.

среда, 4. мај 2011.

Gospodarica i rob


Život i vremena loš dječak.
Žene su se uvijek smatrali mi lijep momak. rob i domina Valjda sam bio ugodno za njih da se oko.Uvijek sam išao sporo i slijedili svoje vodstvo. Uživao sam živi relativno jednostavan život drvosječa. Ali to se sve promijenilo kad sam vozio moj Harley u Vegasu za vikend avantura. Imao sam petsto dolara da Pomislio sam sigurno mogao baciti na poker stolom, bez dobivanje ozlijeđen. Kad sam pogodio petsto dolara sebe nameće ograničenje sam ustao da napusti stol.
Uvijek sam bio pametan momak vrsta. Volio sam se zabaviti, ali sam prihvatio činjenicu da su granice. JA je napravio jedan pristojan plaće kao drvosječa, ali nikad nisam gospodarica i rob  imao puno rezervnih gotovinu da sam samo mogao odbaciti.
Kao što sam počeo da se odvratiti od stola vrlo lijepa izgleda žena upita: "Zašto si tako brzo odvikavanje?"
"Imao sam samo petsto dolara za izgubiti i sad je otišao", odgovorio sam.
"Oh, je li to sve? Ja znam gdje možete pokupiti brzo pet stotina i vratiti se u igru ​​ponovno", objasnila je.
"Da znam. Bič sam mogao iz moje kreditne kartice i dobiti petsto stvaran brz, ali ja sam samo drvosječa i pet stotina je sve sam ostavljajući dama sreća mi je runo za danas", rekao sam.
"Ne ne trebate pritisnuti Vaše kreditne kartice, ja sam dobio novac upravo ovdje", rekla je ona.
Gledao sam s obje iznenađenje i oduševljenje kao što je otkopčao prve dvije tipke njezine bluze i izvukao petsto dolar zakona koji je bio stavljen unutar grudnjak. Ona je predao mi petsto dolar zakona i rekao: "Evo, uzmi ga, njegove za vas, samo neka mi se nekoliko slika od vas i to je to."
"U redu na vašem", rekao sam s osmijehom.
Ona me je do njezina hotelsku sobu i poslusni rob i gospodarica rekao mi je da je fotograf za časopis za žene, te da je mislila da žena će uživati ​​gledajući slike od hot i dobro izgleda drvosječa.
"Uzmi svoje košulju i baciti na krevet", kazala je upućen.
"Samo košulja, to je sve trebam skinuti?" Ja aksed.
"Za sada da, ali ja ću biti malo razočaran ako ne daj da vidim puno više od vas kasnije", rekla je ona.
Nisam bio siguran što ona znači da. Mogla je značilo da je ona htjela kundak gol za neke slike ili ona poziva me da se gol s njom nakon pucati. Pomislio sam bih igrati zajedno za sada i vidjeti gdje sve ovo završiti. Zato sam uzeo moj majicu i bila je zadovoljna osmijeh na njenom licu.
"Lijepo mišiće, djevojke su gonna volite. Možete li povući svoje potkošulja sporo, a zatim isključite. Oh, veliki ABS. Wow, prsima je rippling s mišićima. Ove slike su gonna biti dobro", rekla je ona.
"Što želiš učiniti sada?", Pitao sam.
"Lay preko krevet oslanjajući se na ruke i podignite tijelo uspravno na krevet. Neka one mišiće isturiti i gledati malo s osmijehom pridržana. Veliki, ti si pravi prirodni. Sada ustanite i bacanje one hlače i okrenuti Vaše natrag k meni, "rekla je.
"Vi stvarno mislite da će žene žele gledati slike od mene?" Pitao sam.
"Oh yeah radim i siguran sam da će ljubav metak ću uzeti sada. Slowy i izazovno slajd vaše gaće off", rekla je ona.
"Da li zaista potrebno da vrste slika,?" Pitao sam.
"Ja samo želim dati ženama malo uzbuđenja. You're not sramežljivi o ženama viđenje svoje tijelo si?" upitala je.
"Ne nisam sramežljiva na sve, ali ja samo ne znam koliko ja želim podijeliti s magazinom. Njegova nije ništa pornografski je,? JA bojažljivo pitao.
"Nema ništa kao što je to. Pokazujem tijelo kao da su njegove fino umjetničko djelo. Samo se opustite i dopustite mi da vas pretvoriti u umjetničko djelo."
"U redu, ali ne ispadne mi gaće dolje kao snimanja, siguran sam da ću slajd gaće off brzo i propast vaše puca, ali ne i frontalni metak, u redu?" Pitao sam.
