.

понедељак, 30. мај 2011.

Sexi mame erotika


Moje ime je Deana. Ja sam pet-četiri, i osobno smatram da seksi krupne ljepotice sa smaragdno-zelene oči, i duge crvene kose. John, moj muž, je šest do jedan, veličine linebackera, sa smeđe-oči, kovrčava i sol-papar kose. On kinky je samo mene kao. Mi smo bili u braku oko pet godina, te su Swingers za tri. Nas dvojica smo učinili mnogo zadovoljavajući seksu u troje, i nekoliko foursomes. Što se  mame erotika mene tiče, ja ću probati nešto zabavno, kao čeznuti kao ima je ne boli, djeca, životinje ili su uključeni. Moja omiljena njihanje avantura MFM, ovo je priča o jednom od njih.
Uvijek sam bio dodatni prijateljski prema dugogodišnji prijatelj zove Dwayne. On je jedan od moje prošlosti ljubavnici. Ivana i on su postali bliski prijatelji. Međutim, mi držati u kontaktu zahvaljujući internetu i mobitela. Ja također znam da moje osjećaje gorivo John's ultimate fantasy troje. Iako smo još za  sexi mama napraviti FMF, on voli gledate drugi čovjek jebati mene. Ja bih to učiniti u srca s Dwayne, ali on živi izvan države. To nikada nije dogodilo, sve do sada.
Jednog petka, dok je John bio iz šetnje psa, on je pozvao Dwayne vidjeti kako je radio. Na njegovo iznenađenje, on je bio vrlo tužan, jer je njegova supruga tek ga je ostavila.
"Aw čovjeka, to je strašno. Želim smo mogli učiniti nešto kako bi vam pomoći da dobijete kroz ovaj. "
"Ja ne previše. Ja ne mogu spavati, niti bilo što bez nje vidio. Sinoć sam se probudio grleći jastuk moje vrištanje i njezino ime. "
John zastao na trenutak, u pozadini njegova uma kotačima su već skretanje. Deana mogao ublažiti njegovo problema s nekim snuggles, ljubi, i seks vruće. To ne bi riješiti sve, ali da bi se osjećao bolje. "Dwayne, imam prijedlog."
"Što je to, sada sam spreman pokušati sve da se ublaži moju bol."
"Pa to neće riješiti problem, ali uzeti svoje pameti, izvan erotika mama  stvari za neko vrijeme. To uključuje mene, ti i Deana. "
"Ivana, ti sugerirajući ono što mislim da si ti? Nadam se jer sam mogao koristiti dodir žene, sada, da ne spominjem neke vruće spola ". Uzdahnuo zatim zaustavio," Mislite li Deana će ići za to? "
"Pa, oboje smo znali kako je vruće joj je, a vi već znate mi smo swingeri. Siguran sam da bih skočiti na priliku. "
"Ja sam ne siguran čovjek, naš raspad povrijediti loše."erotske price 
Ivan je znao bih reći da, jer sam uvijek govorio o seksu s Dwayne opet s njim prisutan i ulazak u na zabavu. "Njezin poziv, vidjeti što kaže ona."
"Zašto ne osuditi-to, ja sam horny i dosadno kao pakao, upravo sada."
Ivan ušao u dnevnu sobu i rekao mi da on nazvao Dwayne i imao malo vijest za mene reći. Prije nego što sam mogao pitati što, on mi je rekao, "Njegova supruga samo ga je ostavio", izostavljajući dio koji imaju troje.
"K vragu, to, to je sranje. Mislio sam da su mame erotika  tako sretni. Želim živio bliže, mogli smo barem ga pozvati na večeru, samo da se njegov um off njegove nevolje. "
John smirked, namignuo, i mene poljubi je. "Ljubav Mislim da ste mogli učiniti više od toga."
Moje cijelo tijelo je reagirao, jer sam znao točno ono što je Ivan značio. "Ooooh, mogao bih, jer sjećam se kako je vruće je bio u krevetu. Ipak, dragi moj, on ne živi dovoljno blizu za to. "
Prije nego što je mogao odgovoriti, moj mobitel je zazvonio. "Hello".
"Hej, ti seksi zavidljiv anđela, kako si?"
"Bok beba. Ja sam u redu. Hej, John samo mi je rekla što se dogodilo, a ja stvarno žao za vas. Znam da mora biti prolazi kroz pakao upravo sada. Jeste li u redu? "
"Hvala za brigu lutku, ali ja sam o tome što je u redu što mogu biti s obzirom na situaciju.Ja sam samo uzimajući ga usporiti i jednostavno. Ja ipak nemam problema. "
S uvrijeđen interes Pitao sam, "Što je to?"
