie nuzzled njegova lopta vreći, sisanje prvi orah, zatim druge, u usta. Imao je lijepo veličine loptice, a obično ona bi imali malo problema s dobivanje jedan cijeli u usta, ali je njegov penis bio rastegnut to malo, a uskoro je uspio da rade oba u usta.Počela je pjevušiti neskladan ritam.
"O Bože Carnie," Danny stenjali. Bio bih slomljena joj pravilo, ali on nije mogao pomoći.Osjećaj njegove loptice njiše u njoj vruće, vlažne usta bila previše, i penis počeo trzati, koji Carnie pogađate (s pravom) značilo da će on biti cumming svaki čas.
Odjednom, Carnie rastvorila svoje ralje pustio kap lopta vreći van. "Uh uh, Danny Boy. Ne još."
K vragu, bio je toliko blizak! On je htio da se sperma tako loše da je vidio zvijezde.
Nepotrebno je reći da je bio vrlo iznenađen kada je osjetio Carnie petlja kože kabel preko lopte i oko baze njegov penis. On je počeo pršte pitanje, ali ga Carnie odsječen.
"Zapamtite, ne govori ti oprostio jednom;. JA svibanj ne biti kao neka vrsta sljedeći put."Danny malo natrag njegov izljev.
Carnie osiguran remen čvrsto oko baze Danny's penis, a zatim ga loop oko kugle, te ih vuče dolje i daleko od njegova tijela. Nakon što nekoliko petlje oko njegove lopte, ona je povezana s remen, a zatim valjane uske prsten gumene brtve na natečene glave njegov penis i dolje što bliže bazi njegov penis kao i ona mogla dobiti, to zakopavanje u svoje pubes. Ona je gledao preko na njegovo lice i chuckled na mješavinu šok, zgražanje i nelagodu igrati preko njegove mogućnosti.
"Žao mi je da to učinite, ali ja želim da biste bili sigurni da ćete ostati teško dugo vremena."
Rešetkast se ovako, nema nikakve šanse za njegov hard na povuku. Gumeni prsten zarobljeni u krvi u njegov penis, što je abnormalno tvrdo i kruto. Sa svojim loptice vezan tako zbijeno i izdvajali daleko od svoje tijelo, otišao je bilo nade i cumming dobivanje reljef.
Danny's penis throbbed bolno, njegove lopte s bolan pritisak neobjavljenih sperma, njegova osovina krut, a njegova cockhead otečene na zastrašujući opseg koji je napravio Carnie vlažnija samo gleda na to.
"Ja ću biti pravo nazad," rekla je iza njega, i on čuo vrata otvaraju i zatvaraju. Vezan za stol kao što je ovaj, Danny nije imao osjećaj za vrijeme, tako da se činilo kao da bih bio otišao za vrijeme sata se vratila.
"Podignite glavu."
Čim je to učinio, ona je omotan nešto oko njegove glave, pokrivaju oči u potpunosti, ali pazeći da ne blokiraju svoja usta ili nos. Soba je bila apsolutno crna.
The povez preko očiju napravio Danny paranoičan. To se osjećali kao svoje druga osjetila šutirali u petu brzinu. Mogao je miris Carnie's maca kao da je straddling njegovo lice. Bazen znoja i uzbuđenja koje je prikupio na temelju njega osjetio mokro i neuredan.I činilo se kao da je mogao čuti njezine bradavice istezanje kao što je dobio sve više i više uzbuđen. Ništa od toga pomoglo da se osloboditi napetosti u njegove prepone, koji je nastavio graditi prošlost ono što je mislio da je već nepodnošljivo razini.
Skočio je kada je počela lizati bradavice, prvo desno, zatim lijevo u izmjeničnim sukcesije. Ona je napao svaki grubo, pokušavajući ih lizati pravo od svoga tijela. Kada je prebacio na sisanje ih dugo i teško, crtanje bradavica koliko u usta kao da će to ići, on je počeo stenjati i grba zrak. Svoje bradavice su bile dvije vatrene knobs, pritiskom na svoju ruku, kada je nagnuo do bradavice koji je bio udaljeniji. Za promjenu ritma, ona se nalazila njegova sredini, ostavljajući njegov penis podmiriti između nogu, a ona isisan i nastavio igrati sa svojim bradavicama.
"Arrgh", kazao je stenjali, osjećaj topline od nje maca kao što je skliznula između njezine noge, trljajući joj na vanjskim usnama.
Njegov penis twitched od mučenja, kuckanje joj maca usne u neusklađeni ritam, dok je nastavio mučiti. To je, naravno, samo joj uzbuđen više, povećava toplinu iz nje maca.Milostivo je prestala i podstavljene daleko. On ne zna da li mu srce, nije važno njegov penis, mogao preživjeti ovo.
Njegov odmor trajao je jako kratko. On je ubrzo osjetio joj usta ići na posao gladno na svom cockhead. Ako je on mogao vidjeti, on bi bio alarmiran na njegovu veličinu i boju.Tamne, gotovo ljubičast, glava je sada toliko velika da je ni na koji način ona mogla stretch usta dovoljno širok da biste dobili u.
Nastavlja se ...
Nadam se da ste uživali u priči koliko sam uživao pisanje. Ja sam trenutno na poslu na drugi koji će biti objavljen čim su završili. Hvala vam za sve konstruktivne primjedbe i riječi ohrabrenja. Ako imate story ideje, slobodno ih poslati meni, ja ne mogu obećati ništa, ali ja sam uvijek u potrazi za stvari za pisati o tome. Kao i uvijek, ugoditi kap mene liniju s vašim komentarima. 

Нема коментара:

Постави коментар