"Sve je u redu samo ostati i dalje. I'm going to slajd vaše hlače i gaćice dolje malo i potrajati nekoliko slika", rekla je ona.
Kao što je ona povukla u moje hlače i gaćice, počeo sam čudo ako je to loša ideja. S moje hlače i gaćice sada srušena do moje kness sam mogao čuti kamere snapping daleko. S leđa joj nisam mogao vidjeti kakav je bio izraz na njenom licu. Nisam mogao pomoći, ali pitam se ako je očima mi ju je okrenut na ili sam bio samo još jedan foto pucati na nju. Zatim iznenada kamere prekinuti snaping. Mislio sam da je možda pretovara ili nešto.
"Okreni se sada prema meni i pogled na moje golo tijelo stark, dok sam ugriz daleko", rekla je ona.
Njeno tijelo je bilo fantastično izgleda. Ako joj je cilj bio da me erekcija je radio. Brzo sam bio hard rock, ali sam jasno mogao vidjeti da je moje tijelo joj drago.
"Nisam očekivala da bi se žele frontalni golotinju, ja sam malo uncofortable o pokazuju toliko za žene magazin", rekao sam.
"Oh, ne brinite o tome, neću staviti frontalni golotinju metak u časopisu. Frontalni Fotografije će biti samo se za privatnim zbirkama. Sad leži leđa na leđa i raširila noge malo i baciti ruke leđa preko jastuka. No, imajte gleda na mene i držati ga teško. Mi gotovo završite, "rekla je.
"U redu, što god vi kažete, ali ja još uvijek ne razumijem kako sam vrijedna petsto dolara", rekao sam.
"Ti si vrijedan da je i puno više i mogao sam vas naučiti kako to biti loš dječak i gotovinu u veliki put na tom velikom BOD imate. Sad neka mi se nekoliko snimaka od vas stoji gore i to je to, osim ako želite učiniti probu. " , rekla je ona.
"Kakav probu,?" Pitao sam.
"JA svibanj biti u mogućnosti da koristite u filmu, ako mi možete uključiti. Dat ću vam tisuća dolara, ako želite uzeti probu upravo sada. Dovoljno je voditi ljubav za mene i ako vam stvarno molim me ' ćemo vas staviti u film. "
"Tisuću dolara za ljubav, vi ste na", odgovorio sam.
"U redu, dozvoljava vidjeti kako ste dobri. Ja sam goona ležao na krevetu i reći točno što učiniti. Ali ne besplatno lancetar sada. Slijedite moje upute t i da zaradite tisuća dolara, a šansa da se u film ", rekla je ona.
"You got to, budite spremni", rekao sam.
"Dobro došao kraj mene i stavite lijevu butinu preko moje desno bedro i početi francuski poljubac usta dok obje ruke nježno milovati mi grudi. Deep, ići dublje sa svojim jezikom. Da, thats it. Sada vrtlog jezik široka oko rudnika. to je to, savršeno. Sada šalice moje lijeve dojke i kovitlati Vaš jezik oko moje bradavice, dok drugom rukom nježno trlja gore i dolje između mojih nogu. Da to je taj. Imate prekrasan dodir. sada učiniti isto s druge dojke. Oh , taj fantastičan. Sada nagnuti nad moje lice i pustiti da veliki ukusne tražite lolypop skliznuti u moja usta ", rekla je ona.
"Lolypop je gonna ići pop ako vas sisa na njemu kao da je," rekao sam.
"U redu, vi ste u pravu, odnesite ga van i premjestiti tvoj jezik između mojih nogu. Lick me kao da si liže sladoled cone dok se izvodi s obje ruke gore i dolje mojih bedara. Da to je taj, ali brže, puno brže. Da, oh yes thats it, savršen. redu sada, proširila moje noge pravi širok i mi ući. Go kao duboko u meni, kao što možete odjednom moje noge su omotane oko vas. Da, to taj, ali teže, puno teže. Da , oh yes, thats it. Oh yeah, ja sam već cumming. Oh, ti si fantastično ", rekla je ona.
"Your'e način da se čvrsto, doći ću uskoro ako ne prestane. Što trebam učiniti?" Pitao sam.
"Ne ne prestaju, uzeti moj dah daleko. Ja sam još uvijek imaju višestruke orgazme, pa ići naprijed i pustiti ići kad god želite", rekla je ona.
"Sve je u redu, ja samo želim da biste bili gospodarica kaznjava roba sigurni da ste dobivanje vašeg tisuća dolara vrijedan", rekao sam.