"Ja sam u sredini nigdje, dosadno, i uspaljen kao pakao."
I chuckled. "Čini mi se podsjetiti ste uvijek dosadno i rožnat?"
Čuo sam ga nasmijati, "Znaš me sve previše dobro. Mogu li  erotske price  vam postaviti jedno pitanje? "
"Naravno, ići za to."
"Želim se održati od žena upravo sada, to je bio previše dang dugo. Ako sam bio dovoljno blizu da svoju kuću, da li biste razmotriti radiš to? Prije nego što išta reći, ne bih to učiniti ako to Ivan nije bio tamo ni, nakon svega, ako je on tamo, oboje smo mogu voziti vam ludo. "
Sam prokleto približio onesvijestio, nikada u milijun godina bih očekivati ​​Dwayne reći te riječi. Znao sam trica bio je jedan od John's ultimate fantazije. Međutim, to je uvijek bio jedan od mojih omiljenih stvari koje treba učiniti, a ne samo svakog čovjeka, ali njega. Ja još uvijek quivered što sam već spomenuo kako je vruće naše seks sjednice su.
"Još uvijek postoji Deana, halo, oh Bože, nadam se da nisam vas to sablažnjava?"
"Ti ne, ti samo mi je uhvaćen mimo iznenađenje. Dušo, ja bih mislio puno o vama i odlučio je život prekratak da žive u prošlosti ili se ne sjećaju štetne stvari. Ja bih skočiti u priliku da imaju sex s tobom, i Ivana, nebo je granica beba. Usput, mislim da je ono što vam je potrebno najviše upravo sada, žena kako bi se osjećate kao čovjek. "
"Hot-dang, wowzers dijete, nisi dosadan mene si?"
"Sada Dwayne me znaju bolje od toga, ja sam ozbiljan. Usput, ja još uvijek mislim da ste seksi kao pakao i oduvijek sam maštala o tome utroje s vama. "
Nakon nekog ćaskati, odlučili smo se za susret u restoranu dvadeset milja odavde, da dolazi u petak, tri dana od sada. Uživajte obrok, a zatim se vratiti ovdje za desert.
Sjetila sam se x-rated film koji je mužić i ja gledao davno, davno prije nego smo počeli na ljuljački. To je bio dva muškarca i ženu u toplom koncentrator. Muž činilo više nego sretni da dijele ženu s drugim muškarcem. Uskoro akcija zagrijavanja, jedan čovjek je sjedio na rubu, ona je njegov penis usisan i drugi muški, bio je igranje s njom maca.
Ja dahnu za disanje usta moja otišao suha, obje bradavice i klitoris počeo da nabubri i otvrdne, a vlaga curila niz moja leđa i zasićenih moje gaćice. Upravo sam morao vidjeti što je učinak imala na Ivana. Pogledao sam tamo kod njega, a on je slinjenje kao mačka koja je upravo pojeo kanarinca.
Naše se oči susrele, "Izgleda kao zabavno ne to, dušo?"
"Da, ja sam previše vruće za ove odjeću!"
"Pa ih skinu med."
"Ovdje, u dnevnom boravku, ne bi li radije ide u spavaću sobu?"
"Ne, volim gledati porno, gola. Pokušajte će vam se svidjeti! "
Sam oklijevao kratko, ali moje uzbuđenje pobijedio, ja sam skinuo. Jednim okom gledao vruće akciju na zaslonu i druge ogled Johna.
Trica je dobio iz kade, sušene off i preselio se u par soba. Ona se popeo na sredini kreveta u pratnji muškaraca. Ubrzo, ona je davanje glavu da jedan, dok se jeben od iza.
Što se tiče Ivana je gledao hipnotiziran. Zato sam uzeo stvari u svoje ruke, nagne, i lizali oozing glavu Ivana's penis.
"Oooooh jebati, Deana, ti znaš što mi se sviđa. Usput, bi li ikada probati nešto slično? "
Prestala sam, gulped, i gotovo se onesvijestila. "Vi znači ne troje kao što je to?" Zaustavio sam, i quivered, nakon svega što mi je okretanje na puno. "Ja sam igru, ako si ti, izgleda zabavno."
"Pa, neka ga probati."
Do tada milijun pitanja su utrke kroz moj um. "Kada, kako, ja ne znam kako to ide o tome."
"Samo ostavite detalje sa mnom draga."
Mogao bih reći da sve te detalje, ali to je druga priča. Dovoljno je sjetiti ovoga, da je iskustvo promijenilo moj život, i ja sam sad punopravni swinger.
Jednom sam objesio na telefon, John hodio putem do mene, da me vuče u svoje ruke."Ja sam tako prokleto vruće sada sam mogla proždrijeti vaše vruće seksi tijelo upravo ovdje na dnevni boravak tepih!"
"You'd bolje, ili bih vas mogao uzeti za ruku do spavaće sobe i silovanje vas, ali onda opet, ne možete silovanje spremni. Međutim, mislim da je bolje pustiti pse van i stavio ih u krevet, ili oni mogu misliti da ste me ranjavanje. Uostalom ti si samo 'maca-pas' da želim me proždire. Ooooh jebati, moja pička je bolan za vašu pažnju med. "
"Gawd, ja ga volim kada se govori prljave!"
Za sljedeća tri dana ne samo da sam bio neodlučan, ali vrlo uzbuđen o ideji. Međutim, duboko sam se pitao koliko bih reagirati na Dwayne, nakon svega što je bio dugo vremena jer bih ga vidio, a ljubav je samo ne u karticama za nas. Ja bih se prvi priznati, ja ga još uvijek voljela. Je li moguće da se ljubav dvojice muškaraca, dovraga to je pravo, nema ljubomore na moj dio sada, kao što sam htjela moje torta, i jesti previše.
Dan našeg susreta, bio sam perspiring loše pa sam uzeo kasno tuš. Kad sam izašao iz kupaonice John me upoznao i staviti ruke oko mene. Njegov penis protiv moje bedro mi je govorio da je jednako uzbuđen oko susret.
"Dušo, čini se kao da sam ne samo jedan vrući i smeta."
Dala sam mu svoje tužno štene, pas oka izgled i uzdahnuo. On me pogledao u oči i mirno, ozbiljan ton upitao: "Nemojte mi reći da ste zabrinuti?"
"Oboje, ako sam bio pio žena, ja bih rekao sipati mi piti."
"Vi ćete biti u redu, čekati, i vide. Kao za mene, ja ne mogu čekati. Hej šećer! Možemo se poigrati malo, moj kurac je teško? "
"Koliko god bih želio dijete, dobio sam oblačiti. Let's to spremiti za kasnije, nakon svega možda će biti potrebno energije. "
"U redu, spoilsport. Želim to učiniti jednu stvar prvi kad smo svi dobili natrag u kuću večeras. "
"Što je to dijete?"
"Pazite li ga zavesti, a zatim nakon nekog vremena, ja sam vas se pridružio. Mi smo oboje će voziti te lud. "
"Oh baby, znate što mi se sviđa. Dosta razgovor za sada, nakon svega ja sam težak da se ohladi. "
Ja odjeveni casual, ne želeći privući previše pažnje u restoranu. Dobili smo u auto i odvezli off van prema odredištu.
Drago mi je jesen zrak je bio svjež, kao i više sam pokušao da se ohladi, više uzbuđen što sam dobio sa svakim milju. Stigli smo nekoliko minuta prije nego Dwayne, i čekao vani za malo. Moje srce i um su utrke. Što bi njegova reakcija biti kad me vidio?
Imao sam malo vremena da razmišljamo da misli kad netko rapped na moj prozor. Ja u blizini dang proguta moj jezik kao što je stajao Dwayne. Otvorio sam vrata, a mi nabasao glave kao on me izvukao u svoje ruke. Mi poljubi duboku i moj um vrisnula, 'mislim da odgovor na to pitanje, varoooooooom! "
Ivan zatim nam se pridružio i rukovao se Dwayne ruku. "Kako si čovjek?"
"Gladni i rožnat, idemo jesti", kazao je uz glup, "hrana Deana!"
Ja blushed, koji je bio moj uobičajeni boja oko ta dva. "Znam, ali ja sam desert!"
Mi smo pričali tijekom večere. Sam bio težak to čin cool, mirno, i prikupljeni. Bio sam u nadi samo ta dva primijetio kako uzbuditi i pripremljena za akciju sam. Dwayne platio račun i ruku i ruka nas troje napustili vrata.
Dwayne govorio u dosadan ton i rekao: "Mislim da ću ostaviti moj kamion ovdje, na taj način možemo uštedjeti plin. I onda se može zafrkavati Deana iz stražnjeg sjedala, nakon što su sve moje ruke za svrab uzbuđenja. "
I chuckled, "Samo ruci?"
"Ne, ali vidjet ćete sve da kad smo se nalaze unutar Vašeg kućnog praga. Onda si moja lutka! "
Mogao bih reći za Ivana izraz, on nije mogao čekati ni. "Hej, vas dvije bolje biti drago da je tamno. ne Možete li me pričekati dok smo se kući, Deana. "
"Ja mogu, i ne zaboravite da ste nas gledaju na prvom mjestu!"