"Dobio sam put više od tisuću dolara vrijedan već i mogu vam sada reći da si dovoljno dobar da bude u filmu. Oh, ja dolazim opet, ja ne kako si drži na tako dugo. " , rekla je ona.
"Ne mogu, ne mogu držati bilo koji više, ja ću eksplodirati bilo koji drugi", rekao sam.
"Jesu li oba dolaze zajedno sada, savršen timing, da, da, oh yes. To je najbolji sex sam ikada imao", rekla je ona.
"To je bilo dobro, to je bio pravi dobar. Ali sam mislio. Mogu li vam dati natrag petsto ste mi dali za uzimanje fotografija od mene i samo držati tisuća kuna za probu. Im 'ne siguran ako želim gol slike o sebi prikazuju u časopisu žene ", rekao sam.
"Ne brinite se, možete zadržati oba petsto za slike i tisuću za probu. Fotoaparata nisu imali film u njoj", rekla je ona.
"Ali zašto bi li mi dati petsto dolara za slike koje vam samo pretvarao da se,? Sam pitao.
"Htio sam provjeriti svoj BOD. Ako mi se nije svidjelo što sam vidio ja bi prošlo na tisuće za probu", rekla je ona.
"Mislite, JA pravedan je dobio plaćeni za vas lupanje. Zašto ne možeš samo pokrene razgovor sa mnom i vidjeti gdje je svibanj su doveli do", upitao sam.
Bio sam uspaljen i ja sam htjela da se zalupila od vas kad sam vas uočena na poker stolom. Jedan pogled na vaš dug plavu kosu i one široka ramena, te da zbijeno magarca, a ja jednostavno morali imate. A kad sam ti dobio da se sve to off za moj fotoaparat ste bili čak Beter nego što sam zamišljao. Bio sam jedini u gonna dati tristo za probu, ali kad sam vidio tvoj kormilar i vaše mišiće rippling sam otišao tisuća kuna za probu samo da bi bili sigurni da ne mogu reći ne ", rekla je ona.
Ali tvoj fantastičan tražite ženu. Zašto bi želite platiti da Incest majka i sin  biste dobili Internet. JA pravedan dont 'dobiti ", rekao sam.
"Neke žene vole uzimajući ga je klinac poput tebe, ali oni jednostavno ne vole sve dodatke koji dolaze uz odnos. Upravo sam imao odličan seks s tobom, ali kad sam ići kući ne moram imati gledati na vas gledajući nogomet u mojoj dnevnoj sobi. Za mene je to isplati plaćati za odličan seks bez žice ", rekla je ona.
"Ako stavite ga na taj način, mislim da sam zaradio novac. Sada excuse me dok sam glavu dolje na mojoj hotelskoj sobi i istuširali. Ja sam osjećaj samo malo prljave. Stavite hej, ja ću igrati loše za vas . Nakon tuš ću se vratiti u igranje poker igra sa svojim novcem. Ali ako želite malo više akcije kasnije, ja samo mogu podići moj klinac naknadu malo. Ali sada da vidim kako je lako igrati loš dječak, možda, samo možda ću biti prodaje svoje usluge za nekoga drugoga.
Evo, pošto Vaš fotoaparat je bila prazna, ja ću baciti u svoje zbirke fotografija pokriti ono što vam mi platili za slike koje nisu položili.
Nakon svježe tuš i par krut pića osjećao sam se kao da sam bio spreman da se vratim na moju igru ​​opet. Osjećaj samopouzdanja, dobio sam natrag u poker igri. Ali moje sreće s karticama je još uvijek tužan. Ali, primijetio sam da lijepo izgleda žena je davanje mene dobro nekad više.
Okrenula se prema meni i rekao: "Ja sam gladan. Moram staviti neke hrane u želucu. Želite li da mi se pridružite?"
"Volio bih, ali ja sam dolje na moje posljednjih dvadeset", odgovorio sam.
"Im u čips danas, a ja sam kupnju. Molim Vas da mi se pridružiti? Mrzim jesti sam", rekla je ona.
"U redu, vi me nagovorio ga. Olovo način", rekao sam.
Kao što smo najavili u privatnu sobu sam pitao, kakav mjesto je to? "
"Oni vam dati neke dodatne privatnost u slučaju da par svibanj želite učiniti nešto više nego samo imaju obrok, ali samo sam došao ovdje za hranu, a možda i igranje footsie samo malo. Vi ne smeta ako sam malo igrati footsie s tobom, ne,? upitala.