"Ooh baby, ja joj se sve do sebe za neko vrijeme."
Nakon što smo dobili u kući, Dwayne otkopčao mu majicu i pitao me da sjedi na njegovu krilu. Mi poljubi teško, sa svojim rukama miluje svaki centimetar od mene, prije nego stezanje na moj sjenica.
Ja gumiran prsa, "Ti si što mi je toliko vruće. Ja ne mogu igrati sa svim tim na odjeću! "
Znam Ivana potrebu gledati mene imaju seksualne odnose s drugim muškarcem bila je jača od njegove želje da se položi odmah. Nagnuo se natrag na kauč, gumiran njegove prepone, i lizali mu usne. "Pa, njih poletjeti!"
"Ja ću, ako ćete oboje. Let's Go u spavaću sobu gdje svi mi možemo dobiti više udoban. "
Nije trebalo dugo da nam se u spavaću sobu. JA maknuti moj prvi odjeću, i kao ogled dvojice muškaraca svuče. John's penis je već teško, i slinjenje. Dwayne tresla tako jako sam mislio JA će morati da mu pomogne ukloniti svoju odjeću. Njegov penis je bio kraći od Ivana, ali deblje i tvrde previše.
Ja quivered i lizali moje usne. "Mmm, ne postoji ništa kao što sam bolje nego dva cocks!"
Ivan se popeo na lijevoj strani kreveta, ja sam mu se pridružio i Dwayne stajao pored mene. Sam posegnuo za Dwayne's penis i on predložio, "Uh-uh lutka, morate čekati da liječiti."
Desnoj ruci je otišao između mojih nogu. Dva prsta  erotske price  skliznula napora u moje cijedi rupu kao i njegov palac masira po osjetljive, natečene klitoris. "Hot-prokleto, ona je primed i spremni!"
"Ona je od rano jutros. Ljuštenje-zajebavati joj dobro Dwayne voli da i da će otići kao bocu raketa! "
Zaustavio sam svoje djelovanje i bez daha izgovorio: "Držite se, moram ležati na veliki ručnik ili ću zasititi krevet."
John zgrabio ručnik na noćni ormarić, i stavio je ispod mene. Što se tiče Dwayne vratio se tantalizing moja maca.
"Sjećam se kako je ona koristi za natapanje cijeli moj krevet kad smo imali spolni odnos.Čovjek, da li ona još uvijek dobiti da mokro? "
»Gotovo sve vrijeme, i ako sam joj jesti ona utapa moje lice."
Dwayne lizali usnama, "yum, ja ne mogu čekati da isprobate da!"
John mi je poljubio i uvjetno vodio svoje ruke na mene kao što je on kimnuo na odobrenje. "Želim vidjeti da joj svršiš Dwayne. Volim kad gledam drugi čovjek s njom. Ti si tako vruće bebe, sperma za njega dušo! "
"Znaš ja ću! Oooh bog da se osjeća tako dobro! Volim način na koji vaši prsti su ramming moja pička i igranje sa mojim klitoris! držati Internet gore, ah da, baš tako, mmmmm! "
Ne mogu sebe kontrolirati, dospio sam na to milovati Dwayne's penis. Htjela sam da ga sisati kao što je bio me tjera prema moj prvi vrhunac. Prije nego što sam mogao John me zaustavio.
"Dopustite mi sisati bradavice baby one, možete sisati penis kasnije!"
Prije nego što sam mogao reagirati on stegnute dolje na moje lijeve bradavice. On je usisan u, vodio njegov jezik sve preko njega, malo ga nježno, onda duhati na njemu.Mogao bih reći za trnce ga bijaše stavio mentola u ustima.
"Eeeeeeeh, vi prljavi đavo, ti ušuljao da je jedan u, mmmm, volim ga držati Internet gore!"
Nakon nekoliko trenutaka, John prestao tako da sam mogao twist malo sisati Dwayne's penis. Ivan uspravio kako bi dobili bolji pogled i uzviknuo: "Bože, volim te gledati s drugim muškarcem! Sisati njegov penis hard beba! "
Uzeo sam Dwayne's penis u mojim prstima, moj jezik ran preko vrha, lizali do strane, pod njegovim osovine, istezanje, i milovati dok sam progutao cijeli svoj štap. Bio sam na oblak devet. Moja fantazija je sve erotske stvarnost. Sjećanje na ovaj trenutak je bio živopisan sliku u mom umu od moja dva omiljena muškaraca i mene.