"Oh, ne na sve. Što bi obrok biti kao bez malo footsie,? Odgovorio sam.
Ona nije gubio vrijeme. Čim waitor kupio bocu vina počela igrati footsie. Kao što sam izli čašu vina za nju sam mogao osjetiti njezin stopalo gurnite moju nogu. JA je uzeo moj cipele van i nježno klizila mi noge pod haljinu. Prvo sam samo protrlja po bedrima, ali kao što sam osjetio nogu ide gore ispod moga struka odgovorio sam u naravi trljanjem moje noge do između nogu. Bila je vrlo vješt u igranju footsie a ja sam bio početak da biste dobili uzbuđen.
Baš kao što sam o tome bio da je pitam da uspori ugrizao waitor hodio s košarom kruha i uzeo naše narudžbe. The waitor javite nam da ne će se vratiti s nalogom za najmanje pola sata i da bismo trebali prsten cvrčaka ako smo ga htjeli za nešto prije nego je došao s leđa naših obroka.
Čim waitor zatvorio vrata iza njega ustala i preselila se stolcu uzduž mina.
"Mi imamo pola sata", rekla je kako je gledao duboko u moje oči.
I nježno poljubio joj usne misleći da stvari neće ići mnogo dalje od flert, ali ubrzo sam shvatio da je ona htjela da ide sve na putu upravo tada i tamo. U jednom trenu ona je sve moje košulje gumbe otvoriti i već je poništiti moj remen kopča. Kao što sam unbottoned joj bluzu sam mogao osjetiti da je jedan od njenih ruku već su klizna ispod moje gaćice. I onda undid grudnjak koji je otkrio prekrasan par grudi kao što sam baciti grudnjak na podu.
Sada sam bio potpuno gol i pitate ako je htjela da to učinite u stolicu, na stolu, na podu ili bilo što drugo. Ja srušena gaćica misleći da bi mogla dati mi trag, ali ona je ništa. Kao što sam vodio svoju ruku između nogu sam mogao osjetiti da je ona brzo postaje zasićena.
Onda je rekla: "leži na leđima na podu, ja sam spreman sada."
Kao što sam položio natrag na podu mogao sam osjetiti njene ruke čvrsto prianjanje mojih bedara kao i ona smještena usta između mojih nogu. Kao što je njezin jezik brzo twirled oko mene osjetio sam kao da ću ubrzo eksplodirati.
Ali onda je ustao i rekao, "bili su trčanje vanjska strana od vrijeme, to je u redu ako sam se dolje na sve četiri za vas?"
"Naravno, nema problema", rekao sam.
Usput ona se nalazi na rukama i kness s njom stražnje lučnim gore tako savršeno sam mogao reći da to mora biti njezin omiljeni način da se to radi i bilo je još dosta vremena lijevo. Ona je lijepa izgleda stražnji kraj i dobio sam pomoći, ali trčanje mi ruke nad njom prije nego što sam ga zahvatio čvrsto s moje ruke i pala u nju klitoris. Ona moaned kao što sam otišao dublje u nju. No, sada to je bio uzimajući kasno pa sam počeo potisak brže u nju dok je potresla i počeo stenjati wildy.
Sada sam pomislio kako bih trebao dobiti ovaj učinio prije pola mjesto čuje njen jauk.
Ona je vrisnula: "Ja sam cumimg, ja sam cuming, oh brže, ići brže, oh opet, ja sam cuming opet, oh, ne prestaju, ne prestaju."
Sam mogao vidjeti da je ona uživa kritički vanjska strana od ovaj pa sam počeo razmišljati o svom poker igranje da biste dobili moj um off što se događa kao što sam i dalje prasak daleko. Mislim da je barem dobar pet minuta ili na taj način prolazilo prije sjetila sam se opet da sam imao ovaj vrući BOD ispod mene.
"Ja stvarno ne želite da se ovo ikada završiti, ali theres nema više vremena lijevo. Hodi sa mnom sada", rekla je ona.
S tim sam pustio kao ona moaned uvijek je tako glasno.
"To je bio najbolji ikad. Ti si dobar, ti si stvarno dobro", rekla šapnuo tiho.
Nakon što smo odjeveni uzela tisuća dolara zakona iz svog novčanika i uručio mi je.
"Plaćamo za račun s ovim, kada je u pitanju i poduzeti još jedan udarac na poker stolom s promjenama", rekla je ona.
"Zakon neće biti više od dvije stotine, ja ne mogu uzeti osamsto od vas", rekao sam.