Zatim sam osjetio John's prstiju na moje bradavice, uvijanje, povlačenjem, na jednoj, a zatim ostale. Znao je da mi je pomogao sperma. To je to učinio; vrhunac skočila je kroz mene poput teretnog vlaka izvan kontrole.
Pitao sam Dwayne da legne na krevet, a zatim nastavio njegov penis sisanče. "Ona zna kako je siguran da daju veliku glavu. Volim način na koji ona seli njezin jezik ispod mog penisa dok sam u njezina usta."
John gledali a onda se preselio kako svoje prste mogla nula na moja maca. On fingered moje lupanje klitoris, mi vožnje prema drugom vrhunac. "Neka mu je sperma beba!"
Moji kukovi guraju protiv Johna ruku u jebeni pokreta kao mojih usta nastavio silovati Dwayne's penis. Mogao bih reći za njegovo djelovanje, da ne bi bilo dugo prije nego što je šokirao opterećenja. Mi smo bili promućkati prstiju, slavine, znoj, i zadihan tijela. Znao sam da je Dwayne orgazam će pokrenuti moj drugi.
Zaustavio sam sisa dovoljno dugo najavljuje, "Idem da se sperma opet!"
Ton moga glasa pokrenuo Dwayne's vrhunac, a ja teško proguta ne želi propustiti kap.Počela sam convulsing, škropljenje cum diljem ručnik i John's prstima.
Dwayne i ja tamo ležala na krevetu za trenutak uhvatiti dah. On je tada smirked, namignuo, i povika: "Želim vas gledati sisati John's penis!"
"U redu", odgovorio sam s entuzijazmom.
Dwayne preselili tako da je mogao vidjeti. "Volim gledati ženu sisati čovjeka kurac me pali toliko jebeno puno!"
Sjedio sam gore, preselio se k Ivanu, te zasadili strastveni poljubac na usnama.Sljedeća Nagnuo sam se prema dolje i shvatili njegov hard, ljepljive vratilo u mojoj ruci, tickled glavu i zahvatila.
Bilo je nekoliko trenutaka tišine. Zatim je Ivana počela tresti sve više. "Ooooh bog, sisati teško beba. MMM, da se osjeća tako prokleto dobro. Učini me sperma Deana! "
Ja usisan u cijeloj vratilo dok moje usne brušenog svoje stidne dlake, u duboku, brzog ritma koji sam znao da bi mu vrhunac. Kao što sam mu mami sam osjetio Dwayne ruke u mojoj maca još jednom.
Međutim, prije nego što sam mogao učiniti ništa više John povikao "Fuck, fuck oh, ovdje je cums!"
Nakon toga nas trojica propisane, zaključana u intimnoj vezi za nekoliko minuta. "To se osjeća tako dobro! Volim biti s moja dva omiljena ljudi, volim vas oboje skupo."
Ivan je prvi, "Drago mi je vam se svidjela ona beba. Volim vas i želim da molim vas na bilo koji način ja mogu. "
Dwayne tada rekao: "I ja tebe volim, i ne mislim da bi ikada dobiti priliku da vas opet vidjeti, a kamoli ne utroje s vama. Vi samo je napravio moj dan! "
John je tada rekao: "Pa moram tuš sad, vas dvoje uživajte jedni druge za neko vrijeme."
Pogledao sam na Dwayne, namignuo, poljubi mu teško, i osjetio isti osjećaj OLE rogoz kroz moje tijelo. I onda šapnuo, "Ja sam zaboravio sve boli iz prošlosti. Ja vam nježno vole. "
"Znam, dušo, ja tebe volim. Sada, ako vam ne smeta, da li bi li mi učiniti uslugu i sisati moj kurac opet. "
I chuckled i preselio dolje i uzeo njegov penis u ruci. "Da ... nakon što sve što mi treba da vam nešto da me se po!"
Ivan je došao iz tuš, ogling vruće akcije. "Ja bih se pridružiti vam oboje, ali ste imati način previše zabavno, mislim da ću gledati ovaj put.
Nakon nekoliko sati intenzivne seksualne igre bilo je vrijeme da vidite Dwayne ići. Kao što smo svi zbogom zapovjedio, on nam je rekao da stvarno uživao našeg vremena zajedno, i nadao smo mogli učiniti više.
Ivan pristao to ne bi bilo nekadašnji stvar, kao i za mene, to je nešto što ja ne bih ustručavajte se učiniti više puta.
Mi još uvijek govorimo o našem vremenu s Dwayne, pogotovo dok smo voditi ljubav. Te zajedničke uspomene su dali puno intenzivan seksualni užitak za oba od nas

Нема коментара:

Постави коментар