"Obećaj mi da ću ga uzeti ili ću ogoliti za waitor", rekla je ona.
"Ne bi", našalio sam.
Brzo uklanjanje joj bluzu i grudnjak rekla je, "da bih".
"Dobro ću ga uzeti, ali molimo vas da pokriju one fantastične grudi gore prije nego što sam voditi ljubav s vama ovdje opet," rekao sam.
'O vi poput moje grudi. Oni su svi pravi znate. Nema silikona. Ponekad želim da su samo malo manji. Oni su samo velika za mene ikada nosi vrhu braless, reče ona.
"Mislim da su oni samo prave veličine", rekao sam.
"Pa, ako ste raspoloženi, pokucati na moja vrata u jutro i možda možemo uzeti tuš zajedno prije doručka, rekla je ona.
"Hmmm da zvuči osvježavajuće, ti si na", rekao sam.
Nakon lijep obrok sam bio spreman da se ponovo pokušati na poker stolom. Igrao sam do kasnih jutarnjih sati, ali to plaća off. Imao sam osvojio oko dvadeset tisuća dolara.Kupio sam neke cvijeće i zazvonio joj zvono za jutro tuš.
"Moja omiljena vrsta cvijeća", rekla je s osmijehom.
"Osvojio sam dvadeset Grand sinoć i ja želim učiniti grada s vama. Oblačiti i dobro se vožnja na moj Harley."
"Mislio sam da smo bili gonna uzeti tuš zajedno", rekla je ona.
"Pa kako spopadanje jezero bili možemo uzeti kadu zajedno umjesto toga?" Pitao sam
"Dobro sam igru, neka mi baciti nešto dalje", rekla je ona.
Kao što smo krenuli na jezero jahanje moj Harley ona mi je održana čvrsto. Dobili smo na jezero i odbaciti sve naše odjeće. Gledanje joj lijepe grudi odskakivati ​​uz vodu je bio nevjerojatan uključite. Počeli smo na poljubac i prije nego što smo to znali smo vijak kao lud. Niti jedan od nas mogao dobiti dovoljno. Mi pijan tri puta dok smo imali našeg ispuniti na zadnji. Bila je odlična u seksu. Kao što je dobio mraku smo krenuli natrag.Odlazak dva dana bez spavanja je počeo uzimati svoj alat sada. JA pravedan ištanje da biste dobili leđa i dobiti malo sna.
Kao što sam joj išao na njezina vrata, rekla je ona, "dobiva malo odmora, a možda i dobro ići dobiti zajedno ponovno uskoro."
"You got to, uhvatiti se kasnije babe", rekao sam.
Nakon velikog noći spavati sam odlučio ići rano ujutro kupanje u hotelskom bazenu. Bio sam samo jednom tamo pa sam shvaćen bih probati visoko skakanje odbora. Ronjenje je super i cool jutra hladna voda osjećao osnažuje.
Kao što sam počeo plivati ​​sam mislio o tome što bih trebao učiniti sa svojim dvadeset Grand sreća od noći prije nego što sam osvojila igrajući poker. Bio sam ne siguran ako JA bi trebao glavu natrag u državi Washington na moj Harley ili imaju malo više avantura prije nego što sam otišao natrag u moje vrlo obične drvosječa posao.
Samo onda sam čuo žene glas. Da je vikao nešto za mene, ali sam nije mogao izvući pa sam plivao prema kojoj je stajao. Kao što sam bliže sam mogao vidjeti da je ona maše kupaći kostim. Mislio sam da je malo čudno. Tada sam mogao čuti njezin glas.
Ona je povikao: "kupaćem kostimu, on je došao od kada je zaronio off odbora, ja sam to bacanje u bazen za vas", rekla je ona.
"Hvala, nisam shvatio da je došao off", rekao sam.
Sam skliznuo odijelo natrag i popeo iz bazena.
"Vi imate fantastičnu izgleda tijela, ali trebali biste dobiti vaš kovčeg obrijao i imaju tijelo od voska. To je ono što mi je činiti. Ja mogao učiniti vam danas, ako želite," rekla je.
"Hvala, ali nisam Hollywood tip, ja sam samo drvosječa," rekao sam.
"Vi svibanj biti samo drvosječa, ali imate najviše fantastičan tijela koje sam ikada vidio. Ali ja mogao učiniti da izgleda još bolje. Prvo, moram obojati kosu u crno. S tim dugu plavu kosu što izgleda ljepše od mene. Deep crna i duga, učinit će vam izgledati super muškog roda. Ako sam brijati prsa i učiniti tijelo vosak sve svoje fantastično mišići će biti istaknute. I ja ću vam pokazati je kupiti neke lijepe uske mini kupaći kostim plivati ​​sanduka koji će dati djevojke u bazen multible orgazme ", rekla je ona.
"U redu, vi me nagovorio ga. Kada možemo početi?" Pitao sam.
"U ovom trenutku ona je odgovorila: pođi sa mnom, nećete požaliti", rekla je ona.
Ona me stavili u sobu i rekao mi je položiti na stol. Tada baterije ljudi su radili na moje kose i moje tijelo. Kad su bili gotovi svi grudima je kosa nestala i moja kosa je bila crna jet. Pogledala sam u ogledalo i moje tijelo voskom činilo da se sjaji. Zatim je ušao u i dao mi odijelo bikini kupanje staviti na. Ja ga skliznuo na i osjećao sam kao da sam nosio ništa. Osjećao sam se kao da sam nosio niz. Ali kad sam primijetio kako joj oči bile su usmjerene tako da pažljivo ispod mog pomorske mislio sam zašto ne dati ga probati.
"Nosite ga na bazenu danas i vidjeti izgled te dobiti", rekla je ona.
"U redu, ja ću to probati, ali nisam siguran ako ja želim svima vidim toliko moje tijelo. Hvala za sve. Vidimo se", rekao sam.
To popodne sam uzeo zamoči u bazenu s mojim novim bikini kupaći kostim, moj novi tamne kose i moje potpuno novi voskom tijelo. Od trenutka kada sam išao na bazenu sam bio uzimajući osmjesima i hi ima iz gotovo svih žena u mjestu. Sada sam znao da je tijelo makeover je put to ići. Nakon nekoliko krugova oko bazena, odlučio sam da je ležala na lounge stolica za neko vrijeme. Samo onda žena nosi kupaći kostim sa svojim ogromnim grudima odskakanje gotovo iz njezina bikini top utvrđenim na lounge stolicu pokraj moje.
Kao što je pružio joj noge na na lounge sam mogao pomoći, ali primijetiti joj fantastično izgleda bedra. Onda nakon nekog vremena počela sjediti dok sam gledao njezin fantastičan grudi odskakivati ​​s prijedlogom njezina kretanja.
"Ja sam vas vidio u filmu, ali ja jednostavno ne mogu vam mjesto. Ono što je,? Upitala.
"Ne, hvala za pohvalu, ali ja sam samo drvosječa", odgovorio sam.
"Nikad nisam vidio prije drvosječa. Da li oni svi imaju mišiće kao što je tvoje,? Upitala.
"Hvala, ali da, mislim da oni svi izgledaju vrlo velik dio poput mene", odgovorio sam.
Gledao sam joj grudi skoro pop iz njezina bikini top kao što je posudila od na dodir moj želudac.
"Veliki kormilar", rekla mumered s osmijehom.
Kao što je rukama postignut do daljnjeg osjetiti moje mišiće prsa očima joj grudi ispupčen bio uzimajući me hard rock. Kao što je pogledao ispod mog struka Znala sam mogao jasno vidjeti da je me uključite.
"Njegova uzimajući vruće ovdje. I'm gonna ići u moju sobu i dobiti hladno piće. Želite li doći i imati hladno piće sa mnom,?" pitala u seksi glasom.
"Da sigurno je uzimajući vruće, sjajno zvuči," odgovorio sam.
Napravili smo mali razgovor za nekoliko minuta kao što smo sjedili i imali pića, ali smo oboje znali što smo bili tamo. Nakon što sam stavio moje piti dolje na stol je postavljen njezin na stol također. Zatim jednim pogledom u oči naše usne dotaknu. Kao što se preselila rukama gore i dolje grudima sam razriješen joj bikini top i skliznula off joj ogromne grudi. Ona je moj bikini kupaći kostim skliznuo off sada, ali sam još uvijek bio milovanje grudi. Oni su bili tako fantastičan mogao sam fondled ih tijekom cijelog dana, ali sam znala da želi još.
Kao što je ona pomiluje između mojih nogu sam trčao moje ruke joj fantastičan bedra, a zatim skliznula off joj bikini dna. Kao što je moj jezik počela kovitlati se između nogu joj masivni bedrima počeo vibrirati mahnito. Kao što sam joj ušao sam mogao osjetiti njezin omotati nogama čvrsto oko mog struka. Kao što sam thrusted uvijek tako dublje ona pritegnuti sve više i više oko mene.
Kao što joj bedra počeo vibrirati sada uvijek tako mahnito vrisnula je da je cuming i ja ubrzo sa snažnim eksplozije. Ali ja sam bio toliko okrenut na Slijedio sam da se opet ubrzo nakon toga. Konačno kao naš požudan tijela sada su parenje kao sauna mi zasipali zajedno i hladi.
Imali smo ljubav za tako dugo da je sada noću. Na kraju sam krenuli natrag.
"Wake up svojih poslijepodne", kazala je me trese.
"Što hoćeš,?" Pitao sam.
"Želim da dođeš na orgija sa mnom, je moj prvi put, a ja ne želim biti samo jedan novi tamo", rekla je ona.
"Ne treba mi vaš novac više, sam osvojio dvadeset Grand druge noći igrati poker. Dakle, molim vas otići i pustiti mene spavati,? Rekao sam.
"Ja ću vam dati dvadeset Grand ako ste došli sa mnom", rekla je ona.
"U redu za dvadeset Grand ja ću biti tvoj loš dječak. Zašto ne? Tko moram imati spolni odnos sa u orgijama,? Sam pitao.
"Ja sam ne siguran. Sve što znam je da svatko da ide po prvi put mora podnijeti da se lisicama za krevet postove", rekla je ona.
"Oh, taj stvarno velik. Poneka Baka mogao skočiti na mene i prisiliti me da joj dam neuspjeh, dok sam s lisicama na rukama", rekao sam.
"Ne, to ne bi moglo dogoditi. Oni su dobne restrikcije i oni su svi lijepo izgleda ljudi tamo", rekla je ona.
"U redu, ali ako zavrssiti dajući Baka neuspjeh onda želim dvostruko", rekao sam.
Nakon što je neke rezervacije o ženama bitak u mogućnosti to mi vijak bez mog pristanka odlučio sam to učiniti za dvadeset Grand, a ja sam uvijek bio malo znatiželjan o tome što je otišao na na orgiju. Smo izdvajali do mjesta koji je izgledao kao vrlo veliki dvorac.
Mi smo bili greated na vrata s pet vrlo dobro izgleda žena koji su bili svi stark naked. Dvije od njih počela svlačiti mnom i još jednom dao mi je nekoliko tableta s malo vode da se, dok druga dva uredno objesio svoju odjeću za mene. Onda su je isto učinio da je žena bila sam s.
"Ono što su ove tablete za,?" Pitao sam.
"Pilule će vas opustiti i učiniti da se osjećate super seksi. Morate odnijeti ih svojoj zahtjev", rekla je ona.
"Ne znam o uzimanju pilule", rekao sam.
Ona je išla joj ruke iznad moje dupe i rekao, "ne da mi se da pljuska ste u potrazi seksi magarac."
Ja oboren tablete i rekao: "ja mogu uživati ​​u tome."
Djevojke su potom odveo nas je na katu u velikoj sobi sa dvije divovske veličine kreveta u njemu, a meni su najavili više da legnu na jedan od kreveta. Istovremeno su stavili žena bila sam s na drugom krevetu po sobi.
Jasno sam mogao vidjeti da su lisica obje naše ruke i noge za krevet postove oba kreveta, ali tablete su mi tako opušteno JA pravedan je otišao zajedno s njim.
Onda sam gledao kao djevojke lijevo nakon nas osiguranje u krevet postove. Samo onda sam primijetio trojica muškaraca i tri žene ući u sobu. Trojica muškaraca hodao k njoj krevet preko sobe i počela milovati joj sve odjednom. Jedan čovjek je bio twirling svojim jezikom oko nje lijeve bradavice, dok drugi nije njeno pravo bradavice dok je još jedan čovjek je vodio njegov jezik između njenih nogu.
Sada tri žene dosegla moj krevet i počeo da me milovati. Jedna žena gumiran joj ruke nad mojim grudima, a drugi trčao rukama gore i dolje mojih bedara, dok je još jedan počeo francuski poljubac usta.
Počela sam se super uspaljen kao dvije žene sada počeli obje kovitlati njihove jezike oko moje bradavice, a drugi počeo jezik mene među moje noge.
Gledao sam kako ljudi s druge strane kreveta uzeo zavrtač ulaska žena na krevetu.Njezina je postala jauk glasnije i glasnije kao svaki čovjek joj ušao. Onda kao što sam bio promatranje jedne od žena popeo na vrhu mene i pale me duboko u njoj. Kao što se događa još jedna žena zaglavio njezine grudi u mojim ustima, a još jedan počeo me gristi po cijelom vratu i prsima. Kao što sam eksplodirao unutar žena koja me je jahanje osjetio sam osjećaj euforije. Unutar sekundi eksplodira sam postao hard rock ponovno.Još jedna žena se popela na vrh mene kao što sam osjetio tip hornyness nikada nisam doživio prije.
Kao što sam opet eksplodirao sam rekao, "u redu, taj dovoljno sada, omogućava ga zovu dan."
"Nisam ti još uvijek", jedna od djevojaka uzviknuo.
"Oh, ja ne mogu. Ja jednostavno ne mogu učiniti više sada," rekao sam.
Ali kao što sam govorio ženi da sam još nije ušla je zauzet sa svojim jezikom me dovodi natrag na pozornosti, dok ostale dvije gumiran svaki seksualni gumb na moje tijelo. Na moje iznenađenje sam bio hard rock ponovno u nekoliko minuta. Bio sam blizu iscrpljenosti, ali sam mogao osjetiti njen me polako ulazi u nju.
Kao što sam gledao joj bedra pomicati gore i dolje sam osjetio strašan uzbuđenja, ali još se nisam osjećala kao da sam bio idući u eksplodirati. Ona je, čini se, vješti u čuvanju pravu vrstu tempom. Nakon nekoliko minuta da u njoj sam se osjećao potpuno euforično. Oni su još uvijek bili lupanje daleko na drugi krevet, ali mi je svejedno bilo više.
Bio sam uživajući kritički vanjska strana od ovaj. Pitala sam se zašto sam nikada nije pokušao tri žene u jednom prije. Svaki dio mog tijela je kao ona me trnci jahali na euforiji, a druge dvije stimulirane svaki drugi dio moje tijelo. Tada iznenada joj bedra počeo funta mi teže i dublje. Kako se tempo ubrzao sam pustio na zadnji sa bijes. Kao žena uklonjena lisice sam shvatio da je moje tijelo zasićeno znoj.
"Trebam dobar tuš", rekao sam.
"Dođite s nama i svi ćemo zajedno tuš", jedna od žena, rekao je.
Odveli su me u ogromnu gleda tuš i sve tri od njih izbačen me očistiti. Vratio sam se niz stepenice kako bi dobili svoju odjeću i ženu da sam došao u s sjedio njihov me čeka.
"Je li to dobro za vas,? Upitala je sa smiješkom.
"Oh yeah, samo žao mi je toliko dugo pod tušem, ali nisam znao da ste bili na čekanju", rekao sam.
"K vragu, požurite i dobiti tih odjeću, ja ne mogu gledati na svoje golo tijelo, osim ako sam siguran da ste gonna bang mene", rekla je ona.
"U tom mislim da ću staviti svoju odjeću na stvaran brz kao dama, jer sam sve sam zalupila se za danas i te bi trebao biti previše", rekao sam.
"Da, ja sam učinio za taj dan osim ako me želite zavezati u krevet", rekla je ona.
"Hajde, omogućuje hop na moj Harley i odavde prije nego se predomislim", rekao sam.
"Pa bili ste na čelu sada loš dječak,? Upitala je?
"Pa nakon što sam vam drop off I'm gonna glavu natrag u moje drvosječa svijeta. Imao sam dosta života u brzom za neko vrijeme.
"K vragu, što je u tim tabletama koje nam je dao? Sam osjećaj super rožnat opet", kazala je.
Ruke počeo slajd dolje ispod mog struka.
"Molim te, prestani, ja ne mogu voziti ovaj Harley s me dira tamo", rekao sam.
"Možemo samo navući i učiniti ga neki, gdje? Upitala.
"Niste li imali dovoljno seksa za jedan dan,?" Pitao sam.
"Ja ne mogu pomoći, mislim da tablete nisu izblijedio još. Trebam je upravo sada", rekla je ona.
"Sve je u redu, ja sam ga osjećaj za sada, ja ću navući negdje u minuti. Samo objesiti na, rekao sam.
Ja pjegavi područje s ceste da sloaped dolje izvan pregled prometa i odvezli preko. Noć zrak je sada zamrzavanje, ali unatoč tome smo oboje bacili našu odjeću off i pijan naš mozak se za dobar solid sat vremena dok se na kraju smo bili zadovoljni. Mi smo obučeni i krenuli natrag.
"Nema više pilule opet ikad", Rekao sam joj.
"Ne, nema više tablete za mene bilo", rekla je ...

Нема коментара:

Постави коментар